Diction
Ring på +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til tysk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få en profesjonell norsk-tysk oversettelse til markedets beste pris

Tjenester

Hos Diction hjelper vi både private og næringsdrivende med tysk oversettelse og korrektur. Vi er spesialisert på oversettelse, men vi tilbyr også korrektur på tysk. I tillegg til å være spesialister på oversettelse, er vi også svært opptatt av å tilby de beste prisene. Derfor kan vi også garantere at vi har de absolutte beste prisene på markedet.

Tysk oversettelse

Vi hjelper våre kunder med å oversette tekster til og fra tysk. Vi er spesialister på tysk grammatikk, som kan være svært vanskelig, samtidig som presisjon er en dyd som alltid er høyt verdsatt blant tyskerne. Det kan være ekstra viktig at man formulerer seg så nøyaktig som mulig på tysk for å unngå misforståelser. Vi kan selvsagt hjelpe til med alle typer oversettelse og korrektur av tyske tekster.

Våre morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

For å sikre at oversettelsene våre er av høyeste kvalitet bruker vi alltid morsmålsoversettere. Dette betyr at alle våre oversettere har tysk som morsmål. De har dessuten også en lengre språkutdannelse fra universitetet bak seg. I tillegg sørger vi for at alle tekstene som oversettes også blir korrekturlest av en oversetter med samme kvalifikasjoner, som siste ledd i prosessen. Hvis du har behov for oversettelse av flere tekster over lengre tid, sørger vi for at den samme oversetteren er tilgjengelig hver gang.

Tysk korrekturlesing

I tillegg til oversettelse tilbyr vi også korrekturlesing av tysk tekst. Hvis du har en tekst du vil ha lest igjennom av en profesjonell tysk korrekturleser, følger du samme fremgangsmåte her på nettsiden, som ved tyske oversettelser. Våre korrekturlesere sørger enkelt og greit for at alle typer feil korrigeres, og at teksten blir enkel å lese for mottakeren. Med andre ord innebærer en korrekturlesing hos Diction at det blir sett nøye på tysk rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygning. Hvis du har særskilte krav er det bare å spørre oss.

Rask levering av tysk tekst

Vi har stor glede av å være pålitelige partnere for kundene våre når det haster med oversettelser. Vi streber etter å levere oversettelser som er feilfrie og som lever opp til forventningene dine. Derfor legger vi stor vekt på å være lett tilgjengelige gjennom hele prosessen, og vi sørger alltid for å sende ferdig oversettelse eller korrektur tilbake til avtalt tid. Det er nettopp fordi vi er omstillingsdyktige fordi vi har flere oversettere samlet at vi alltid er i stand til å oversette de tyske tekstene dine. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Fleksibiliteten vår er en av de absolutte sterkeste sidene våre, noe som betyr at vi alltid tar hensyn til de språklige utfordringene tyske tekster kan ha.

Tysk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av tyske tekster. Tyskland er et stort og viktig marked, som på grunn av sin geografiske beliggenhet, har hatt enorm betydning for flere selskaper. Men er det også et språk med en grammatikk som kan by på store utfordringer, samtidig som orden og presisjon er en høyt verdsatt dyd hos det tyske folk. I dette markedet kan det være ekstra viktig å bruke formuleringer som er så nøyaktige som mulig, slik at misforståelser unngås. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(Minimum 790,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps