Vi oversetter dine tekster til polsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

HAR DU BRUK FOR HJELP MED OVERSETTELSE TIL POLSK? FÅ EN PROFESJONELL POLSk OVERSETTELSE HER.

Diction tilbyr polsk oversettelse og korrekturlesing til både privat- og bedriftskunder. Vi har eksperter i polsk, hver med sin bransjeerfaring og som er klare til å oversette og korrekturlese teksten din. Foruten kvaliteten er vi i Diction opptatt av å kunne tilby de beste prisene på markedet, noe som betyr at vi har et sterkt fokus på å holde kostnadene nede, til fordel for våre kunder.

POLSK OVERSETTELSE

Vi har spesialisert oss i å oversette til og fra polsk og kan derfor hjelpe deg med å oversette teksten din uansett hvilket emne teksten handler om. Vi har spesialiserte morsmålsoversettere klare til å hjelpe med oversettelse av akkurat din tekst. Når du bestiller en oversettelse fra oss, får du inkludert både en oversettelse og en korrekturlesing foretatt av en korrekturleser. På denne måten er du sikret at teksten er helt feilfri og flytende i språket når du får tilbake oversettelsen.

Prosess

Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

POLSKE MORSMÅLSOVERSETTERE SIKRER KVALITETSOVERSETTELSER

For å kunne sikre at oversettelsene er av så høy kvalitet som mulig, har vi sørget for at alle våre polske oversettere har polske som morsmål. Våre polske oversettere har derfor best mulig forutsetninger for å gjøre en korrekt oversettelse. I tillegg til å ha polsk som morsmål har alle våre oversettere en akademisk utdanning, vanligvis en mastergrad eller tilsvarende. Vi har en stor database med oversettere med kompetanse i hvert sitt felt. Dersom du har et fast behov for oversettelse fremover, kan vi også sørge for å ha de samme oversettere tilknyttet alle oversettelsene dine, for å sikre kontinuitet i oversettelsene.

POLSK KORREKTURLESING

Har du en polsk tekst som må korrekturleses? Korrekturlesing av polske tekster er en tjeneste vi tilbyr til alle våre kunder. Når vi korrektur tekster, retter vi dem for alle tenkelige feil, og samtidig kommer vi med forslag til forbedringer som kan gjøre budskapet mer tydelig. Etter korrekturlesingen får du teksten tilbake i to versjoner. I den ene utgaven er rettelsene merket med rødt, slik at du kan få et innblikk i rettelsene. I det andre dokumentet er rettelsene implementert i teksten og dermed klar til å bli tatt i bruk umiddelbart.

HASTEOVERSETTELSE? HER KAN DU FÅ EKSPRESSLEVERING PÅ DIN POLSKE OVERSETTELSE

Har du det travelt og bruk for oversettelsen din med det samme? Da er vi de rette menneskene til å hjelpe deg. Vi er kjent for å være det mest fleksible oversettelsesbyrået på markedet. Når vi har en avtale på plass, kan vi umiddelbart begynne oversettelsen av oppgaven din og dermed levere senere samme dag eller dagen etter, avhengig av mengden. For hasteoversettelser kommer det vanligvis et ekstra gebyr på 25%, men dette avhenger mye av det konkrete tilfellet. Hvis du ønsker et gratis tilbud, bruker du bare skjemaet vårt for å få et tilbud.

DET POLSKE MARKEDET

På verdensbasis snakkes polsk av mer enn 65 millioner mennesker. Polen har i mange år opplevd stor økonomisk vekst. Landet har en ny middelklasse som vokser og er godt utdannet, noe som gjør at internasjonale selskaper har funnet kvalifisert og billig arbeidskraft i Polen. Selv om det blir undervist i engelsk på skolen, er det fortsatt store deler av befolkningen som bare snakker polsk, spesielt den eldre generasjonen. Derfor kan det være avgjørende som utenlandsk virksomhet å få oversatt materialet sitt til korrekt polsk for å nå ut til et så bredt publikum som mulig. 

 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.