Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til serbisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig serbisk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Levering av profesjonell serbisk oversettelse til markedets beste pris

Hvis du trenger profesjonell oversettelse og korrekturlesing av serbiske tekster, kan du trygt overlate oppgaven til oss. Uansett hvor krevende og spesiell oversettelsesoppgaven din er, vil Diction og våre kompetente og erfarne morsmålsoversettere løfte oppgaven med fokus på å levere høyeste kvalitet og sikre rask levering til markedets klart beste priser.

Oversettelse av serbiske tekster

Hvis du trenger oversettelser til og fra serbisk innenfor flere fagområder, inkludert alt fra juridiske dokumenter, personlig korrespondanse til salgsmateriell, er Diction den rette til å hjelpe deg. Diction har sterkt fokus på å bruke de best egnede oversetterne innenfor det bestemte fagområdet, slik at vi omhyggelig får oppfylt dine forventninger til en korrekt og optimal oversettelse. Vi har flere oversettere i vår database og nettverk, og det sikrer at du alltid får en løsning som er tilpasset og skreddersydd til dine behov. Vi kan trygt garantere at vi har ekspertisen til å håndtere og levere alle typer serbiske oversettelser.

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

Som tidligere nevnt er det bare dyktige og profesjonelle morsmålsoversettere som brukes til oversettelser for Diction. Å være oversetter er ikke en beskyttet yrkestittel, og derfor ser vi nøye på oversetternes kompetanser under anvendelse av kritiske og strenge krav før oversetterne blir utvalgt og tilknyttet Diction. Det ville helt klart være hensiktsmessig og sikre kontinuiteten i de leverte oversettelsesoppgavene at en konkret bestilling av en oversettelse blir utført av samme oversetter grunnet sammenlignbarhet med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelser. Diction har alltid mulighet for å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelserprosjekter, hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode.

Korrekturlesing av serbiske tekster

En grundig korrekturlesing innebærer kontroll og kvalitetssikring av manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, manglende tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få mellomrom, feil i formatering og koding (tags) m.m. Vi bruker alltid spor endringer-funksjonen i Microsoft Word, slik at du kan gjennomgå alle endringer og avgjøre om hver enkelt rettelse skal aksepteres eller avvises. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Rettidig og rask levering av dine serbiske tekster

Kombinasjonen av flere nøye utvalgte oversettere og et nært samarbeid med disse gjør at vi alltid har mulighet til rask levering av serbiske oversettelser. Vi vil derfor være i stand til å leve opp til dine forventninger til rask levering og høy leveringssikkerhet. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra serbisk

Det sørslaviske språket serbisk er nært beslektet med bosnisk og kroatisk, men med blant annet fonetiske/uttalemessige forskjeller mellom disse språkene. Balkanlandet Serbia var en del av Jugoslavia og har nå en voksende middelklasse og næringsliv. Den serbiske språket snakkes av ca. 9 millioner mennesker. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske tekster, personlig korrespondanse eller salgsmateriell du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være målrettet mottakteren, så vedkommende forstår budskapet ditt korrekt. Her vil Diction hjelpe deg å sikre kvaliteten og gi råd og veiledning med henblikk på en perfekt oversettelse som treffer den rette stilen og tonen. Alt i alt er Diction det optimale oversettelsesbyrået når det kommer til å løse dine serbiske oversettelsesoppgaver. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps