Vi oversetter dine tekster til indisk . Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

PROFESJONELL LEVERING AV INDISK OVERSETTELSE TIL MARKEDETS BESTE PRIS

HHvis du trenger profesjonell indisk oversettelse, så har du kommet til rett sted.

Diction tilbyr profesjonell oversettelse til indisk og korrekturlesing av alle typer tekster, inkludert bøker, finansielle dokumenter, kontrakter samt annen korrespondanse. Derfor er vi klare til å hjelpe deg med dine indiske oversettelsesoppgaver, uansett hva slags oversettelse (basistekst, avanserte tekster, hindi, urdu, punjabi, telugu, hasteoppgaver, mv.) du måtte etterspørre.

Diction bruker profesjonelle og erfarne morsmålsoversettere for å kunne levert rask, i samme høye kvalitet og servicenivå til markedets klart beste priser.

INDISK OVERSETTELSE

Indisk er et høyt prioritert språk i Diction, og hvis du har en tekst som skal oversettes til eller fra indisk, er vi rett oversettelsesbyrå.

Vi har valgt å fokusere på dette språket på grunn av det omfangsrike indiske næringslivet samt større fokus på å styrke handels- og samarbeidsrelasjoner mellom India og Norge.

Selv om våre oversettere er dyktige og spesialister innenfor flere spesifikke fagområder (juridiske, samfunnsmessige eller tekniske fagområder), sender vi det oversatte dokumentet til en annen oversetter som har tilsvarende utdannelses. og kompetansenivå for en grundig korrekturlesing av teksten. Det bidrar til å sikre den høye kvaliteten som vi i Diction er stolte av å kunne levere gang på gang.

 

Prosess

Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

MORSMÅLSOVERSETTERE SIKRER KVALITETSOVERSETTELSER

De utvalgte og anvendte oversetterne hos Diction har alle Hindi som morsmål.

Våre oversettere er underlagt høye krav til kompetanse og erfaring, og skal kunne dokumentere at de har høyere utdanning og gjerne omfattende oversettelseserfaring.

Vi har derfor flere dyktige og pålitelige oversettere som fast stab i vår database og nettverk.

Du er alltid velkommen til å få innsikt i hva vi kan tilby, og derfor tilbyr vi også i noen tilfeller å gjøre en prøveoversettelse gratis.

 

INDISK KORREKTURLESING

En ferdig oversettelse korrekturleses av en annen oversetter. Korrekturlesingen eliminerer først og fremst småfeil, som for eksempel taste- og formateringsfeil. I tillegg inneholder den også en språkrevisjon, som garanterer at oversettelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke høres oversatt ut, og at oversettelsen er en tro gjengivelse av kildeteksten.

Vi legger stor vekt på korrekturlesingen, noe som sikrer en profesjonell løsning av oppgaven og bidrar til å sikre høyest mulig kvalitet.

Vi er dessuten stolte av alltid å være fleksibel med hensyn til våre kunders ønsker, så hvis du har et spesielt behov, er du alltid velkommen til å skrive det til oss.

RASK OG RETTIDIG LEVERING AV DINE INDISKE TEKSTER

Mange av våre kunder har krav om at vi kan levere raskt og i tide. Derfor har vi sørget for at vi alltid har muligheten til å levere raskt hvis du har en stram tidsfrist som skal overholdes.

Vi har flere ledige oversettere til å ta imot nettopp din oppgave.

Send oss din indiske tekst via skjemaet på denne siden, eller via e-post, og vi kommer med et bud på pris og levering.

DET INDISKE MARKEDET

Ifølge Verdensbanken forventes India å konsolidere seg som verdens femte største økonomi og verdens tredje største målt i kjøpekraft i 2018.Den indiske handels er svært omfangsrik, og de to største økonomiske handelspartnerne er Kina og USA.  Den danske og indiske regjeringen og næringslivet har de siste årene hatt sterkere fokus å styrke handels- og samarbeidsrelasjonene mellom landene.

Av nettopp denne grunn har Diction valgt å tilknytte kompetente og profesjonelle indiske oversettere som har hindi som morsmål. Vi har valgt å fokusere på språket hindi fordi hindi er å betegne som nasjonalspråket i India, siden mer enn halvparten av befolkningen i India og resten av verden (ca. 650 millioner personer totalt) snakker hindi. Men vi kan også oversette til og fra andre indiske språk og dialekter, for eksempel urdu (Pakistans nasjonalspråk), punjabi, telugu, tamil mv.

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.