Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til bosnisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Profesjonell bosnisk oversettelse tilbys til markedets beste pris

Trenger du profesjonell bosnisk oversettelse av teksten din, kan du trygt sette Diction til å gjøre det, for det er vi ganske gode til. Vi kan levere høyeste kvalitet og sikre rask levering til markedets klart beste priser på grunn av et godt og nært samarbeid med utelukkende kompetente og erfarne bosniske morsmålsoversettere. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Bosnisk oversettelse uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Oversettelse av bosniske tekster er en av våre klare styrker, fordi vi nøye utvelger og anvender de mest egnede oversetterne inennfor dette språkfeltet for å møte dine krav og behov og gi den høyeste kvaliteten. Vi kan alltid tilby våre kunder en løsning som er tilpasset akkurat deres behov, og som inndrar tekstspråkets særtrekk og dine spesifikke ønsker. Det er med andre ord ikke en bosnisk oversettelse, kan vi ikke håndtere.

Prosess
upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

I vår database har vi flere profesjonelle morsmålsoversettere som er omfattet av strenge krav til utdanningsbakgrunn, erfaring, kompetanser, testing samt etterlevelse av høye standarder for etisk atferd og integritet. For det er bare utvalgte morsmålsoversettere som får mulighet til å oversette for Diction.

Det ville helt klart være mest hensiktsmessig og sikre kontinuiteten og den høyeste kvaliteten i de språktjenestene som leveres, at en konkret bestilling av en oversettelse blir gjort av samme oversetter, og i utgangspunktet vil Diction få den samme utvalgte oversetteren til å utføre oversettelse innenfor det enkelte fagområdet for å sikre konsekvens innenfor terminologi og stil i forbindelse med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelsesprosjekter.

Rettidig og rask levering av dine bosniske tekster

Hvis en kunde krever en rask levering, kan vi imøtekomme dette fordi vi har flere dyktige oversettere i vår database til å ta imot oppgaver. Vi har dermed muligheten til å levere raskt hvis du har en stram tidsfrist som skal overholdes. Vi kan også tilby en høy grad av skalerbarhet når det gjelder hasteoversettelser og store oversettelsesoppgaver.

Oversettelser til og fra bosnisk

Det slaviske språket bosnisk er nært beslektet med serbisk og kroatisk. Balkanlandet Bosnia-Hercegovina var tidligere en del av Jugoslavia og har nå en voksende middelklasse og næringsliv.

Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske, sosiale eller tekniske tekster du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være avgjørende for om den bosniske mottakeren forstår budskapet ditt korrekt. Her kan Diction hjelpe deg å sikre kvaliteten og gi råd og veiledning om hvordan vi best endrer teksten din. Alt i alt er Diction det optimale oversettelsesbyrået når det kommer til løsning av dine bosniske oversettelsesoppgaver.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator - Sweden
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Jessika Rasmussen
Jessika Rasmussen
Project Manager - Denmark
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps