Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til fransk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Få profesjonell fransk oversettelse til de bedste priser

Tjenester

Her i Diction tilbyr vi profesjonell oversettelse og korrektur både for privatpersoner og næringsliv. Vi arbeider med flere eksperter i fransk oversettelse, som også kan ta på seg profesjonell korrekturlesing. Ut over spesialiseringen vår i fransk er vi også veldig oppmerksomme på prisnivået. Derfor kan vi med stolthet tilby de beste prisene på markedet.

Fransk oversettelse

Vi står alltid til rådighet for kundene våre når det gjelder oversettelse av tekster til og fra fransk. Franskmenn setter selv stor ære i å skrive korrekt på sitt eget språk, og det er derfor vi har spesialisert oss på det franske språket. Fransk er vanligvis ganske komplisert, ordene skrives sjelden slik de uttales, mange bokstaver er stumme og flere bokstavkombinasjoner uttales likt. Derfor kan det være ekstra viktig å passe på at man formulerer seg så nøyaktig som mulig på skriftlig fransk for å unngå misforståelser. Vi kan tilby alle typer oversettelse og korrektur av franske tekster.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Vi bruker utelukkende morsmålsoversettere, noe som betyr at alle våre franske oversettere har fransk som morsmål. Vi stiller også høye krav til utdanningsnivået til oversetterne våre. Enhver kan kalle seg oversetter, men vi gjør det vi kan for at våre oversettere skal vise til en lengre språkutdannelse, kombinert med lang oversettelseserfaring. Vi gjør selvfølgelig samme oversetter tilgjengelig igjen hvis du eller firmaet ditt skulle ha behov for å få ytterligere tekster oversatt til fransk, slik at oversettelsene fremstår i samme språkdrakt over tid.

Fransk korrekturlesing

Vi tilbyr også fransk korrekturlesing. Akkurat som ved oversettelser har vi alltid en fransk korrekturleser tilgjengelig til å foreta en profesjonell og grundig korrektur av franske tekster. Alt du trenger å gjøre er å sende oss dokumentet ditt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud tilbake via e-post. Under korrekturlesningen kontrollerer vi rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging grundig på fransk. Vi er også fleksible hvis det på noen måte er knyttet spesielle krav til teksten.

Rask levering av franske tekster

Vi setter våre ære i å leve opp til kravene og forventningene som samarbeidspartnerne våre stiller til oss. Siden vi alltid har mange oversettere tilgjengelig, både til å oversette og korrekturlese franske tekster, har vi muligheten til å levere teksten raskt og feilfritt. Vi gjør også det vi kan for å være lett tilgjengelig for deg via telefon eller e-post gjennom hele prosessen, og oversettelser og korrekturlesning leveres alltid innen den avtalte fristen. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Uansett hvilke språklige utfordringer teksten har så tar vi disse imot med glede, da fleksibilitet er en av våre sterkeste sider.

Fransk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av franske tekster. Mange av oversetterene våre har gått på franske universiteter og har god erfaring med å skrive forretningsorienterte tekster. Vi i Diction mener at målrettet kommunikasjon mot den franske målgruppen er avgjørende når du skal drive handelsvirksomhet i Frankrike. Turistnæringen er betydelig, og Frankrike er et av de større eksportmarkedene for flere skandinaviske land. Franskmenn foretrekker ofte å holde seg til det franske språket. Derfor er det bare naturlig at du får oversatt det skriftlige materialet du bruker til fransk. Du bør forsikre deg om at dialogen med franske forbindelser foregår uten problemer, og derfor anbefaler vi at du ikke tar sjansen på å kommunisere på engelsk. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Cristina Heiberg
Cristina Heiberg
Project Coordinator - Denmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Martin Boberg
Martin Boberg
Chief Executive Officer
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps