Vi oversetter dine tekster til spansk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell oversettelse fra norsk-spansk, spansk-norsk, engelsk-spansk eller spansk-engelsk til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr alle slags oversettelser og korrekturer innen spansk til deg som privatperson eller til bedriften din. Ikke bare bruker vi eksperter innen spansk oversetting, vi har også like kvalifiserte oversettere tilgjengelig for å korrekturlese spanske tekster. Dessuten setter vi høyt fokus på konkurransedyktige priser, og det er derfor vi kan garantere at vi alltid har de absolutt beste prisene på markedet.

Spansk oversettelse

Vi har alltid mulighet til å hjelpe kundene våre med oversettelse av tekster til og fra spansk. Rundt 360 millioner mennesker verden over har spansk som morsmål, og derfor har vi sikret oss at vi alltid har en oversetter klar til å oversette spanske tekster. Spansk kan være et vanskelig språk å lære, fordi tilføying av enkelte bokstaver kan endre ordets betydning, blant annet når man bøyer ordene. Derfor er det viktig at hver eneste bokstav står på riktig plass når du kommuniserer skriftlig på spansk. Det finnes ingen oversettelser av spansk vi kan ikke takle, så send teksten din til oss og få et pristilbud.

Våre morsmålsoversettere gir deg kvalitetsoversettelser

Vi nekter å redusere kostnader på bekostning av kvalitet, og det er derfor vi utelukkende bruker morsmålsoversettere. Med andre ord betyr dette at du alltid får en oversetter som er født og oppvokst i et spansktalende land til å oversette tekstene dine. Vi stiller også høye krav til utdannelsen til oversetterne våre. Alle våre oversettere har derfor minst gjennomført en lengre språkutdannelse på universitet. Dessuten sørger vi alltid for at tekstene som skal oversettes også blir korrekturlest av en kollega med samme kvalifikasjoner. Vi er alltid i stand til å gjøre den samme oversetteren tilgjengelig hvis du eller din bedrift ønsker å få oversatt flere spanske tekster over tid, slik at tekstene får et gjenkjennelig preg.

Spansk korrekturlesing

Diction tilbyr grundig korrekturlesing av spanske tekster. Har du behov for spansk korrekturlesing kan du enkelt sende oss teksten din via skjemaet på denne siden, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på kort tid. Korrekturlesing betyr at vi ser nøye over den spanske rettskrivningen, grammatikken, tegnsettingen og setningsoppbyggingen. Du er også velkommen til å ringe eller skrive til oss hvis du har noen spesielle krav.

Rask levering av spansk tekst

Vi vil alltid strebe etter å være din faste og pålitelige partner når det gjelder oversettelse eller korrektur som haster. Samtidig sørger vi alltid for å levere en feilfri tjeneste som lever 100 % opp til dine forventninger. Vi legger mye arbeid i å være tilgjengelig for deg gjennom hele prosessen, og vi returnerer selvfølgelig alltid teksten til deg innen leveringsfristen. Vil vi alltid kunne takle akkurat den utfordringen du kommer til oss med, fordi vi har mange dyktige og fleksible personer tilknyttet bedriften vår.

SPANSK OVERSETTELSE

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av spanske tekster. Rundt 360 millioner mennesker over hele verden snakker spansk, og derfor har vi alltid en oversetter klar til å oversette spanske tekster. Spansk er ofte et vanskelig språk å lære, fordi enkelte bokstaver kan endre ordets betydning, blant annet når man bøyer ord i entall/flertall og hannkjønn/hunnkjønn. Det er derfor det er viktig å passe på at hver eneste bokstav er riktig når du kommuniserer skriftlig på spansk. Dette kommer avsenderen til gode i jobbsituasjoner, akademiske sammenhenger og generelt i situasjoner der avsenderens budskap skal ha en god helhetlig og profesjonell fremstilling. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.