Diction
Ring til 401 98 040
Phone Hours Weekend

Vi oversetter dine tekster til kinesisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,85 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,35 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig kinesisk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-kinesisk, kinesisk-norsk, engelsk-kinesisk eller kinesisk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Vi tilbyr profesjonell oversettelse og korrektur av all slags tekster. Diction har kontor på Strøget i København, og her står vi alltid til rådighet for kundene våre. Vi har knyttet til oss oversettere som er født og oppvokst i Kina, og som kan oversette til og fra kinesisk i mange forskjellige språkkombinasjoner.

Kinesisk oversettelse

Hvis du har en tekst som skal oversettes til eller fra kinesisk er vi oversettelsesbyrået for edeg. Vi har gjort det til en prioritet å ha kinesisk som et av våre spesialspråk, siden språket teknisk sett, på grunn av den store befolkningen i Kina, er det mest brukte språket i verden. Hovedspråket i Kina er mandarin, og det blir brukt av ca. 850 millioner mennesker verden over. Handelen med Kina er enorm, og selv om det primært er USA og Australia som handler med Kina, foregår det også mye handel mellom Europa og det kinesiske markedet. Det er derfor vi i Diction har valgt å knytte til oss dyktige kinesiske oversettere som ikke bare snakker flytende mandarin, men som også kan oversette til og fra andre dialekter. Dette resulterer i gjentatte, solide kvalitetsoversettelser, som vi her på Diction kan levere til kundene våre med stolthet.

Våre morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Mandarin er muligens et av de vanskeligste språkene å lære seg, og for å garantere at vi alltid leverer kinesiske oversettelser av høy kvalitet bruker vi utelukkende morsmålsoversettere fra Kina. Dette betyr at alle våre oversettelser til og fra kinesisk utføres av talentfulle personer med bakgrunn fra Kina. Vi krever i tillegg at oversetterne kan vise til oversettelseserfaring og at de minst har universitetsutdannelse innenfor språk. Vi har en solid stab av erfarne oversettere som vi vet er dyktige og pålitelige.

Kinesisk korrekturlesing

Siden vi ønsker å være ditt foretrukne oversettelsesbyrå tilbyr vi også alltid korrektur av kinesiske tekster. Mandarin er ikke et enkelt språk, uansett hvilket nivå du er på, og hvis du har en tekst som trenger korrekturlesing, har vi alltid mulighet til å lese gjennom den for å luke ut feil og rette opp utelatelser. Vi kan tilby deg både en kopi av den endelige versjonen og eventuelt en versjon hvor rettelsene er uthevet, slik at du selv kan ta stilling til hver enkelt endring. Vi garanterer at teksten fremstår mer profesjonell, og det legges nøye vekt på grammatikk, setningsoppbygging, tegnsetting og rettskrivning. Vi er stolte av å være fleksible hele tiden med hensyn til våre kunders ønsker, og hvis du har spesielle behov må du gjerne kontakte oss.

Rask levering av kinesiske tekster

Mange av våre kunder krever at vi kan levere raskt og selvfølgelig feilfritt. Har du en kort tidsfrist som må overholdes sørger vi for å levere hurtig. Send oss den kinesiske teksten din via skjemaet vårt på denne siden eller i en e-post, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud om pris og leveringstid. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.


Kinesisk oversettelse 

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av kinesiske tekster. Vi har valgt å jobbe med kinesiske oversettelser, fordi det er det mest brukte talespråket i verden. Det offisielle språket i Kina er mandarin, som benyttes av ca. 850 millioner mennesker verden over. Handelen med Kina er stor, og selv om USA og Australia er de primære handelspartnerne, foregår det også mye handel mellom Europa og Kina. Nettopp derfor har Diction valgt å tilknytte seg dyktige, profesjonelle kinesiske oversettere, som ikke bare snakker flytende mandarin, men som også kan oversette til og fra andre kinesiske dialekter. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Human Resources Manager i Diction. Som HR Manager ha...
Julie Munkø
Human Resources Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps