Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Bang & Olufsen

11. juli 2016

Bang & Olufsens lansering av deres verdensberømte BeoPlay A9-høyttalere


Hvem


Bang & Olufsen er kjent over hele verden for sine eksklusive tv-er, musikkanlegg og høyttalere – produkter som forener teknologisk raffinement, følelsesmessig tiltrekning og design. Bang & Olufsens produkter selges primært av et omfattende nettverk av forhandlere i over 100 land. Mesteparten av disse forhandlerne er konseptbutikker, som utelukkende selger Bang & Olufsen-produkter. I tillegg til å produsere underholdningsprodukter til hjemmet anvender Bang & Olufsen også sin kunnskap om akustikk og design til å sette sitt preg på bilindustrien, der virksomheten samarbeider med ledende merker om å utvikle avanserte lydanlegg til eksklusive modeller.


Utfordringen


Bang & Olufsen har produkter på mange forskjellige markeder, og derfor har de også behov for at materialene deres eksisterer på andre språk enn dansk. Bang & Olufsen har nettopp lansert en rekke av sine høyttalere, og i den forbindelse hadde virksomheten behov for hjelp til oversettelse av nye produktbeskrivelser og veiledninger til engelsk. Da den internasjonale pressen er svært bevisst på nye produkter fra et verdensberømt merke som Bang & Olufsen, måtte språket naturligvis være helt perfekt.


Løsningen


Hos Diction har vi mange kunder med produkter som skal lanseres i utlandet, og derfor forstår vi viktigheten av at beskrivelsene av produktene er feilfrie, og at den korrekte terminologien er anvendt. Hos Diction har vi tilknyttet en rekke spesialister innenfor hver industri, og i dette tilfellet hadde vi en håndfull oversettere som tidligere hadde arbeidet med terminologien innen musikkanlegg og høyttalere. Det resulterte i at oversettelsene ble fullført i rett tid og med korrekt terminologi. Høyttalerne som Bang & Olufsen lanserte har siden blitt solgt i hele Europa og i USA. 

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps