Vi oversetter dine tekster til lettisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

BESTILL PROFESJONELL LATVISK OVERSETTELSE TIL BEST KVALITET OG PRIS

Diction er klar til å håndtere og løse din latviske oversettelsesoppgave på en profesjonell måte.

Som følge av det store nettverket, den dybdegående kunnskapen og det nære samarbeidet med utelukkende dyktige og erfarne latviske morsmålsoversettere, har Diction kompetanse og erfaring til å levere den høyeste kvaliteten, rask levering og til markedets klart beste priser.

OVERSETTELSE AV LATVISKE TEKSTER

Oversettelse av latviske tekster er noe vi er gode på, fordi vi er svært oppmerksomme på å bruke de best egnede latviske oversetterne innenfor flere fagområder. Uansett om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske fagområder/tekster du ønsker oversatt, vil den kompetente og erfarne oversetteren sørge for at den latviske mottakeren forstår budskapet korrekt. Vi kan garantere at du vil få en profesjonell oversettelse av høyeste kvalitet.

Vi har sørget for å ha flere oversettere innenfor dette språkfeltet i vår database, slik at vi alltid kan tilby våre kunder en løsning som nøyaktig matcher og tilfredsstiller deres behov og krav. Det er med andre ord ingen latvisk oversettelse vi kan ikke håndtere.

Prosess

Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

MORSMÅLSOVERSETTERE OG KORREKTURLESING SIKRER HØY OVERSETTELSESKVALITET

Diction har en viktig og fastlagt målsetting om alltid å levere den høyeste oversettelseskvaliteten, og derfor er det bare dyktige og profesjonelle morsmålsoversettere som kan bli tatt opp i Dictions database. Tilbakemeldinger fra kunder og vår vurdering av kundetilfredshet er også viktig for vår målsetning om å kunne levere den høyeste kvaliteten.

Når oversettelsen er laget, blir teksten sendt videre til en morsmålsoversetter med de samme utdannelsesmessige og faglige kompetanser og kvalifikasjoner, som foretar en grundig korrekturlesing av teksten.

Korrekturlesingen eliminerer hovedsakelig mindre feil som skrivefeil og formatering feil, inkonsekvent terminologi, mangel på tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få innsatte mellomrom, feil formatering og koding (tags) m.m. I tillegg inneholder den en språkrevisjon som garanterer at oversettelsen er idiomatisk riktig og således ikke høres oversatt ut, at oversettelsen er en tro gjengivelse av kildeteksten, og at oversettelsens formål er oppnådd på en hensiktsmessig måte.

Du kan alltid kontakte Diction hvis du ønsker å få utdypet en eller flere rettelser. Skulle det være øvrige krav til korrekturlesingen, kan det tilføyes i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

RETTIDIG OG RASK LEVERING AV DINE LATVISKE TEKSTER

Diction har alltid mulighet for rask og rettidig levering av oversettelser og korrekturoppgaver, fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere til å ta imot en oversettelsesoppgave.

Hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode, vil Diction hensiktsmessig og for å sikre kontinuitet tilknytte de samme utvalgte oversetterne til oversettelsesoppgavene. Det betyr også at Diction kan levere oversettelsesoppgaven raskt og rettidig.

OVERSETTELSER TIL OG FRA LATVISK

De baltiske språket latvisk høre i likhet med norsk til den indoeuropeiske språkfamilien.

Latvia er et fullverdig medlem av EU og har en voksende middelklasse og næringsliv. Flere og flere latviske og danske virksomheter samarbeider om forretningsprosjekter, spesielt innenfor produksjonssektoren.

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk
“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.