Vi oversetter dine tekster til finsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få profesjonell finsk oversettelse til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr oversetting og korrektur på nesten alle språk, inkludert finsk. Vi har mange dyktige og kvalifiserte medarbeidere som har erfaring med finsk oversettelse og korrektur. Vi er svært påpasselige med å både kunne levere en rask og god tjeneste, samtidig som vi er blant de billigste på markedet innen oversettelse og korrekturlesning.

Finsk oversettelse

Våre finske morsmålsoversettere kan oversette til finsk fra mange forskjellige språk, og vi har også mange oversettere som kan oversette til andre språk fra finsk. I Danmark finnes det bare omtrent 2 000 personer som snakker flytende finsk, og det er derfor viktig å ha et oversettelsesbyrå i landet som har kvalifiserte, finske oversettere. Diction kan altså være behjelpelig med enhver oversettelse som har med det finske språket å gjøre.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Av prinsipp bruker vi bare morsmålsoversettere her på Diction. Det vil si at alle tekster oversatt til finsk vil bli oversatt av en profesjonell oversetter, som er født og oppvokst i Finland. I tillegg krever vi også at oversetteren har utført en høyere språkutdanning i Finland og at de har praktisk erfaring med oversettelser. Bare de mest erfarne oversetterne er bra nok for Diction. Ikke bare det, teksten blir også gjennomgått av andre oversettere som gjør korrektur av teksten etter at den har blitt oversatt. Dette gir deg god kvalitet på oversettelsen. Hvis det er behov for oversetting av flere finske tekster over en lengre periode, vil Diction alltid kunne gjøre den samme oversetteren tilgjengelig, slik at språkbruken forblir konsistent.

Finsk korrekturlesing

Når vi tilbyr oversettelse av finsk, tilbyr vi selvfølgelig også korrekturlesing. Enten du skal publisere en artikkel, sende en jobbsøknad eller levere inn et viktig prosjekt i forbindelse med utdannelse, er det vesentlig at språket er helt riktig, fordi det sender rett signal til mottakeren. Vår finske korrekturlesing består av en inngående analyse av rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging. Deretter retter vi opp feil og mangler, og så gjenstår det kun for deg å godta eller avvise korrekturen i f.eks. Word. Vi har også muligheten til å organisere arbeidet på en annen måte eller fokusere på andre ting, såfremt dette avtales på forhånd.

Rask levering av finsk tekster

Hos Diction forsikrer vi våre kunder om at vi kan levere raskt og feilfritt. Hvis du trenger en rask oversettelse av en finsk tekst, eller hurtig korrekturlesning må du gjerne opplyse om ønsket leveringstid ved bestilling. Fleksibiliteten vår er en av våre sterkeste sider, og vi ønsker alltid å imøtekomme våre kunders behov. Videre påtar vi oss alle typer oppdrag, uavhengig av hvilke språklige problemstillinger teksten din har.


FINSK OVERSETTELSE

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av finske tekster. Finsk er det språket som likner minst på de andre nordiske språkene. Det kan av den grunn ofte være nyttig med profesjonell hjelp når du jobber mot det finske markedet. Stort sett er de aller fleste finner ganske gode i engelsk. Når det er sagt er det ikke tvil om at hvis man ønsker å nå ut med budskapet sitt til så mange som mulig, så nøyaktig som mulig, er en finsk oversettelse uvurderlig. Uansett om man jobber innen telekommunikasjon, elektronikkindustri eller andre bransjer anbefaler vi i Diction at du benytter deg av et profesjonelt oversettelsesbyrå i dialog med finnene. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.