Vi oversetter dine tekster til svensk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell svensk oversettelse

Tjenester

Vi tilbyr profesjonell oversettelse og korrekturlesning for private og næringslivet. Vi har et team av oversettere som spesialiserer seg på svensk oversettelse og korrektur. I tillegg til at vi jobber med de aller beste oversetterne kan vi også tilby kundene våre en meget konkurransedyktig pris, som faktisk er blant markedets beste priser.

Svensk oversettelse

Vi har alltid én eller flere ansatte tilgjengelige til å oversette tekster på svensk. Svensk er et unikt språk på grunn av prosodien, som betyr at dialektene kan være svært varierende i mange regioner i Sverige. Derfor har vi sørget for å ha et bredt utvalg av svenske oversettere, som kan oversette til og fra standard svensk og til og fra de forskjellige dialektene. Med andre ord kan vi hjelpe deg med alle slags svenske oversettelser.

Morsmålsoversettere leverer kvalitetsoversettelser

Hos Diction er vi påpasselige med at oversetterne både er faglig dyktige og har lidenskap for sitt arbeid. Alle som arbeider med svenske oversettelser hos oss har svensk som morsmål. Videre har de også en lengre språklig utdannelse, og lang erfaring innen oversetting. Når den svenske oversettelsen er ferdig går den videre til korrekturlesing, som utføres av en kollega som har samme kompetansefelt. På denne måten unngår vi småfeil, skrivefeil, feiltolkninger og lignende. Diction gjør alltid den samme oversetteren tilgjengelig hvis kunden skal ha flere tekster oversatt over tid, slik at språkbruken blir konsekvent.

Svensk korrekturlesing

Vi har alltid en ledig medarbeider som kan hjelpe deg dersom du trenger korrekturlesning av en tekst på svensk. Teksten blir grundig gjennomgått og rettet for alle typer feil. Dette inkluderer svensk rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygning. Alt du behøver å gjøre er å sende den svenske teksten til oss via skjemaet på denne siden eller til vår e-postadresse, så sender vi deg et uforpliktende tilbud. Takket være den store staben vår av medarbeidere kan vi imøtekomme et hvert ønske eller krav du måtte ha.

Rask levering av svensk tekst

Vi har alltid et godt forhold til alle våre kunder. Dette er fordi vi alltid tilbyr rask levering av våre oversettelser. Det er enkelt å komme i kontakt med oss, da vi alltid har en ansatt ved telefonen eller datamaskinen som kan svare på henvendelser. I tillegg kan vi alltid garantere at alle oversettelser og korrekturlesinger blir levert til rett tid. Vi er blant markedets mest fleksible byråer, så ta gjerne kontakt med oss. Uansett hvilke språklige utfordringer dine svenske tekster har, så vil vi finne en løsning.

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.