Vi oversetter dine tekster raskt og effektivt til Norges beste priser.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

OVERSETTELSE

Diction tilbyr profesjonelle oversettelser til eller fra flere forskjellige språk og innen et bredt spekter av fagområder. Alle våre oversettere er tospråklige, og de oversetter til morsmålet sitt. Våre partnere er alltid erfarne oversettere med minimum en mastergrad bak seg.

En avgjørende faktor for en god oversettelse er at det tas hensyn til målgruppens kulturelle og språklige særegenheter. Alle oppgavene vi utfører er forbundet med mer enn bare «ord for ord»-oversettelser. Vi setter oss inn i bakgrunnen for teksten og oppgaven, tar hensyn til det overordnede budskapet og gir teksten en språkdrakt som appellerer til den ønskede målgruppen. Det er viktig at vi har oversettere med erfaring fra nettopp ditt fagområde for å kunne tilpasse teksten så godt som mulig til målgruppen din. Diction har et bredt nettverk av oversettere, og på denne måten kan vi gi deg den mest nøyaktige oversettelsen hver gang.

En annen viktig faktor for å sikre kvaliteten på oversettelsen er kryssjekk av oversettelsen med en annen oversetter. Arbeidsrutinene hos oss i Diction innebærer at alle oversettelser blir kontrollert, og eventuelt redigert, av en annen oversetter enn den som opprinnelig utførte oppdraget. Slik forsikrer vi oss om at kvaliteten på oversettelsen ikke forringes, selv om vi oversettelsen utføres på kort varsel.

Billig oversettelse

Vanligvis er det en kostbar affære å benytte seg av et oversettelsesbyrå, men hos Diction bryter vi med standardene for prissetting i oversettelsesbransjen. Vårt lave prisnivå lar seg gjennomføre fordi vi holder utgiftene våre nede.

Vi sender ikke fra oss oversatt materiale før vi er helt sikre på at teksten fungerer slik den skal, og at budskapet er riktig. Når oversettelsen har blitt grundig undersøkt, og vi har sørget for å komme frem til den beste løsningen, blir teksten sendt i retur, slik at du kan ta den i bruk umiddelbart. I tillegg må vi ikke glemme den støtte og oppfølging du kan få i etterkant av våre oversettere i form av råd og forklaringer.

Leveringstid

Ved å la Diction oversette for deg, er du alltid garantert en rask levering på flere språk. Vi er svært fleksible i forhold til leveringstid. Fleksibiliteten avhenger selvfølgelig av mengden tekst, men generelt opererer vi med en leveringstid på fem virkedager for å oversette og korrekturlese en tekst. Vi er imidlertid ofte ferdig med teksten innen denne fristen. Ved større oppgaver (over 50 sider) kan det ta noe lengre tid å fullføre arbeidet. Som sagt tilbyr vi også hasteservice, der vi legger til side alt annet, og prioriterer din oppgave før andre. Les mer om dette under kategorien «hasteoppdrag».

Oppstartspris

Ingen oppgave er for liten for oss. Alle oppdrag har en oppstartspris på 590,- eks. mva. Hvis du har lite tekst, kan du spare på å samle flere tekster i én bestilling. Vi ønsker å sette oss så godt som mulig inn i en tekst før den blir korrekturlest, og det er derfor vi bruker noe tid til research, selv om selve oppgaven ikke er så veldig omfattende.

Konfidensialitet

Mange av kundene våre vil gjerne få oversatt tekster som enda ikke er publisert eller tatt i bruk, og det derfor er svært viktig at teksten forblir konfidensiell. Vi har av den grunn tatt alle de nødvendige sikkerhetstiltakene for å garantere fullstendig konfidensialitet, med en policy som forplikter oss til å jobbe mot de gjeldende etiske retningslinjene i bransjen vår. Alle oversetterene våre er bundet av en avtale om konfidensialitet og har taushetsplikt. Derfor håndterer vi alltid all tilsendt tekst under streng fortrolighet, og du kan trygt sende sensitiv informasjon til oss for å motta et tilbud på enten oversettelse eller korrekturlesning.

Språk

Vi er tilknyttet translatører som arbeider med de aller fleste språk i verden. Vi har vel og merke spesialisert oss på de mest utbredte språkene, og særlig da de europeiske språkene. Nedenfor kan du se et utvalg av de språkene vi arbeider mest med. 

Klikk på det språket du ønsker at teksten din skal bli oversatt til eller fra.

Engelsk oversettelse
Tysk oversettelse
Fransk oversettelse
Svensk oversettelse
Norsk oversettelse
Finsk oversettelse
Italiensk oversettelse
Portugisisk oversettelse
Russisk oversettelse
Spansk oversettelse
Kinesisk oversettelse

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.