Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til kroatisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Bestill profesjonell kroatisk oversettelse til den beste prisen på markedet

Uansett du skal ha oversatt et teknisk dokument, en personlig korrespondanse eller en salgsbrosjyre, er du sikret profesjonell oversettelse og korrekturlesing av din kroatiske tekst hos Diction. På grunn av vårt nære samarbeid med utelukkende kompetente og erfarne kroatiske morsmålsoversettere, er vi i stand til å levere høyeste kvalitet og sikre rask levering til markedets klart beste priser. Diction tar stolthet i at oversettelsen er gjort på en profesjonell måte, fordi vi vet det er viktig for deg eller din bedrifts image. 

Morsmålsoversettere sikrer en høy kroatisk oversettelseskvalitet

Som tidligere omtalt er det bare dyktige og profesjonelle morsmålsoversettere som får mulighet til å oversette for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalle seg oversetter, og derfor ser vi nøye på alle våre oversetteres kompetanser før de blir tatt opp i vår database. Oversettelse av kroatiske tekster er noe vi er veldig gode på, fordi vi sørger for å velge og matche den best egnede morsmålsoversetteren innenfor det spesifikke fagområdet/tekstkategorien med nettopp ditt oversettelsesprosjekt for å møte dine krav og behov på best mulig måte samt levere den høyeste kvaliteten. Vi kan derfor trygt garantere at vi har ekspertisen til å håndtere og levere alle typer kroatiske oversettelser. Vi tar for øvrig også gjerne mot spesielle forespørsler. Det ville helt klart være hensiktsmessig og sikre den høyeste kvaliteten på de leverte og fullførte oppgavene å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelsesprosjekter hvis du eller din bedrift har behov for å oversette flere tekster over en lengre periode.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post


Rettidig og rask levering av dine kroatiske tekster

En av Dictions høyeste kompetanser er at vi alltid har flere dyktige oversettere i vår database og nettverk, noe som sikrer at du alltid får en løsning som er tilpasset og skreddersydd til dine ønsker og behov, men også at vi alltid har mulighet til rask og rettidig levering av din kroatiske oversettelse fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere på standby. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra kroatisk

Det sørslaviske språket kroatisk er nært beslektet med serbisk og bosnisk, men med blant annet fonetiske/uttalemessige forskjeller mellom disse språkene. Balkanlandet Kroatia var en del av Jugoslavia og har nå en voksende middelklasse og næringsliv. Det kroatiske språket snakkes av ca. 5,5 millioner mennesker.

En profesjonelt levert oversettelse er avgjørende for hvorvidt den kroatiske mottakeren forstår budskapet ditt korrekt, uansett hvilket fagområde du ønsker oversatt, om det er juridiske, samfunnsmessige, markedsføring, IT eller tekniske tekster. Derfor hjelper Diction deg med råd og veiledning om hvordan vi kan optimalisere teksten slik at den treffer den rette stilen og tonen.

 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps