Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster raskt og effektivt til Norges beste priser.

Oversettelse

Diction tilbyr profesjonelle oversettelser til eller fra flere forskjellige språk og innen et bredt spekter av fagområder. Alle våre oversettere er tospråklige, og de oversetter til morsmålet sitt. Våre partnere er alltid erfarne oversettere med minimum en mastergrad bak seg.

En avgjørende faktor for en god oversettelse er at det tas hensyn til målgruppens kulturelle og språklige særegenheter. Alle oppgavene vi utfører er forbundet med mer enn bare «ord for ord»-oversettelser. Vi setter oss inn i bakgrunnen for teksten og oppgaven, tar hensyn til det overordnede budskapet og gir teksten en språkdrakt som appellerer til den ønskede målgruppen. Det er viktig at vi har oversettere med erfaring fra nettopp ditt fagområde for å kunne tilpasse teksten så godt som mulig til målgruppen din. Diction har et bredt nettverk av oversettere, og på denne måten kan vi gi deg den mest nøyaktige oversettelsen hver gang.

Billig oversettelse

Vanligvis er det en kostbar affære å benytte seg av et oversettelsesbyrå, men hos Diction bryter vi med standardene for prissetting i oversettelsesbransjen. Vårt lave prisnivå lar seg gjennomføre fordi vi holder utgiftene våre nede.

Vi sender ikke fra oss oversatt materiale før vi er helt sikre på at teksten fungerer slik den skal, og at budskapet er riktig. Når oversettelsen har blitt grundig undersøkt, og vi har sørget for å komme frem til den beste løsningen, blir teksten sendt i retur, slik at du kan ta den i bruk umiddelbart. I tillegg må vi ikke glemme den støtte og oppfølging du kan få i etterkant av våre oversettere i form av råd og forklaringer.

Leveringstid

Ved å la Diction oversette for deg, er du alltid garantert en rask levering på flere språk. Vi er svært fleksible i forhold til leveringstid. Fleksibiliteten avhenger selvfølgelig av mengden tekst, men generelt opererer vi med en leveringstid på fem virkedager for å oversette og korrekturlese en tekst. Vi er imidlertid ofte ferdig med teksten innen denne fristen. Ved større oppgaver (over 50 sider) kan det ta noe lengre tid å fullføre arbeidet. Som sagt tilbyr vi også hasteservice, der vi legger til side alt annet, og prioriterer din oppgave før andre. Les mer om dette under kategorien «hasteoppdrag».

Oppstartspris

Ingen oppgave er for liten for oss. Alle oppdrag har en oppstartspris på 790,- ekskl. mva (987,50,- inkl. mva). Hvis du har lite tekst, kan du spare på å samle flere tekster i én bestilling. Vi ønsker å sette oss så godt som mulig inn i en tekst, og det er derfor vi bruker noe tid til research, selv om selve oppgaven ikke er så veldig omfattende.

Kvalitetskontroll

Vi mener det er helt avgjørende at den oversatte teksten gjennomgås og kontrolleres for feil, mangler og språklige problemer, slik at den blir av høyest mulig kvalitet. Etter at oversettelsen har blitt nøye gjennomlest og vi har sørget for at den best mulige løsningen er oppnådd, returnerer vi teksten til deg slik at den er klar til å bli tatt i bruk.

For å sikre kvaliteten på oversettelsen er vår kvalitetssikringsprosedyre et ufravikelig krav, som følge av rekruttering av oversettere. Denne kvalitetssikringen innebærer å sikre at alle våre oversettere oppfyller en rekke strenge kriterier. For å kunne jobbe som oversetter for oss, er det et krav å ha minst en mastergrad fra universitet eller en tilsvarende akademisk grad. I denne sammenhengen utfører alle oversettere en testoversettelse, som evalueres av fageksperter. Oversetterne våre må også være registrert som selvstendig næringsdrivende i landet de jobber fra, og de oversetter kun til sitt eget morsmål.

Konfidensialitet

Mange av kundene våre vil gjerne få oversatt tekster som enda ikke er publisert eller tatt i bruk, og det derfor er svært viktig at teksten forblir konfidensiell. Vi har av den grunn tatt alle de nødvendige sikkerhetstiltakene for å garantere fullstendig konfidensialitet, med en policy som forplikter oss til å jobbe mot de gjeldende etiske retningslinjene i bransjen vår. Alle oversetterene våre er bundet av en avtale om konfidensialitet og har taushetsplikt. Derfor håndterer vi alltid all tilsendt tekst under streng fortrolighet, og du kan trygt sende sensitiv informasjon til oss for å motta et tilbud på enten oversettelse eller korrekturlesning.

Språk

Vi er tilknyttet translatører som arbeider med de aller fleste språk i verden. Vi har vel og merke spesialisert oss på de mest utbredte språkene, og særlig da de europeiske språkene. Nedenfor kan du se et utvalg av de språkene vi arbeider mest med. 

Klikk på det språket du ønsker at teksten din skal bli oversatt til eller fra.

Engelsk oversettelse
Tysk oversettelse
Fransk oversettelse
Svensk oversettelse
Norsk oversettelse
Finsk oversettelse
Italiensk oversettelse
Portugisisk oversettelse
Russisk oversettelse
Spansk oversettelse
Kinesisk oversettelse

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40  eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps