Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til svensk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell svensk oversettelse

Tjenester

Vi tilbyr profesjonell oversettelse og korrekturlesning for private og næringslivet. Vi har et team av oversettere som spesialiserer seg på svensk oversettelse og korrektur. I tillegg til at vi jobber med de aller beste oversetterne kan vi også tilby kundene våre en meget konkurransedyktig pris, som faktisk er blant markedets beste priser.

Svensk oversettelse

Vi har alltid én eller flere ansatte tilgjengelige til å oversette tekster på svensk. Svensk er et unikt språk på grunn av prosodien, som betyr at dialektene kan være svært varierende i mange regioner i Sverige. Derfor har vi sørget for å ha et bredt utvalg av svenske oversettere, som kan oversette til og fra standard svensk og til og fra de forskjellige dialektene. Med andre ord kan vi hjelpe deg med alle slags svenske oversettelser.

Morsmålsoversettere leverer kvalitetsoversettelser

Hos Diction er vi påpasselige med at oversetterne både er faglig dyktige og har lidenskap for sitt arbeid. Alle som arbeider med svenske oversettelser hos oss har svensk som morsmål. Videre har de også en lengre språklig utdannelse, og lang erfaring innen oversetting. Diction gjør alltid den samme oversetteren tilgjengelig hvis kunden skal ha flere tekster oversatt over tid, slik at språkbruken blir konsekvent.

Svensk korrekturlesing

Vi har alltid en ledig medarbeider som kan hjelpe deg dersom du trenger korrekturlesning av en tekst på svensk. Teksten blir grundig gjennomgått og rettet for alle typer feil. Dette inkluderer svensk rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygning. Alt du behøver å gjøre er å sende den svenske teksten til oss via skjemaet på denne siden eller til vår e-postadresse, så sender vi deg et uforpliktende tilbud. Takket være den store staben vår av medarbeidere kan vi imøtekomme et hvert ønske eller krav du måtte ha.

Rask levering av svensk tekst

Vi har alltid et godt forhold til alle våre kunder. Dette er fordi vi alltid tilbyr rask levering av våre oversettelser. Det er enkelt å komme i kontakt med oss, da vi alltid har en ansatt ved telefonen eller datamaskinen som kan svare på henvendelser. I tillegg kan vi alltid garantere at alle oversettelser og korrekturlesinger blir levert til rett tid. Vi er blant markedets mest fleksible byråer, så ta gjerne kontakt med oss. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Uansett hvilke språklige utfordringer dine svenske tekster har, så vil vi finne en løsning.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norway
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps