Vi oversetter dine tekster til portugisisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-portugisisk, portugisisk-norsk, engelsk-portugisisk eller portugisisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction er et profesjonelt oversettelsesbyrå som tilbyr fagdyktig oversettelse til og fra portugisisk i tillegg til grundig korrekturlesing. Vi er et kvalitetsbevisst selskap som vektlegger kundens ønsker og behov, og derfor har vi alltid mulighet til å levere raskt, samtidig som vi tilbyr markedets beste priser.

Portugisisk oversettelse

Portugisisk er et språk som først og fremst snakkes i Portugal, Brasil og noen land i Afrika, noe som tilsvarer ca. 178 millioner mennesker. Med andre ord er portugusisk et språk som blir brukt av mennesker over nesten hele verden, og et språk man ofte møter på i hverdagen, på en eller annen måte. Våre eksperter på portugisisk kan oversette til og fra portugisisk, samt utføre korrekturlesing. Alle våre oversettelser blir også nøye gjennomgått av en profesjonell korrekturleser, før kunden får den i retur. Vi har satt oss som mål å alltid være best til å arbeide med det portugisiske språket, og hvis du trenger en profesjonell samarbeidspartner er det bare å kontakte oss.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Helhet og perfeksjon er to nøkkelord hos Diction når vi beskriver våre tjenester. Derfor benytter vi utelukkende morsmålsoversettere til å utføre oppdrag for oss. Det betyr i denne sammenhengen at de som gis i oppgave å oversette portugisiske tekster må være født og oppvokst i et portugisisk-talende land. I tillegg stiller vi også krav til at oversetteren har gjennomført en høyere språkutdannelse, og at de har lang erfaring med oversettelsesarbeid.

Portugisisk korrekturlesing

Våre kunder har ofte behov for å få korrekturlest tekstene sine, og det er derfor vi også tilbyr profesjonell korrektur. Dette er med på å sikre at språket i teksten blir finpusset, slik det alltid fremstår profesjonelt. Vi sikrer på denne måten at mottakeren alltid forstår innholdet, noe som kan være avgjørende i mange forskjellige situasjoner. Ved korrekturlesing blir blant annet setningsoppbygning, grammatikk, tegnsetting og rettskrivning sett på med falkeblikk.

Rask levering av portugisisk tekst

Det hender ofte at kundene våre trenger en oversettelse eller korrekturlesning sendt tilbake innen få dager, og de vet, på bakgrunn av et langt samarbeid med oss, at vi kan levere raskt og uten problemer. Den høye språklige standarden ivaretas, og derfor er kundene våre alltid tilfredse.


PORTUGISISK OVERSETTELSE

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av portugisiske tekster. Hos Diction følger vi naturligvis med i utviklingen i verdensøkonomien, og driver du handel med portugisiske markeder kommer du ikke utenom det portugisiske språket. Portugisisk snakkes både i Portugal og Brasil, og Brasil er blant de nye BRIK-landene med en økonomi i stor vekst. En betydelig antall mennesker i verden har portugisisk som morsmål, og det benyttes i mange markeder som er i ferd med å integreres med resten av verdensøkonomien. Av den grunn mener vi at om få år, vil portugisisk bli et svært viktig språk på mange arenaer. Et profesjonelt oversettelsesbyrå med morsmålsoversettere utstyrer deg med en språklig konkurransefordel på vei inn i nye markeder. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.