Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Språktjenester – oversettelse og korrektur

Diction AS har spesialisert seg innen oversettelse og korrekturlesing av tekster. Med et stort team av spesialiserte oversettere med forskjellige språkkombinasjoner er Diction den foretrukne partneren for flere danske og internasjonale selskaper. Vi oversetter primært tekster fra alle nordeuropeiske språk og har spesielt mange kunder som ønsker oversettelser til de skandinaviske språkene.

Nettsteder, salgstekster, håndbøker & bøker

Diction kan blant annet hjelpe deg med å oversette nettsteder, salgstekster, håndbøker og bøker. Kvalitet er selvfølgelig det vi vektlegger mest, slik at budskap og innhold ikke forsvinner på grunn av misforståelser eller stavefeil. Gjennom våre tjenester sikrer du at tekstene oversettes helt riktig, til alle språkene du ønsker.

Fagtekniske oversettelser

Vi kan også hjelpe deg med juridiske, medisinske eller andre profesjonelle tekster som skal oversettes. Når vi oversetter fagtekniske tekster legger vi stor vekt på at det skal tas hensyn til den profesjonelle terminologien. Derfor bruker vi alltid morsmålsoversettere med erfaring innenfor fagområdet ditt. På denne måten blir kvaliteten ivaretatt og riktig språk brukt, uansett om det er juridiske, tekniske eller medisinske tekster som skal oversettes.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Les mer om oss
Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, språkvask eller tekstforfatting. Siden 2010 har vi hjulpet tusenvis av kunder med oversettelser og andre språkoppgaver. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de nordiske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps