Diction
Ring på +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til italiensk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-italiensk, italiensk-norsk, engelsk-italiensk eller italiensk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr italiensk oversettelse og korrektur til landets absolutt beste priser. I tillegg til å tilby gode oversettelser og kvalitetskorrektur på mange forskjellige språk, tar vi gjerne imot tekster som må leveres raskt. Vi garanterer selvsagt at vi leverer innen den avtalte leveringsfristen. I tillegg behandler vi all tekst med høy grad av konfidensialitet.

Italiensk oversettelse

Fordi vi har et bredt utvalg av dyktige italienske oversettere, oversetter vi både til og fra italiensk i mange språkkombinasjoner. Vi anbefaler at du alltid får aktuell tekst oversatt av et profesjonelt oversettelsesbyrå, så det utstråler profesjonalitet og viser respekt for språket. Uansett hvilken italiensk dialekt teksten har, kan vi gi teksten til en egnet oversetter. At vi benytter morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser.

Hos Diction er vi kvalitetsbevisste. Med andre ord betyr det at alle våre ansatte alltid oversetter til sitt morsmål. Våre italienske oversettere har også en akademisk bakgrunn innen språk, samtidig som de har lang erfaring med oversettelse. For å unngå mindre feil, skrivefeil og lignende sender vi alltid ferdig oversettelsen videre til en annen kollega som også har italiensk bakgrunn som korrekturleser teksten. Vi gjør dette for å sørge for gode oversettelser. Vi kan alltid stille samme italienske oversetter til disposisjon for samme kunde, for å unngå kontinuitetsfeil i teksten i forbindelse med fremtidige oversettelsesoppgaver.

Italiensk korrekturlesing

Diction tilbyr også profesjonell korrekturlesing på italiensk, uten at den opprinnelige tekstens mening blir endret. Våre ansatte endrer tekstene, slik at de blir språklig korrekt, og vi tar gjerne imot spesielle ønsker knyttet til tekstens endelig fremstilling. Korrektur betyr at en av våre profesjonelle oversettere ser nøye på grammatikk, rettskrivning, setningsoppbygning og tegnsetting. Teksten gis en profesjonell fremtoning, som kan være spesielt viktig når den er direkte knyttet til din karriere. Normalt bruker vi "Spore endringer/Track Changes»-funksjon i Microsoft Word, så du kan se hver enkelt endring som er foretatt i dokumentet, men vi arbeider også med PDF og andre formater, alt etter våre kunders behov.

Rask levering av italienske tekster

Vi er stolte av å tilby rask levering av alle typer oppgaver. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor, så gir vi deg et raskt, uforpliktende tilbud, uansett oppgavens vanskelighetsgrad og størrelse. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Italiensk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av italiensk tekst. En stor del av den italienske befolkningen kan både snakke og forstå engelsk. Men Italia er et land med mer enn 60 millioner innbyggere, der det store flertallet av italienerne foretrekker å bruke sitt eget språk. Uansett om du har forbindelser innen bilindustrien, turistnæringen eller andre bransjer i Italia så vil du uten tvil nå lengst med korrekte, italienske tekster. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(Minimum 790,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps