Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til islandsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig islandsk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Levering av professjonell islandsk oversettelse til markedets beste pris

Vi har flere svært kompetente og erfarne islandske morsmålsoversettere i vår oversetterdatabase, som alltid er klare for oversettelse og korrekturlesing av dine islandske tekster, både for privatpersoner og bedrifter samt offentlige myndigheter. I tillegg fokuserer vi på å kunne levere raskt, i høyeste kvalitet og til markedet beste priser. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Islandsk oversettelse uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Oversettelse av tekster til og fra islandsk er en av våre kjernekompetanser, fordi vi nøye utvelger og bruker de best egnede oversetterne innenfor dette feltet, med henblikk på å møte dine krav og behov og leverte den høyeste kvaliteten.

Vi har sørget for å ha flere oversettere i vår database, slik at vi alltid kan tilby våre kunder en løsning som er tilpasset akkurat deres behov. Det finnes med andre ord ikke en islandsk oversettelse vi kan ikke håndtere.

Morsmålsoversettere sikrer en høy oversettelseskvalitet

Som tidligere beskrevet er det bare dyktige og profesjonelle oversettere som får mulighet til å oversette for Diction. Alle og enhver kan i virkeligheten kalle seg oversettere, og derfor ser vi nøye på alle våre ansattes kvalifikasjoner før de blir tilknyttet. 

   Diction vil på hensiktsmessig vis sikre kontinuiteten i de leverte språktjenestene ved at en konkret bestilling av en oversettelse vil bli utført av en samme oversetter, og i utgangspunktet vil Diction få den samme utvalgte oversetteren til å utføre oversettelse innenfor det samme fagområdet for å sikre konsistens i terminologi og stil i forbindelse med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelsesoppgaver.

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Korrekturlesing av islandske tekster

Alle våre oversettere er kompetente korrekturlesere. Det er ett av de viktigste kravene for å være profesjonell oversetter. De leser dine islandske tekster grundig for alle slags feil. De kikker på manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, manglende tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få mellomrom, feil i formatering og koding (tags) m.m.

Rask og rettidig levering av dine islandske tekster

En av Dictions største styrker er at vi alltid har mulighet for rask levering av oversettelser og korrekturlesinger, fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere til å utføre oppgavene. Overholdelse av de angitte tidsfristene og levering i høy kvalitet er alfa og omega for Diction og en forutsetning for det beste samarbeidet mellom oss og våre kunder.

Sertifisert eller legalisert islandsk oversettelse

Vi har flere nøye utvalgte dyktige og erfarne sertifiserte oversettere i vår database, og derfor kan vi garantere at oversettelse av dokumenter, sertifikater m.m. leveres i høy kvalitet og til en optimal pris.

Oversettelser fra og til islandsk

Det nordiske språket islandsk tilhører, i likhet med norsk, den nordiske grenen av den indoeuropeiske språkfamilien. Island er et fullverdig medlem av EU og har en kjøpesterk befolkning på ca. 330.000 mennesker så vel som et næringsliv med nære bånd til Norge. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske tekster du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være avgjørende for om mottakeren forstår poenget ditt korrekt. Alt i alt er Diction det optimale oversettelsesbyrået når det kommer til løsning av dine islandske oversettelsesoppgaver.

 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps