Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever

Våre kunder

Diction har erfaring med oversettelse av tekster for både næringsliv, offentlig sektor og privatpersoner. Vi kan skilte med oversettere som har erfaring fra de fleste fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et bestemt fagområde, noe som skinner gjennom i teksten, så språket høres helt naturlig ut for målgruppen din. Dette er med på å fremme budskapet ditt på en tydelig måte.

Tekster vi har jobbet med tidligere

Salgsbrev, nyhetsbrev, salgsavtaler, presentasjoner av feriehus og ferieboliger, tekst til nettsteder, webannonser, markedsføringstekster, turisme, annonser, kundemagasiner, bøker, reklamer, interne og eksterne brosjyrer, foldere, filmmanus, pressemeldinger, PR-tekster, tekst til nettsteder, SEO-tekster, artikler, guider, økonomiske analyser, personalanalyser, opplæringsmateriale, industritekster, tekniske håndbøker, brukerhåndbøker, bruksanvisninger, finansrelaterte tekster, tekster om pensjon, forsikringstekster, årsrapporter og lignende.

Referanser

Siden vi startet opp i 2010, har vi hatt gleden av å samarbeide med mange forskjellige små, mellomstore og store selskaper. Vi har tilbudt alle disse kundene både oversetting og korrekturlesning. Nedenfor finner du eksempler på kundene våre fra forskjellige bransjer. Du kan også klikke på kategorien «eksempler» dersom du vil lese mer om våre oversettelsesprosjekter. Her er et utvalg av bransjer og fagområder vi har jobbet med: 

Forsikring, pensjon, IT, personlig pleie/helse, turist- og reiselivsnæringen, design- og møbelindustrien, interiør, forsknings- og utdanningsinstitusjoner, reklame- og markedsføringsbransjen, media-/film-/TV-bransjen og journalistbransjen.

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps