Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til nederlandsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Trenger du hjelp med oversettelse til nederlandsk? Få en profesjonell nederlandsk oversettelse

Hos Diction kan du bestille oversettelser til og fra nederlandsk samt korrekturlesing av tekster på nederlandsk. Vi er spesialister i å oversette til og fra nederlandsk og har et team med oversettere og korrekturlesere klart. Med oss kan du være sikker på å få en kvalitetsoversettelse gjort av folk med nederlandsk som morsmål og samtidig få de beste prisene. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelse til nederlandsk

Vi tilbyr oversettelser til og fra nederlandsk og har et team av spesialiserte oversettere klare til å hjelpe deg med dine tekster. I vår oversettelse til nederlandsk er det både inkludert oversettelse og korrekturlesing av to forskjellige personer. Med vår dobbeltsjekk kan du være sikker på at ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og du får en oversettelse som er flytende og feilfri. Vi har oversettere med erfaring fra mange forskjellige bransjer, slik at du er sikret at en spesialist i nettopp ditt felt oversetter teksten med riktig terminologi.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Nederlandske morsmålsoversettere

Diction bruker kun morsmålsoversettere. Det gjør vi for å sikre best mulig kunnskap om språket, og så oversettelsene blir så korrekte som mulig. Et annet krav vi har til våre oversettere, er at de har en akademisk bakgrunn. Det vil si at oversetteren har bakgrunn som ingeniør hvis det er en teknisk tekst om konstruksjoner, eller det kan være at oversetteren er advokat, hvis teksten er av juridisk art. Vi har en database med spesialister fra alle bransjer, slik at vi kan alltid kan sette de mest egnede oversetterne til nettopp din oppgave.

Korrekturlesing av nederlandske tekster

Har du allerede en tekst på nederlandsk som må har behov for å bli rettet for grammatiske feil? I så fall er det noe vi gjerne hjelper til med, og vi gjør nederlandsk korrekturlesing for både privat- og bedriftskunder. Ved korrekturlesing av tekster du får to utgaver tilbake. Den første versjonen av teksten er med synlige rettelser markert i rød farge, og den andre utgaven av teksten er klar til å bli tatt i bruk umiddelbart.

Hasteoversettelse? Her kan du få ekspresslevering på din nederlandske oversettelse

Ofte har våre kunder det veldig travelt, og derfor tilbyr vi ekspressoversettelse, noe som betyr at vi kaster alt vi har i hendene, og umiddelbart begynner å oversette teksten. Vanligvis tar vi en tilleggsavgift på 25%, men dette avhenger av hva slags tekst det er snakk om. Hvis du har bruk for en oversettelse med ekspresslevering, sender du oss bare tekst via vårt skjema eller ringer oss.

 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps