Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til engelsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk eller fra engelsk til norsk, til markedets beste pris

Tjenester

Diction tilbyr oversettelse og korrekturlesing av engelske tekster til de beste prisene på det norske markedet. Vi er spesialister på engelsk oversettelse og korrektur, og har et team med erfarne oversettere klare til å hjelpe deg.

Engelsk oversettelse

Vi har knyttet til oss et fast team med dyktige engelske oversettere, slik at du kan trygt overlate oversettelsene dine til oss. De aller fleste nordmenn skriver godt engelsk siden de både leser og hører språket hver dag, men det betyr ikke at alle har den samme evne til å oversette. Til tross for dette er det viktig at oversettelsene utføres av en profesjonell oversetter med språkutdannelse bak seg. Alle våre engelske oversettere har en akademisk utdannelse, i tillegg til bred bransjeerfaring. Dette gjør oss i stand til å utføre alle slags oversettelser, uansett hvilken bransje du representerer.

Morsmålsoversettere leverer kvalitetsoversettelser

Vi setter ære i å kun benytte oss av morsmålsoversettere. Med andre ord blir tekster som skal oversettes til engelsk alltid oversatt av en oversetter som er født og oppvokst i et engelsktalende land. I tillegg har de en lengre språkutdannelse bak seg og lang erfaring med oversettelse, noe som sikrer korrekt oversettelse av teksten. Mange av våre større kunder har behov for flere oversettelser over lengre tid, og vi sørger for at samme oversetter får alle disse oppdragene, slik at språket forblir konsekvent gjennom alle dokumentene.

Engelsk korrekturlesing

Våre oversettere utfører også grundig korrekturlesning på engelske tekster. Uansett hva slags tekster vi mottar, har vi en ansatt som kan gå gjennom dem på jakt etter språklige mangler. Dette inkluderer rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging. Du har også mulighet til å velge om du vil at teksten skal rettes etter standardene for britisk eller amerikansk engelsk, slik at teksten tilpasses fullstendig til mottakerne.

Rask levering av de engelske tekstene dine

Det er viktig for oss å kunne tilby rask levering, ettersom kundene våre vektlegger dette høyt. Vi er derfor organisert på en måte som gjør at vi alltid har en oversetter tilgjengelig til å starte umiddelbart. Vi kan levere raskt, men vi går aldri på kompromiss med kvaliteten. Vi leverer alltid oversettelsen innen den avtalte leveringsfristen. I åpningstidene har vi også alltid minst én ansatt på kontoret tilgjengelig for å hjelpe deg med alle slags forespørsler og spørsmål. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Vår erfaring er at kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid. Vi kan håndtere alle slags oppgaver, så send oss de engelske tekstene dine ved hjelp av skjemaet på denne siden, eller benytt deg av kontaktinformasjonen under. Vi ser frem til å motta din henvendelse.

Engelsk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av engelske tekster. Diction er selvfølgelig klar over at det er stor forskjell på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk, og derfor skiller vi på hvorvidt teksten skal oversettes til den ene eller det andre. Ved å la Diction håndtere oversettelsene dine kan du være trygg på at budskapet i teksten din er optimalt tilpasset målgruppen du ønsker å kommunisere med. Våre oversettere har erfaringer fra en rekke ulike bransjer, og overlater teksten din til den oversetteren som har erfaring fra nettopp din bransje. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norway
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps