Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til portugisisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig portugisisk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-portugisisk, portugisisk-norsk, engelsk-portugisisk eller portugisisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction er et profesjonelt oversettelsesbyrå som tilbyr fagdyktig oversettelse til og fra portugisisk i tillegg til grundig korrekturlesing. Vi er et kvalitetsbevisst selskap som vektlegger kundens ønsker og behov, og derfor har vi alltid mulighet til å levere raskt, samtidig som vi tilbyr markedets beste priser.

Portugisisk oversettelse

Portugisisk er et språk som først og fremst snakkes i Portugal, Brasil og noen land i Afrika, noe som tilsvarer ca. 178 millioner mennesker. Med andre ord er portugusisk et språk som blir brukt av mennesker over nesten hele verden, og et språk man ofte møter på i hverdagen, på en eller annen måte. Våre eksperter på portugisisk kan oversette til og fra portugisisk, samt utføre korrekturlesing. Vi har satt oss som mål å alltid være best til å arbeide med det portugisiske språket, og hvis du trenger en profesjonell samarbeidspartner er det bare å kontakte oss.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Helhet og perfeksjon er to nøkkelord hos Diction når vi beskriver våre tjenester. Derfor benytter vi utelukkende morsmålsoversettere til å utføre oppdrag for oss. Det betyr i denne sammenhengen at de som gis i oppgave å oversette portugisiske tekster må være født og oppvokst i et portugisisk-talende land. I tillegg stiller vi også krav til at oversetteren har gjennomført en høyere språkutdannelse, og at de har lang erfaring med oversettelsesarbeid.

Portugisisk korrekturlesing

Våre kunder har ofte behov for å få korrekturlest tekstene sine, og det er derfor vi også tilbyr profesjonell korrektur. Dette er med på å sikre at språket i teksten blir finpusset, slik det alltid fremstår profesjonelt. Vi sikrer på denne måten at mottakeren alltid forstår innholdet, noe som kan være avgjørende i mange forskjellige situasjoner. Ved korrekturlesing blir blant annet setningsoppbygning, grammatikk, tegnsetting og rettskrivning sett på med falkeblikk.

Rask levering av portugisisk tekst

Det hender ofte at kundene våre trenger en oversettelse eller korrekturlesning sendt tilbake innen få dager, og de vet, på bakgrunn av et langt samarbeid med oss, at vi kan levere raskt og uten problemer. Den høye språklige standarden ivaretas, og derfor er kundene våre alltid tilfredse. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Portugisisk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av portugisiske tekster. Hos Diction følger vi naturligvis med i utviklingen i verdensøkonomien, og driver du handel med portugisiske markeder kommer du ikke utenom det portugisiske språket. Portugisisk snakkes både i Portugal og Brasil, og Brasil er blant de nye BRIK-landene med en økonomi i stor vekst. En betydelig antall mennesker i verden har portugisisk som morsmål, og det benyttes i mange markeder som er i ferd med å integreres med resten av verdensøkonomien. Av den grunn mener vi at om få år, vil portugisisk bli et svært viktig språk på mange arenaer. Et profesjonelt oversettelsesbyrå med morsmålsoversettere utstyrer deg med en språklig konkurransefordel på vei inn i nye markeder. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps