Diction
Ring på +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til portugisisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-portugisisk, portugisisk-norsk, engelsk-portugisisk eller portugisisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction er et profesjonelt oversettelsesbyrå som tilbyr fagdyktig oversettelse til og fra portugisisk i tillegg til grundig korrekturlesing. Vi er et kvalitetsbevisst selskap som vektlegger kundens ønsker og behov, og derfor har vi alltid mulighet til å levere raskt, samtidig som vi tilbyr markedets beste priser.

Portugisisk oversettelse

Portugisisk er et språk som først og fremst snakkes i Portugal, Brasil og noen land i Afrika, noe som tilsvarer ca. 178 millioner mennesker. Med andre ord er portugusisk et språk som blir brukt av mennesker over nesten hele verden, og et språk man ofte møter på i hverdagen, på en eller annen måte. Våre eksperter på portugisisk kan oversette til og fra portugisisk, samt utføre korrekturlesing. Alle våre oversettelser blir også nøye gjennomgått av en profesjonell korrekturleser, før kunden får den i retur. Vi har satt oss som mål å alltid være best til å arbeide med det portugisiske språket, og hvis du trenger en profesjonell samarbeidspartner er det bare å kontakte oss.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Helhet og perfeksjon er to nøkkelord hos Diction når vi beskriver våre tjenester. Derfor benytter vi utelukkende morsmålsoversettere til å utføre oppdrag for oss. Det betyr i denne sammenhengen at de som gis i oppgave å oversette portugisiske tekster må være født og oppvokst i et portugisisk-talende land. I tillegg stiller vi også krav til at oversetteren har gjennomført en høyere språkutdannelse, og at de har lang erfaring med oversettelsesarbeid.

Portugisisk korrekturlesing

Våre kunder har ofte behov for å få korrekturlest tekstene sine, og det er derfor vi også tilbyr profesjonell korrektur. Dette er med på å sikre at språket i teksten blir finpusset, slik det alltid fremstår profesjonelt. Vi sikrer på denne måten at mottakeren alltid forstår innholdet, noe som kan være avgjørende i mange forskjellige situasjoner. Ved korrekturlesing blir blant annet setningsoppbygning, grammatikk, tegnsetting og rettskrivning sett på med falkeblikk.

Rask levering av portugisisk tekst

Det hender ofte at kundene våre trenger en oversettelse eller korrekturlesning sendt tilbake innen få dager, og de vet, på bakgrunn av et langt samarbeid med oss, at vi kan levere raskt og uten problemer. Den høye språklige standarden ivaretas, og derfor er kundene våre alltid tilfredse. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Portugisisk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av portugisiske tekster. Hos Diction følger vi naturligvis med i utviklingen i verdensøkonomien, og driver du handel med portugisiske markeder kommer du ikke utenom det portugisiske språket. Portugisisk snakkes både i Portugal og Brasil, og Brasil er blant de nye BRIK-landene med en økonomi i stor vekst. En betydelig antall mennesker i verden har portugisisk som morsmål, og det benyttes i mange markeder som er i ferd med å integreres med resten av verdensøkonomien. Av den grunn mener vi at om få år, vil portugisisk bli et svært viktig språk på mange arenaer. Et profesjonelt oversettelsesbyrå med morsmålsoversettere utstyrer deg med en språklig konkurransefordel på vei inn i nye markeder. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(Minimum 790,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps