Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til indisk . Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Profesjonell levering av indisk oversettelse til markedets beste pris

HHvis du trenger profesjonell indisk oversettelse, så har du kommet til rett sted. Diction tilbyr profesjonell oversettelse til indisk og korrekturlesing av alle typer tekster, inkludert bøker, finansielle dokumenter, kontrakter samt annen korrespondanse. Derfor er vi klare til å hjelpe deg med dine indiske oversettelsesoppgaver, uansett hva slags oversettelse (basistekst, avanserte tekster, hindi, urdu, punjabi, telugu, hasteoppgaver, mv.) du måtte etterspørre. Diction bruker profesjonelle og erfarne morsmålsoversettere for å kunne levert rask, i samme høye kvalitet og servicenivå til markedets klart beste priser.

Indisk oversettelse

Indisk er et høyt prioritert språk i Diction, og hvis du har en tekst som skal oversettes til eller fra indisk, er vi rett oversettelsesbyrå. Vi har valgt å fokusere på dette språket på grunn av det omfangsrike indiske næringslivet samt større fokus på å styrke handels- og samarbeidsrelasjoner mellom India og Norge. Selv om våre oversettere er dyktige og spesialister innenfor flere spesifikke fagområder (juridiske, samfunnsmessige eller tekniske fagområder), sender vi det oversatte dokumentet til en annen oversetter som har tilsvarende utdannelses. og kompetansenivå for en grundig korrekturlesing av teksten. Det bidrar til å sikre den høye kvaliteten som vi i Diction er stolte av å kunne levere gang på gang.

 

Prosess
upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser 

De utvalgte og anvendte oversetterne hos Diction har alle Hindi som morsmål. Våre oversettere er underlagt høye krav til kompetanse og erfaring, og skal kunne dokumentere at de har høyere utdanning og gjerne omfattende oversettelseserfaring. Vi har derfor flere dyktige og pålitelige oversettere som fast stab i vår database og nettverk. Du er alltid velkommen til å få innsikt i hva vi kan tilby, og derfor tilbyr vi også i noen tilfeller å gjøre en prøveoversettelse gratis. 

Rask og rettidig levering av dine indiske tekster

Mange av våre kunder har krav om at vi kan levere raskt og i tide. Derfor har vi sørget for at vi alltid har muligheten til å levere raskt hvis du har en stram tidsfrist som skal overholdes. Vi har flere ledige oversettere til å ta imot nettopp din oppgave. Send oss din indiske tekst via skjemaet på denne siden, eller via e-post, og vi kommer med et bud på pris og levering. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Det indiske markedet

Ifølge Verdensbanken forventes India å konsolidere seg som verdens femte største økonomi og verdens tredje største målt i kjøpekraft i 2018.Den indiske handels er svært omfangsrik, og de to største økonomiske handelspartnerne er Kina og USA.  Den danske og indiske regjeringen og næringslivet har de siste årene hatt sterkere fokus å styrke handels- og samarbeidsrelasjonene mellom landene.

Av nettopp denne grunn har Diction valgt å tilknytte kompetente og profesjonelle indiske oversettere som har hindi som morsmål. Vi har valgt å fokusere på språket hindi fordi hindi er å betegne som nasjonalspråket i India, siden mer enn halvparten av befolkningen i India og resten av verden (ca. 650 millioner personer totalt) snakker hindi. Men vi kan også oversette til og fra andre indiske språk og dialekter, for eksempel urdu (Pakistans nasjonalspråk), punjabi, telugu, tamil mv.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Denmark
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norway
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator - Sweden
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps