Diction
Ring til 401 98 040
Phone Hours Weekend

Vi oversetter dine tekster til fransk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,85 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,35 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig fransk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Få profesjonell fransk oversettelse til de bedste priser

Tjenester

Her i Diction tilbyr vi profesjonell oversettelse og korrektur både for privatpersoner og næringsliv. Vi arbeider med flere eksperter i fransk oversettelse, som også kan ta på seg profesjonell korrekturlesing. Ut over spesialiseringen vår i fransk er vi også veldig oppmerksomme på prisnivået. Derfor kan vi med stolthet tilby de beste prisene på markedet.

Fransk oversettelse

Vi står alltid til rådighet for kundene våre når det gjelder oversettelse av tekster til og fra fransk. Franskmenn setter selv stor ære i å skrive korrekt på sitt eget språk, og det er derfor vi har spesialisert oss på det franske språket. Fransk er vanligvis ganske komplisert, ordene skrives sjelden slik de uttales, mange bokstaver er stumme og flere bokstavkombinasjoner uttales likt. Derfor kan det være ekstra viktig å passe på at man formulerer seg så nøyaktig som mulig på skriftlig fransk for å unngå misforståelser. Vi kan tilby alle typer oversettelse og korrektur av franske tekster.

Morsmålsoversettere sikrer kvalitetsoversettelser

Vi bruker utelukkende morsmålsoversettere, noe som betyr at alle våre franske oversettere har fransk som morsmål. Vi stiller også høye krav til utdanningsnivået til oversetterne våre. Enhver kan kalle seg oversetter, men vi gjør det vi kan for at våre oversettere skal vise til en lengre språkutdannelse, kombinert med lang oversettelseserfaring. Vi gjør selvfølgelig samme oversetter tilgjengelig igjen hvis du eller firmaet ditt skulle ha behov for å få ytterligere tekster oversatt til fransk, slik at oversettelsene fremstår i samme språkdrakt over tid.

Fransk korrekturlesing

Vi tilbyr også fransk korrekturlesing. Akkurat som ved oversettelser har vi alltid en fransk korrekturleser tilgjengelig til å foreta en profesjonell og grundig korrektur av franske tekster. Alt du trenger å gjøre er å sende oss dokumentet ditt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud tilbake via e-post. Under korrekturlesningen kontrollerer vi rettskrivning, grammatikk, tegnsetting og setningsoppbygging grundig på fransk. Vi er også fleksible hvis det på noen måte er knyttet spesielle krav til teksten.

Rask levering av franske tekster

Vi setter våre ære i å leve opp til kravene og forventningene som samarbeidspartnerne våre stiller til oss. Siden vi alltid har mange oversettere tilgjengelig, både til å oversette og korrekturlese franske tekster, har vi muligheten til å levere teksten raskt og feilfritt. Vi gjør også det vi kan for å være lett tilgjengelig for deg via telefon eller e-post gjennom hele prosessen, og oversettelser og korrekturlesning leveres alltid innen den avtalte fristen. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale. Uansett hvilke språklige utfordringer teksten har så tar vi disse imot med glede, da fleksibilitet er en av våre sterkeste sider.

Fransk

Vi tilbyr både oversettelse og korrektur av franske tekster. Mange av oversetterene våre har gått på franske universiteter og har god erfaring med å skrive forretningsorienterte tekster. Vi i Diction mener at målrettet kommunikasjon mot den franske målgruppen er avgjørende når du skal drive handelsvirksomhet i Frankrike. Turistnæringen er betydelig, og Frankrike er et av de større eksportmarkedene for flere skandinaviske land. Franskmenn foretrekker ofte å holde seg til det franske språket. Derfor er det bare naturlig at du får oversatt det skriftlige materialet du bruker til fransk. Du bør forsikre deg om at dialogen med franske forbindelser foregår uten problemer, og derfor anbefaler vi at du ikke tar sjansen på å kommunisere på engelsk. 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Human Resources Manager i Diction. Som HR Manager ha...
Julie Munkø
Human Resources Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps