Vi oversetter dine tekster til kinesisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-kinesisk, kinesisk-norsk, engelsk-kinesisk eller kinesisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Vi tilbyr profesjonell oversettelse og korrektur av all slags tekster. Diction har kontor på Strøget i København, og her står vi alltid til rådighet for kundene våre. Vi har knyttet til oss oversettere som er født og oppvokst i Kina, og som kan oversette til og fra kinesisk i mange forskjellige språkkombinasjoner.

Kinesisk oversettelse

Hvis du har en tekst som skal oversettes til eller fra kinesisk er vi oversettelsesbyrået for edeg. Vi har gjort det til en prioritet å ha kinesisk som et av våre spesialspråk, siden språket teknisk sett, på grunn av den store befolkningen i Kina, er det mest brukte språket i verden. Hovedspråket i Kina er mandarin, og det blir brukt av ca. 850 millioner mennesker verden over. Handelen med Kina er enorm, og selv om det primært er USA og Australia som handler med Kina, foregår det også mye handel mellom Europa og det kinesiske markedet. Det er derfor vi i Diction har valgt å knytte til oss dyktige kinesiske oversettere som ikke bare snakker flytende mandarin, men som også kan oversette til og fra andre dialekter. Selv om oversetterne vår er dyktige og svært profesjonelle, sender vi likevel det ferdig oversatte materialet videre for korrekturlesing til enda en oversetter med tilsvarende kvalifikasjoner. Dette resulterer i gjentatte, solide kvalitetsoversettelser, som vi her på Diction kan levere til kundene våre med stolthet.

Våre morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Mandarin er muligens et av de vanskeligste språkene å lære seg, og for å garantere at vi alltid leverer kinesiske oversettelser av høy kvalitet bruker vi utelukkende morsmålsoversettere fra Kina. Dette betyr at alle våre oversettelser til og fra kinesisk utføres av talentfulle personer med bakgrunn fra Kina. Vi krever i tillegg at oversetterne kan vise til oversettelseserfaring og at de minst har universitetsutdannelse innenfor språk. Vi har en solid stab av erfarne oversettere som vi vet er dyktige og pålitelige.

Kinesisk korrekturlesing

Siden vi ønsker å være ditt foretrukne oversettelsesbyrå tilbyr vi også alltid korrektur av kinesiske tekster. Mandarin er ikke et enkelt språk, uansett hvilket nivå du er på, og hvis du har en tekst som trenger korrekturlesing, har vi alltid mulighet til å lese gjennom den for å luke ut feil og rette opp utelatelser. Vi kan tilby deg både en kopi av den endelige versjonen og eventuelt en versjon hvor rettelsene er uthevet, slik at du selv kan ta stilling til hver enkelt endring. Vi garanterer at teksten fremstår mer profesjonell, og det legges nøye vekt på grammatikk, setningsoppbygging, tegnsetting og rettskrivning. Vi er stolte av å være fleksible hele tiden med hensyn til våre kunders ønsker, og hvis du har spesielle behov må du gjerne kontakte oss.

Rask levering av kinesisk tekst

Mange av våre kunder krever at vi kan levere raskt og selvfølgelig feilfritt. Har du en kort tidsfrist som må overholdes sørger vi for å levere hurtig. Send oss den kinesiske teksten din via skjemaet vårt på denne siden eller i en e-post, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud om pris og leveringstid.


KINESISK OVERSETTELSE

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av kinesiske tekster. Vi har valgt å jobbe med kinesiske oversettelser, fordi det er det mest brukte talespråket i verden. Det offisielle språket i Kina er mandarin, som benyttes av ca. 850 millioner mennesker verden over. Handelen med Kina er stor, og selv om USA og Australia er de primære handelspartnerne, foregår det også mye handel mellom Europa og Kina. Nettopp derfor har Diction valgt å tilknytte seg dyktige, profesjonelle kinesiske oversettere, som ikke bare snakker flytende mandarin, men som også kan oversette til og fra andre kinesiske dialekter. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.