Vi oversetter dine tekster til russisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-russisk, russisk-norsk, engelsk-russisk eller russisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Vi i Diction er stolte av å kunne tilby russisk oversettelse og korrektur, blant mange andre språk, til deg eller din bedrift. Vi har meget kompetente russiske eksperter, som både kan utføre profesjonelle oversettelser og korrektur, parate til å løse dine utfordringer. Diction tar også gjerne imot hasteoppdrag, så nøl ikke med å sende en forespørsel om hasteoppdrag. Det er helt uforpliktende, og vi er alltid klar til å betjene deg. Det bør også nevnes at vi behandler alle oppgaver med den strengeste fortrolighet. Alle våre oversettere er derfor underlagt taushetsplikt.

Russisk oversettelse

Selv om russisk er ikke er det språket som snakkes mest i Norge, tilbyr vi profesjonelle oversettelser til og fra russisk, fordi russisk er det fjerde største morsmålet i Europa. Det snakkes av rundt 277 millioner mennesker verden over, og antallet er økende år for år. Det er også mye handel mellom det russiske og europeiske markedet, så vi har tilknyttet oss mange profesjonelle russiske oversettere for å håndtere eventuelle kommunikasjonsproblemer. Det er ofte svært viktig for våre kunder, særlig i forbindelse med russisk oversettelse, at vi kan tilby de samme oversetterne gjentatte ganger, slik at språket forblir det samme.

At vi benytter morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

For å kunne hjelpe kundene på best mulig måte, bruker vi bare de beste oversetterne. Det forsikrer vi oss ved at vi bare bruker morsmålsoversettere, altså oversettere som er født, oppvokst og har tatt sin utdannelse i Russland. Utdannelsen til våre oversettere er alltid en lengre språklige utdannelse, og oversettere har selvfølgelig lang erfaring. Før vi leverer fra oss den russiske oversettelsen til kunden, blir teksten sendt til en annen ansatt hos Diction, som foretar en grundig korrektur av teksten slik at vi kan levere en helhetlig kvalitetsoversettelse.

Russisk korrekturlesing

Diction tilbyr også russiske korrektur til alle formål. Uansett om det handler om din utdannelse, en utgivelse, en jobbsøknad eller noe helt annet, er det viktig at språket er helt korrekt. Sende oss din russiske tekst, og vi får en profesjonell korrekturleser til å finpusse teksten ved å blant annet se på grammatikk, rettskrivning, tegnsetting og setningsoppbygning.

Rask levering av russisk tekst

En av de viktigste fortrinnene ved Diction er at vi tilbyr raske leveranser, uten at det går ut over kvaliteten på teksten. Send oss ønsket leveringstidspunkt sammen med teksten via skjemaet på denne siden eller via e-post, og så svarer vi deg så snart som mulig.

RUSSISK OVERSETTELSE

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av russiske tekster. Russisk er morsmålet til mer enn 140 millioner mennesker, og språket benyttes daglig av enda flere om du regner med de tidligere sovjetiske republikkene. Russland regnes som et BRIK-land, hvor det i fremtiden forventes stor økonomisk vekst og nye forretningsmuligheter. Russerne foretrekker som regel å kommunisere på sitt eget språk fremfor engelsk. Det er derfor naturlig å bruke et profesjonelt oversettelsesbyrå som kan forbedre, kvalitetssikre og skrive om russisk tekster, slik at du når frem med ditt budskap så godt som mulig. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.