Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til lettisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Bestill profesjonell latvisk oversettelse til best kvalitet og pris

Diction er klar til å håndtere og løse din latviske oversettelsesoppgave på en profesjonell måte. Som følge av det store nettverket, den dybdegående kunnskapen og det nære samarbeidet med utelukkende dyktige og erfarne latviske morsmålsoversettere, har Diction kompetanse og erfaring til å levere den høyeste kvaliteten, rask levering og til markedets klart beste priser. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelse av latviske tekster

Oversettelse av latviske tekster er noe vi er gode på, fordi vi er svært oppmerksomme på å bruke de best egnede latviske oversetterne innenfor flere fagområder. Uansett om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske fagområder/tekster du ønsker oversatt, vil den kompetente og erfarne oversetteren sørge for at den latviske mottakeren forstår budskapet korrekt. Vi kan garantere at du vil få en profesjonell oversettelse av høyeste kvalitet. Vi har sørget for å ha flere oversettere innenfor dette språkfeltet i vår database, slik at vi alltid kan tilby våre kunder en løsning som nøyaktig matcher og tilfredsstiller deres behov og krav. Det er med andre ord ingen latvisk oversettelse vi kan ikke håndtere.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere og korrekturlesing sikrer høy oversettelseskvalitet 

Diction har en viktig og fastlagt målsetting om alltid å levere den høyeste oversettelseskvaliteten, og derfor er det bare dyktige og profesjonelle morsmålsoversettere som kan bli tatt opp i Dictions database. Tilbakemeldinger fra kunder og vår vurdering av kundetilfredshet er også viktig for vår målsetning om å kunne levere den høyeste kvaliteten. Når oversettelsen er laget, blir teksten sendt videre til en morsmålsoversetter med de samme utdannelsesmessige og faglige kompetanser og kvalifikasjoner, som foretar en grundig korrekturlesing av teksten. Korrekturlesingen eliminerer hovedsakelig mindre feil som skrivefeil og formatering feil, inkonsekvent terminologi, mangel på tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få innsatte mellomrom, feil formatering og koding (tags) m.m. I tillegg inneholder den en språkrevisjon som garanterer at oversettelsen er idiomatisk riktig og således ikke høres oversatt ut, at oversettelsen er en tro gjengivelse av kildeteksten, og at oversettelsens formål er oppnådd på en hensiktsmessig måte. Du kan alltid kontakte Diction hvis du ønsker å få utdypet en eller flere rettelser. Skulle det være øvrige krav til korrekturlesingen, kan det tilføyes i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Rettidig og rask levering av dine latviske tekster

Diction har alltid mulighet for rask og rettidig levering av oversettelser og korrekturoppgaver, fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere til å ta imot en oversettelsesoppgave. Hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode, vil Diction hensiktsmessig og for å sikre kontinuitet tilknytte de samme utvalgte oversetterne til oversettelsesoppgavene. Det betyr også at Diction kan levere oversettelsesoppgaven raskt og rettidig.

Oversettelser til og fra latvisk

De baltiske språket latvisk høre i likhet med norsk til den indoeuropeiske språkfamilien. Latvia er et fullverdig medlem av EU og har en voksende middelklasse og næringsliv. Flere og flere latviske og danske virksomheter samarbeider om forretningsprosjekter, spesielt innenfor produksjonssektoren.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive."
Christian Birksø
Alexander Wulff
Christian Birksø
Owner, eAnatomi.dk

Powerful translations to the green Danish company Clever

The Danish company Clever is at the front of the green transition with their innovative solutions for charging electric cars. Diction has continuously helped Clever with translation of text material and support their mission of accessible green energy and establishing 10,000 new charging points by the end of 2025.

Read The Case
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps