Diction
Ring til +47 401 98 040
Phone Hours Weekend

Som prosjektassistent i Diction blir du en del av et ungt og ambisiøst team!

Start karrieren din som prosjektassistent hos et av Danmarks ledende oversettelsesbyråer. Diction leter nå etter en prosjektassistent til høsten 2023.

Du vil bli endel avet ungt og ambisiøst team i hjertet av København, hvor du får en unik sjanse til a teste ferdighetene dine. Vi er et selskap i rask utvikling, så læringskurven er bratt og ansvaret stort. Hvis du leter etter et sted, hvor du kan få mest mulig utav praksisplassen din, kan Diction være det perfekte stedet for deg!

Om stillingen:

Som prosjektassistent leder du prosjekter direkte fra hovedkontoret i København. Du vil hjelpe til med håndteringen av forretnings- og privatkunder, som bestiller oversettelser fra Diction. Du vil jobbe tett med prosjektlederen, som daglig håndterer oversettelser for danske og internasjonale selskaper. Det er en viktig faktor at du kan ha mange baller i luften og jobbe selvstendig. Du vil bli en del av et voksende selskap som må håndteres med stort ansvar, slik at du har en unik mulighet til å teste dine ferdigheter i praksis! Du kan, på bakgrunn av dine interesser, være med på å forme internshipet ditt. Praksisen er tilpasset studiet ditt i nærmere dialog, det er derfor vi også tar hensyn til eksamen og lignende.

Dine arbeidsoppgaver som prosjektassistent:

 • Administrere og koordinere aktivt kundeporteføljer til store og små bedriftskunder
 • Hjelpe den danske prosjektkoordinatoren og prosjektlederen
 • Velge oversettere og korrekturlesere fra hele verden til spesifikke oversettelsesoppgaver for danske kunder
 • Hjelpe til med vår eksterne kommunikasjon i form av bemanning av e-post, livechat og Trustpilot
 • Delta på evalueringsmøter med prosjektkoordinatoren, prosjektlederen og direktøren
 • Jobbe med programmene våre Phrase og XTRF, som vi lærer deg å bruke
 • Ulike praktiske oppgaver

 Vi ser etter deg som:

 • Enten følger en bachelor- eller mastergrad
 • Er flytende i norsk, og som kan formulere deg riktig skriftlig
 • Jobber systematisk med sans for detaljer og har god oversikt i pressende situasjoner
 • Kan jobbe selvstendig, er ambisiøs og tør å ta ansvar
 • Bidrar til godt humør på kontoret
 • Ønsker å jobbe med et ungt team i hjertet av København, men med mulighet å jobbe remote fra Norge
 • Vil motta ECTS-studiepoeng for å være praktikant i Diction 

Det viktigste for oss er at du har mye stå-på-vilje og pågangsmot, og det er derfor ikke avgjørende hvilken utdanning du holder på med. Stillingen er relevant for studenter med utdannelse innen statsvitenskap, bedriftsøkonomi, kommunikasjon og språk og mange andre.

Diksjon tilbyr deg:

 • En månedlig godtgjørelse på DKK 3000.
 • Stort ansvar i et raskt voksende, internasjonalt oppstart og profesjonelt selskap
 • Arbeid med snille og ambisiøse kolleger i et ungt arbeidsmiljø
 • Praktikantplass med heltidsstilling på ca. 37 timer i uken med 3-6 måneders varighet, og oppstart til høsten 2023
 • Mulighet for ansettelse etter fullført praksis
 • Anbefaling på slutten av praksis

Om Diction:

Hos Diction er vi eksperter på oversettelse. Vi er et ungt og ambisiøst team som ikke går på kompromiss med kvalitet mens vi hele tiden fokuserer på å innovere oss selv.

Diction er et dansk oppstartsselskap, som har røtter tilbake til 2011, men som ble grunnlagt i sin nåværende form i 2014. Diction er et innovativt og internasjonalt oversettelsesbyrå i stor vekst, som betjener store og små kunder som Momondo, Sticks'n'Sushi, Bang & Olufsen, PWC, Hugo Boss, Falck, Danmarks Radio, København lufthavn, Red Bull, Meyers og mange andre. Vi utgjør et lite, men travelt kontor på Strøget i København, hvor vi betjener det danske, svenske og norske markedet.

Hos Diction er det veldig viktig at stemningen på kontoret er god - det skal være et sted hvor alle trives og hvor alle bidrar til høyt og godt humør. I tillegg har vi sosiale aktiviteter, som er en del av vårt DNA. Vi tilbyr gratis lunsj, søtsaker, frukt og andre godbiter gjennom hele praksisperioden.

Dictions kontor ligger på Gammeltorv 6, 3. etasje, 1457 København K.

Vil du være med på reisen?

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du mer enn velkommen til å kontakte Vendor Manager, Julie Munkø, på [email protected] eller på tlf.: +45 2227 7016.

Send søknad og CV i pdf til: [email protected] med tittelen Prosjektassistent, høsten 2023 innen 30. April 2023. Intervjuer holdes fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!


Behandling av personopplysninger
Ved å sende inn søknaden din til Diction samtykker du i behandling og lagring av informasjonen din for rekrutteringsformål. Vi lagrer informasjonen din i systemet vårt i maksimalt 6 måneder etter at rekrutteringsprosessen er avsluttet. Vi gjør dette med tanke på muligheten for å kontakte deg hvis en passende stilling skulle bli ledig i løpet av denne perioden.
Hvis du vil at informasjonen din skal slettes før, kan du kontakte Diction gjøre oss oppmerksom på dette. Diction følger de generelle kravene og retningslinjene for behandling av personopplysninger.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps