Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til finsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig finsk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få profesjonell finsk oversettelse til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr oversetting og korrektur på nesten alle språk, inkludert finsk. Vi har mange dyktige og kvalifiserte medarbeidere som har erfaring med finsk oversettelse og korrektur. Vi er svært påpasselige med å både kunne levere en rask og god tjeneste, samtidig som vi er blant de billigste på markedet innen oversettelse og korrekturlesning.

Finsk oversettelse

Våre finske morsmålsoversettere kan oversette til finsk fra mange forskjellige språk, og vi har også mange oversettere som kan oversette til andre språk fra finsk. I Danmark finnes det bare omtrent 2 000 personer som snakker flytende finsk, og det er derfor viktig å ha et oversettelsesbyrå i landet som har kvalifiserte, finske oversettere. Diction kan altså være behjelpelig med enhver oversettelse som har med det finske språket å gjøre.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Av prinsipp bruker vi bare morsmålsoversettere her på Diction. Det vil si at alle tekster oversatt til finsk vil bli oversatt av en profesjonell oversetter, som er født og oppvokst i Finland. I tillegg krever vi også at oversetteren har utført en høyere språkutdanning i Finland og at de har praktisk erfaring med oversettelser. Bare de mest erfarne oversetterne er bra nok for Diction. Hvis det er behov for oversetting av flere finske tekster over en lengre periode, vil Diction alltid kunne gjøre den samme oversetteren tilgjengelig, slik at språkbruken forblir konsistent.

Finsk korrekturlesing

Når vi tilbyr oversettelse av finsk, tilbyr vi selvfølgelig også korrekturlesing. Enten du skal publisere en artikkel, sende en jobbsøknad eller levere inn et viktig prosjekt i forbindelse med utdannelse, er det vesentlig at språket er helt riktig, fordi det sender rett signal til mottakeren. Vår finske korrekturlesing består av en inngående analyse av rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging. Deretter retter vi opp feil og mangler, og så gjenstår det kun for deg å godta eller avvise korrekturen i f.eks. Word. Vi har også muligheten til å organisere arbeidet på en annen måte eller fokusere på andre ting, såfremt dette avtales på forhånd.

Rask levering av finsk tekster

Hos Diction forsikrer vi våre kunder om at vi kan levere raskt og feilfritt. Hvis du trenger en rask oversettelse av en finsk tekst, eller hurtig korrekturlesning må du gjerne opplyse om ønsket leveringstid ved bestilling. Fleksibiliteten vår er en av våre sterkeste sider, og vi ønsker alltid å imøtekomme våre kunders behov. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Videre påtar vi oss alle typer oppdrag, uavhengig av hvilke språklige problemstillinger teksten din har.

Finsk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av finske tekster. Finsk er det språket som likner minst på de andre nordiske språkene. Det kan av den grunn ofte være nyttig med profesjonell hjelp når du jobber mot det finske markedet. Stort sett er de aller fleste finner ganske gode i engelsk. Når det er sagt er det ikke tvil om at hvis man ønsker å nå ut med budskapet sitt til så mange som mulig, så nøyaktig som mulig, er en finsk oversettelse uvurderlig. Uansett om man jobber innen telekommunikasjon, elektronikkindustri eller andre bransjer anbefaler vi i Diction at du benytter deg av et profesjonelt oversettelsesbyrå i dialog med finnene. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps