Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Tjenester

Oversettelse og korrekturlesing

Vi jobber med oversettelse og korrekturlesing av de aller fleste språk. Vi håndplukker de beste spesialistene innenfor nettopp ditt felt, slik at terminologien og språket blir flytende og feilfritt.

Vi oversetter til og fra alle språk

Selv om vi oversetter til de fleste språk i verden, oversetter vi oftest blant følgende språk: dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk, kinesisk, russisk, norsk, svensk og finsk.

Enkle og gjennomskuelige priser på hjemmesiden vår

Prisene våre er enkle og gjennomskuelige, og beregnes ut fra antall ord i teksten. Vi tør til enhver tid å stå inne for at våre priser er de beste, og derfor er vi også blant de eneste oversettelsesbyråene som skilter med prisene våre på hjemmesiden. Prisene kan riktignok variere alt etter type tekst, men i de aller fleste tilfeller kan du ta utgangspunkt i de prisene vi har på hjemmesiden vår. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Kontakt oss nå på [email protected] eller ring oss på 40 19 80 40 

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Les mer om oss
Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, språkvask eller tekstforfatting. Siden 2010 har vi hjulpet tusenvis av kunder med oversettelser og andre språkoppgaver. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de nordiske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.

Har du bruk for en styleguide?

En styleguide sikrer at spesifikke ønsker angående oversettelsen blir fulgt. Det sikrer også kontinuitet i språkbruken på tvers av bestillinger.

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps