Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til italiensk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,85 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,35 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig italiensk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-italiensk, italiensk-norsk, engelsk-italiensk eller italiensk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr italiensk oversettelse og korrektur til landets absolutt beste priser. I tillegg til å tilby gode oversettelser og kvalitetskorrektur på mange forskjellige språk, tar vi gjerne imot tekster som må leveres raskt. Vi garanterer selvsagt at vi leverer innen den avtalte leveringsfristen. I tillegg behandler vi all tekst med høy grad av konfidensialitet.

Italiensk oversettelse

Fordi vi har et bredt utvalg av dyktige italienske oversettere, oversetter vi både til og fra italiensk i mange språkkombinasjoner. Vi anbefaler at du alltid får aktuell tekst oversatt av et profesjonelt oversettelsesbyrå, så det utstråler profesjonalitet og viser respekt for språket. Uansett hvilken italiensk dialekt teksten har, kan vi gi teksten til en egnet oversetter. At vi benytter morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser.

Hos Diction er vi kvalitetsbevisste. Med andre ord betyr det at alle våre ansatte alltid oversetter til sitt morsmål. Våre italienske oversettere har også en akademisk bakgrunn innen språk, samtidig som de har lang erfaring med oversettelse. Vi kan alltid stille samme italienske oversetter til disposisjon for samme kunde, for å unngå kontinuitetsfeil i teksten i forbindelse med fremtidige oversettelsesoppgaver.

Italiensk korrekturlesing

Diction tilbyr også profesjonell korrekturlesing på italiensk, uten at den opprinnelige tekstens mening blir endret. Våre ansatte endrer tekstene, slik at de blir språklig korrekt, og vi tar gjerne imot spesielle ønsker knyttet til tekstens endelig fremstilling. Korrektur betyr at en av våre profesjonelle oversettere ser nøye på grammatikk, rettskrivning, setningsoppbygning og tegnsetting. Teksten gis en profesjonell fremtoning, som kan være spesielt viktig når den er direkte knyttet til din karriere. Normalt bruker vi "Spore endringer/Track Changes»-funksjon i Microsoft Word, så du kan se hver enkelt endring som er foretatt i dokumentet, men vi arbeider også med PDF og andre formater, alt etter våre kunders behov.

Rask levering av italienske tekster

Vi er stolte av å tilby rask levering av alle typer oppgaver. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor, så gir vi deg et raskt, uforpliktende tilbud, uansett oppgavens vanskelighetsgrad og størrelse. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Italiensk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av italiensk tekst. En stor del av den italienske befolkningen kan både snakke og forstå engelsk. Men Italia er et land med mer enn 60 millioner innbyggere, der det store flertallet av italienerne foretrekker å bruke sitt eget språk. Uansett om du har forbindelser innen bilindustrien, turistnæringen eller andre bransjer i Italia så vil du uten tvil nå lengst med korrekte, italienske tekster. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps