Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til russisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-russisk, russisk-norsk, engelsk-russisk eller russisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Vi i Diction er stolte av å kunne tilby russisk oversettelse og korrektur, blant mange andre språk, til deg eller din bedrift. Vi har meget kompetente russiske eksperter, som både kan utføre profesjonelle oversettelser og korrektur, parate til å løse dine utfordringer. Diction tar også gjerne imot hasteoppdrag, så nøl ikke med å sende en forespørsel om hasteoppdrag. Det er helt uforpliktende, og vi er alltid klar til å betjene deg. Det bør også nevnes at vi behandler alle oppgaver med den strengeste fortrolighet. Alle våre oversettere er derfor underlagt taushetsplikt.

Russisk oversettelse

Selv om russisk er ikke er det språket som snakkes mest i Norge, tilbyr vi profesjonelle oversettelser til og fra russisk, fordi russisk er det fjerde største morsmålet i Europa. Det snakkes av rundt 277 millioner mennesker verden over, og antallet er økende år for år. Det er også mye handel mellom det russiske og europeiske markedet, så vi har tilknyttet oss mange profesjonelle russiske oversettere for å håndtere eventuelle kommunikasjonsproblemer. Det er ofte svært viktig for våre kunder, særlig i forbindelse med russisk oversettelse, at vi kan tilby de samme oversetterne gjentatte ganger, slik at språket forblir det samme.

At vi benytter morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

For å kunne hjelpe kundene på best mulig måte, bruker vi bare de beste oversetterne. Det forsikrer vi oss ved at vi bare bruker morsmålsoversettere, altså oversettere som er født, oppvokst og har tatt sin utdannelse i Russland. Utdannelsen til våre oversettere er alltid en lengre språklige utdannelse, og oversettere har selvfølgelig lang erfaring.

Russisk korrekturlesing

Diction tilbyr også russiske korrektur til alle formål. Uansett om det handler om din utdannelse, en utgivelse, en jobbsøknad eller noe helt annet, er det viktig at språket er helt korrekt. Sende oss din russiske tekst, og vi får en profesjonell korrekturleser til å finpusse teksten ved å blant annet se på grammatikk, rettskrivning, tegnsetting og setningsoppbygning.

Rask levering av russiske tekster

En av de viktigste fortrinnene ved Diction er at vi tilbyr raske leveranser, uten at det går ut over kvaliteten på teksten. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Send oss ønsket leveringstidspunkt sammen med teksten via skjemaet på denne siden eller via e-post, og så svarer vi deg så snart som mulig.

Russisk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av russiske tekster. Russisk er morsmålet til mer enn 140 millioner mennesker, og språket benyttes daglig av enda flere om du regner med de tidligere sovjetiske republikkene. Russland regnes som et BRIK-land, hvor det i fremtiden forventes stor økonomisk vekst og nye forretningsmuligheter. Russerne foretrekker som regel å kommunisere på sitt eget språk fremfor engelsk. Det er derfor naturlig å bruke et profesjonelt oversettelsesbyrå som kan forbedre, kvalitetssikre og skrive om russisk tekster, slik at du når frem med ditt budskap så godt som mulig. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps