Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Andre språk

Andre språk

Er du på utkikk etter hjelp til oversettelse av et sjeldent språk? Så er Diction din riktige språk-partner. Gjennom vårt internasjonale nettverk av spesialister og språkeksperter kan vi hjelpe deg med de fleste språkkombinasjoner. Utover dette har vi spesialister innen forskjellige industrier, og hjelper gjerne med oversettelse av tekst innen ditt fagfelt. 

 

Diction er eksperter når det kommer til oversettelse som betyr vi kan oversette til de aller fleste språk i verden! Vi har altså få begrensninger når det kommer til språk, og vår interesse for dem. Vi oversetter til så og si alle verdens språk, altså langt flere enn de vi beskriver på vår hjemmeside.

 

Vi kan skryte av over 400 språkkombinasjoner, innen for mange forskjellige fagfelt. Vi oversetter alt fra Tigrinya til Hviterussisk, og er stolte over vårt komplekse oversetternettverk som er spredd verden over.

 

Vår kjernekompetanse er de nordeuropeiske og skandinaviske språk. Herunder norsk, dansk, svensk og finsk, men også islandsk og færøysk. De tre sistnevnte språk snakkes av over 20% av den skandinaviske befolkningen og utgjør derfor en viktig del av våre prosjekter. Utover de nevnte skandinaviske språk er engelsk helt klart også en del av vår kjernekompetanse.

 

Når det gjelder den asiatiske språkgruppen er denne også sterkt representert i vårt nettverk, hvor mandarin snakkes av mere enn 1,2 milliarder mennesker, og hindi av 400 millioner mennesker. Dette betyr at det finnes mange dyktig morsmålsoversettere og hvor noen av de beste i bransjen jobber for oss.

I likhet med de asiatiske språk, finnes det mange afrikanske språkgrupper, hvorav de største faller under grenene afroasiatisk, nilosaharisk eller nigerkongo. Også her har vi mange dyktige morsmålsoversettere.

 

Er du usikker på om vi oversetter til ditt ønskede språk? Da er det bare å kontakte oss, og vi vil ta i bruk vårt store språknettverk av oversettere som er klare til å oversette din tekst. I Diction utarbeider vi gjerne et gratis tilbud og veileder deg gjennom andre forhold du skal ta høyde for når man oversetter til fremmedspråk.

 

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Les mer om oss
Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, språkvask eller tekstforfatting. Siden 2010 har vi hjulpet tusenvis av kunder med oversettelser og andre språkoppgaver. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de nordiske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps