Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til polsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig polsk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Har du bruk for hjelp med oversettelse til polsk? Få en profesjonell polsk oversettelse her.

Diction tilbyr polsk oversettelse og korrekturlesing til både privat- og bedriftskunder. Vi har eksperter i polsk, hver med sin bransjeerfaring og som er klare til å oversette og korrekturlese teksten din. Foruten kvaliteten er vi i Diction opptatt av å kunne tilby de beste prisene på markedet, noe som betyr at vi har et sterkt fokus på å holde kostnadene nede, til fordel for våre kunder. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Polsk oversettelse

Vi har spesialisert oss i å oversette til og fra polsk og kan derfor hjelpe deg med å oversette teksten din uansett hvilket emne teksten handler om. Vi har spesialiserte morsmålsoversettere klare til å hjelpe med oversettelse av akkurat din tekst. På denne måten er du sikret at teksten er helt feilfri og flytende i språket når du får tilbake oversettelsen.

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Polske morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

For å kunne sikre at oversettelsene er av så høy kvalitet som mulig, har vi sørget for at alle våre polske oversettere har polske som morsmål. Våre polske oversettere har derfor best mulig forutsetninger for å gjøre en korrekt oversettelse. I tillegg til å ha polsk som morsmål har alle våre oversettere en akademisk utdanning, vanligvis en mastergrad eller tilsvarende. Vi har en stor database med oversettere med kompetanse i hvert sitt felt. Dersom du har et fast behov for oversettelse fremover, kan vi også sørge for å ha de samme oversettere tilknyttet alle oversettelsene dine, for å sikre kontinuitet i oversettelsene.

Polsk korrekturlesing

Har du en polsk tekst som må korrekturleses? Korrekturlesing av polske tekster er en tjeneste vi tilbyr til alle våre kunder. Når vi korrektur tekster, retter vi dem for alle tenkelige feil, og samtidig kommer vi med forslag til forbedringer som kan gjøre budskapet mer tydelig. Etter korrekturlesingen får du teksten tilbake i to versjoner. I den ene utgaven er rettelsene merket med rødt, slik at du kan få et innblikk i rettelsene. I det andre dokumentet er rettelsene implementert i teksten og dermed klar til å bli tatt i bruk umiddelbart.

Hasteoversettelse? Her kan du få ekspresslevering på din polske oversettelse

Har du det travelt og bruk for oversettelsen din med det samme? Da er vi de rette menneskene til å hjelpe deg. Vi er kjent for å være det mest fleksible oversettelsesbyrået på markedet. Når vi har en avtale på plass, kan vi umiddelbart begynne oversettelsen av oppgaven din og dermed levere senere samme dag eller dagen etter, avhengig av mengden. For hasteoversettelser kommer det vanligvis et ekstra gebyr på 25%, men dette avhenger mye av det konkrete tilfellet. Hvis du ønsker et gratis tilbud, bruker du bare skjemaet vårt for å få et tilbud.

Det polske markedet

På verdensbasis snakkes polsk av mer enn 65 millioner mennesker. Polen har i mange år opplevd stor økonomisk vekst. Landet har en ny middelklasse som vokser og er godt utdannet, noe som gjør at internasjonale selskaper har funnet kvalifisert og billig arbeidskraft i Polen. Selv om det blir undervist i engelsk på skolen, er det fortsatt store deler av befolkningen som bare snakker polsk, spesielt den eldre generasjonen. Derfor kan det være avgjørende som utenlandsk virksomhet å få oversatt materialet sitt til korrekt polsk for å nå ut til et så bredt publikum som mulig. 

 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps