Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Headline

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 0,49 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,49 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.

Korrekturlesing 

Hvis du har en tekst som trenger et nytt og friskt perspektiv fra en korrekturleser, kan Diction hjelpe deg med å få teksten helt feilfri. Hvis du vil unngå tekster med språklige eller grammatiske feil anbefaler vi at det leses korrektur av teksten. En feilfri tekst gir alltid det beste resultatet, og kommuniserer budskapet ditt til mottakeren på best mulig vis. Av den grunn er det alltid lurt å korrekturlese teksten ved hjelp av en uavhengig part, uansett hvem mottakeren er. Oversetteren som leser gjennom teksten din har målspråket som morsmål.

Diction tilbyr ulike typer korrektur. Først og fremst tilbys grunnleggende korrektur med fokus på retting av grammatiske feil, tegnsetting og stavefeil. I tillegg tilbyr vi også mer omfattende omskrivning og omformulering, der vi går inn og endrer på språk og setningsoppbygning, og hvor det tas spesiele hensyn til målgruppen. Dette gjelder i utgangspunktet tekster av dårligere kvalitet, hvor innholdet og budskapet må gjøres klarere. Etter at vi har mottatt teksten og lest korrektur leverer vi den tilbake i to utgaver. Én versjon med kommentarer og én endelig, korrigert versjon som er klar til bruk.

Tekster vi korrekturleser

Vi i Diction har erfaring med korrektur av salgstekster, brosjyrer, manus, annonser, pressemeldinger, korrespondanse, nyhetsbrev, kontrakter, nyhetsartikler, akademiske tekster og så videre. Vi har oversettere med erfaring fra det aktuelle fagfeltet, uansett hvilken type tekst du har, og på denne måten sikrer vi logisk sammenheng og relevans i teksten. Korrektur av tekst innebærer ikke bare å finne og rette opp tradisjonelle feil som tastefeil, rettskrivingsfeil og grammatikk. Hvis det er mest fornuftig å endre på setningsoppbygningen, så gjør vi det. Overflødig tekst, eller mangelfulle formuleringer kan svekke budskapet ditt. Det er derfor vi bruker litt ekstra tid på å stramme opp teksten for å sørge for at budskapet er så tydelig og overbevisende som mulig. Vi leser korrektur på alle typer tekst. Skulle teksten mot formodning høre til et fagområde som vi har liten eller ingen erfaring med vil du selvfølgelig få tilbakemelding om dette.

Slik jobber vi

Alle oppgavene vi tar på oss ledes av en prosjektleder som er kontaktpersonen din igjennom hele oversettingsprosessen.

1. Analysefasen:

For å kunne utføre oppgaven på riktig vis må vi få muligheten til å sette oss inn i de ulike aspektene rundt teksten. En tekst som er tilknyttet en spesiell bransje gis til en oversetter med erfaring fra den bransjen. En innledende gjennomgang av teksten betyr at vi kommer med en uforpliktende pris for oppdraget, samt leveringstid. Etter at du har godkjent tilbudet settes utviklingsfasen i gang.

2. Utviklingsfasen:

Etter analyse av teksten korrekturleses den, og eventuelle endringer blir utført etter faste prosedyrer. På bakgrunn av denne analysen sikres det at fagterminologi og graden av formalitet er konsekvent og gjennomgående i hele teksten. Det er i denne fasen at teksten blir korrigert for stavefeil, skrivefeil, tegnsettingsfeil, grammatiske feil, osv. I tillegg tilpasses teksten til eventuelle kulturelle forskjeller. Alle oppdrag blir korrekturlest to ganger av oversetteren. For å sikre best kvalitet vil vi gjerne ha så god tid som mulig på oppgaven. Grunnen til dette er at korrekturleseren skal få muligheten til å dobbeltsjekke den bearbeidede teksten, slik at eventuelle manglende endringer og feil blir rettet opp, for å gjøre teksten feilfri og gi den den påvirkningskraften du trenger.

3. Avsluttende fase:

Når vi har gått igjennom alle fasene evaluerer vi prosessen og avgjør om teksten er klar til å sendes kunden. Om vi er tilfredse med teksten sendes den til kunden, som da kan ta den i bruk direkte. Her er det også mulighet til å få et ekstra dokument der man kan se alle rettelser som er gjort, og eventuelle kommentarer som er påført i dette dokumentet.

Våre priser for korrekturlesing

Diction har en fast pris for korrekturlesing av tekster, enten det er en artikkel eller en fagteknisk tekst det er snakk om. I motsetning til mange andre byråer, går Diction motstrøms når det kommer til konvensjonell prispolitikk, ved å tilby en prisstruktur som er lav og gjennomsiktig. Vi ønsker å yte den best mulige servicen til alle våre kunder, enten du er student eller representerer en stor bedrift. Felles for alle korrekturlesningsoppdragene våre er at vi alltid retter opp tastefeil, skrivefeil, feil tegnsetting, grammatiske feil, manglende eller doble mellomrom, og liknende. Vi tar også hensyn til budskapets målgruppe, og passer på at vi unngår unødvendige gjentakelser som kan være forstyrrende for mottakeren. Det er kun på denne måten du får best variasjon i teksten slik at den blir mer givende å lese. Skulle teksten være av svært dårlig kvalitet kan prisen for korrekturlesing bli noe høyere, men i utgangspunktet er våre priser den samme for alle typer tekst. Det viktigste for oss er at teksten blir så innbydende og overbevisende som mulig.

Minstepris

Ingen oppgave er for liten for oss. Alle oppdrag har en oppstartspris på 790,- ekskl. mva (987,50,- inkl. mva). Hvis du har lite tekst kan du likevel spare penger ved å samle flere oppgaver i én bestilling. Vi ønsker å sette oss så godt som mulig inn i en tekst før den blir korrekturlest, og det er derfor vi bruker noe tid til research, selv om selve oppgaven ikke er så veldig omfattende.

Leveringstid

Vi er et svært fleksibelt oversettelsesbyrå i forhold til leveringstid, uavhengig av tekstens lengde. Leveringstid avhenger selvfølgelig av mengden tekst, men generelt opererer vi med en leveringstid på fem virkedager for å oversette og korrekturlese tekst. Vi er imidlertid ofte ferdig med teksten innen denne fristen. Ved større oppgaver (over 50 sider) kan det ta noe lengre tid å fullføre arbeidet med teksten. Som sagt tilbyr vi også hasteservice, der vi legger til side alt vi har i hendene og prioriterer din oppgave før andre.

Kvalitet

Det er en avgjørende faktor at vi får anledning til å korrekturlese tekst vi har oversatt for å sikre kvaliteten på dokumentet. Høy kvalitet på tekstene våre er alfa og omega. Vi sender ikke teksten tilbake til deg før vi er helt sikre på at teksten kommuniserer slik den skal. Vi mener at du som kunde har krav på det absolutte beste, og det er av stor betydning at teksten blir gjennomgått og rensket for feil, utelatelser og språklige problemer, slik at den er helt perfekt før den tas i bruk. Når oversettelsen er grundig gjennomgått og vi har kommet frem til den beste løsningen vil du få den sendt i retur, klar til bruk.

Konfidensialitet

Mange av tekstene vi arbeider med er tekster som ennå ikke er publisert eller tatt i bruk. Det er derfor svært viktig for mange av kundene våre at teksten forblir konfidensiell. Vi har av den grunn tatt alle de nødvendige sikkerhetstiltakene for å garantere fullstendig konfidensialitet av tekstinnhold, enten det er snakk om oversettelse eller korrektur. Kort sagt har vi i Diction.no en policy som forplikter oss til å jobbe mot de gjeldende etiske retningslinjene i bransjen vår. Alle oversetterene våre er bundet av en avtale om konfidensialitet og har taushetsplikt. På den måten håndterer vi alltid oversettelsene konfidensielt, og du kan trygt overlate oversettelsen din til oss.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40  eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps