Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til spansk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,85 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,35 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig spansk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-spansk, spansk-norsk, engelsk-spansk eller spansk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr alle slags oversettelser og korrekturer innen spansk til deg som privatperson eller til bedriften din. Ikke bare bruker vi eksperter innen spansk oversetting, vi har også like kvalifiserte oversettere tilgjengelig for å korrekturlese spanske tekster. Dessuten setter vi høyt fokus på konkurransedyktige priser, og det er derfor vi kan garantere at vi alltid har de absolutt beste prisene på markedet.

Spansk oversettelse

Vi har alltid mulighet til å hjelpe kundene våre med oversettelse av tekster til og fra spansk. Rundt 360 millioner mennesker verden over har spansk som morsmål, og derfor har vi sikret oss at vi alltid har en oversetter klar til å oversette spanske tekster. Spansk kan være et vanskelig språk å lære, fordi tilføying av enkelte bokstaver kan endre ordets betydning, blant annet når man bøyer ordene. Derfor er det viktig at hver eneste bokstav står på riktig plass når du kommuniserer skriftlig på spansk. Det finnes ingen oversettelser av spansk vi kan ikke takle, så send teksten din til oss og få et pristilbud.

Våre morsmålsoversettere gir deg kvalitetsoversettelser

Vi nekter å redusere kostnader på bekostning av kvalitet, og det er derfor vi utelukkende bruker morsmålsoversettere. Med andre ord betyr dette at du alltid får en oversetter som er født og oppvokst i et spansktalende land til å oversette tekstene dine. Vi stiller også høye krav til utdannelsen til oversetterne våre. Alle våre oversettere har derfor minst gjennomført en lengre språkutdannelse på universitet. Vi er alltid i stand til å gjøre den samme oversetteren tilgjengelig hvis du eller din bedrift ønsker å få oversatt flere spanske tekster over tid, slik at tekstene får et gjenkjennelig preg.

Spansk korrekturlesing

Diction tilbyr grundig korrekturlesing av spanske tekster. Har du behov for spansk korrekturlesing kan du enkelt sende oss teksten din via skjemaet på denne siden, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på kort tid. Korrekturlesing betyr at vi ser nøye over den spanske rettskrivningen, grammatikken, tegnsettingen og setningsoppbyggingen. Du er også velkommen til å ringe eller skrive til oss hvis du har noen spesielle krav.

Rask levering av spansk tekst

Vi vil alltid strebe etter å være din faste og pålitelige partner når det gjelder oversettelse eller korrektur som haster. Samtidig sørger vi alltid for å levere en feilfri tjeneste som lever 100 % opp til dine forventninger. Vi legger mye arbeid i å være tilgjengelig for deg gjennom hele prosessen, og vi returnerer selvfølgelig alltid teksten til deg innen leveringsfristen. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Vil vi alltid kunne takle akkurat den utfordringen du kommer til oss med, fordi vi har mange dyktige og fleksible personer tilknyttet bedriften vår.

Spansk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av spanske tekster. Rundt 360 millioner mennesker over hele verden snakker spansk, og derfor har vi alltid en oversetter klar til å oversette spanske tekster. Spansk er ofte et vanskelig språk å lære, fordi enkelte bokstaver kan endre ordets betydning, blant annet når man bøyer ord i entall/flertall og hannkjønn/hunnkjønn. Det er derfor det er viktig å passe på at hver eneste bokstav er riktig når du kommuniserer skriftlig på spansk. Dette kommer avsenderen til gode i jobbsituasjoner, akademiske sammenhenger og generelt i situasjoner der avsenderens budskap skal ha en god helhetlig og profesjonell fremstilling. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps