Vi oversetter dine tekster til engelsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

Få en profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk eller fra engelsk til norsk, til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr oversettelse og korrekturlesing av engelske tekster til de beste prisene på det norske markedet. Vi er spesialister på engelsk oversettelse og korrektur, og har et team med erfarne oversettere klare til å hjelpe deg.

Engelsk oversettelse

Vi har knyttet til oss et fast team med dyktige engelske oversettere, slik at du kan trygt overlate oversettelsene dine til oss. De aller fleste nordmenn skriver godt engelsk siden de både leser og hører språket hver dag, men det betyr ikke at alle har den samme evne til å oversette. Til tross for dette er det viktig at oversettelsene utføres av en profesjonell oversetter med språkutdannelse bak seg. Alle våre engelske oversettere har en akademisk utdannelse, i tillegg til bred bransjeerfaring. Dette gjør oss i stand til å utføre alle slags oversettelser, uansett hvilken bransje du representerer.

Morsmålsoversettere leverer kvalitetsoversettelser

Vi setter ære i å kun benytte oss av morsmålsoversettere. Med andre ord blir tekster som skal oversettes til engelsk alltid oversatt av en oversetter som er født og oppvokst i et engelsktalende land. I tillegg har de en lengre språkutdannelse bak seg og lang erfaring med oversettelse, noe som sikrer korrekt oversettelse av teksten. Når oversettelsen er fullført sendes teksten videre til en kollega for korrekturlesning. Erfaringen vår tilsier at vi på denne måten oppnår best resultat. Mange av våre større kunder har behov for flere oversettelser over lengre tid, og vi sørger for at samme oversetter får alle disse oppdragene, slik at språket forblir konsekvent gjennom alle dokumentene.

Engelsk korrekturlesing

Våre oversettere utfører også grundig korrekturlesning på engelske tekster. Uansett hva slags tekster vi mottar, har vi en ansatt som kan gå gjennom dem på jakt etter språklige mangler. Dette inkluderer rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging. Du har også mulighet til å velge om du vil at teksten skal rettes etter standardene for britisk eller amerikansk engelsk, slik at teksten tilpasses fullstendig til mottakerne.

Rask levering av de engelske tekstene dine

Det er viktig for oss å kunne tilby rask levering, ettersom kundene våre vektlegger dette høyt. Vi er derfor organisert på en måte som gjør at vi alltid har en oversetter tilgjengelig til å starte umiddelbart. Vi kan levere raskt, men vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Vi leverer alltid oversettelsen innen den avtalte leveringsfristen. I åpningstidene har vi også alltid minst én ansatt på kontoret tilgjengelig for å hjelpe deg med alle slags forespørsler og spørsmål. Vår erfaring er at kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid. Vi kan håndtere alle slags oppgaver, så send oss de engelske tekstene dine ved hjelp av skjemaet på denne siden, eller benytt deg av kontaktinformasjonen under. Vi ser frem til å motta din henvendelse.


Engelsk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av engelske tekster. Diction er selvfølgelig klar over at det er stor forskjell på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk, og derfor skiller vi på hvorvidt teksten skal oversettes til den ene eller det andre. Ved å la Diction håndtere oversettelsene dine kan du være trygg på at budskapet i teksten din er optimalt tilpasset målgruppen du ønsker å kommunisere med. Våre oversettere har erfaringer fra en rekke ulike bransjer, og overlater teksten din til den oversetteren som har erfaring fra nettopp din bransje. 

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.