Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til grønlandsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Grønlandsk oversettelse av høy kvalitet til markedets beste pris

Uansett du skal ha oversatt et teknisk dokument, en personlig korrespondanse eller en salgsbrosjyre, er du sikret profesjonell oversettelse og korrekturlesing av din grønlandske tekst hos Diction. På grunn av vårt nære samarbeid med utelukkende kompetente og erfarne grønlandske morsmålsoversettere, er vi i stand til å levere høyeste kvalitet og sikre rask levering til markedets klart beste priser. Det er viktig for Diction at oversettelsen er gjort på en profesjonell måte, fordi vi vet at det er viktig for deg og bedriftens omdømme.

Oversettelse av grønlandske tekster 

Som tidligere beskrevet er det bare dyktige og profesjonelle oversettere som får mulighet til å oversette for Diction. Oversettelse av grønlandske tekster er noe vi er veldig gode på, fordi vi sørger for å velge og matche den best egnede morsmålsoversetteren innenfor det spesifikke fagområdet/tekstkategorien med nettopp ditt oversettelsesprosjekt for å møte dine krav og behov på best mulig måte samt levere den høyeste kvaliteten.

Vi sørger derfor for å bruke en annen morsmålsoversetter med stor erfaring og kompetanse i det spesifikke fagområde/tekstkategorien, så vi får oppfylt dine forventninger til en korrekt og profesjonell oversettelse. Vi kan derfor trygt garantere at vi har ekspertisen til å håndtere og levere alle typer grønlandske oversettelser. En profesjonell levert oversettelse er avgjørende for om den grønlandske mottakeren forstår budskapet ditt korrekt. Derfor hjelper Diction deg gjerne med råd og veiledning til hvordan vi kan optimalisere teksten din, uansett hvilket felt det handler om, alt fra juridiske, samfunnsmessige, markedsføring, IT og tekniske tekster.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Korrekturlesing av grønlandske tekster

Når oversettelsen er ferdig, sendes tekst videre til en oversetter med et tilsvarende høyt kompetanse- og erfaringsnivå for en grundig korrekturlesing av den oversatte teksten. Vedkommende leser grundig gjennom dine grønlandske tekster for alle slags feil, herunder manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, manglende tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få mellomrom, feil i formatering og koding (tags) m.m. Hvis du ønsker en eller flere rettelser utdypet, er Diction alltid fleksibel og til din disposisjon. Korrekturlesingen bidrar til å sikre høyest mulig kvalitet.

Rettig og rask levering av dine grønlandske tekster

Vi har flere dyktige oversettere i vår database og nettverk, noe som sikrer at du alltid får en løsning som er tilpasset og skreddersydd til dine ønsker og behov, men også at vi har alltid muligheten til rask og presis levering av grønlandsk oversettelse fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere til å ta imot et oppdrag. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra grønlandsk

Grønlandsk er et språk i den eskimoiske grenen av den eskimoisk-aleutiske språkfamilien, som snakkes i hele det arktiske området. Grønlandsk snakkes av ca. 60.000 mennesker i Grønland og Norge. Inntil 1953 var Grønland en del av det danske riket. I dag har Grønland selvstyre, men er fortsatt en del av det danske riksfellesskapet. Fiskerinæringen er den viktigste næringen, og det er stort fokus på mineralressurser.

 

 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps