Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi oversetter dine tekster til litauisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Konkurransedyktige priser

Vi oversetter fra 1,96 NOK, MTPE fra 0,89 NOK og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Fra din tekst til ferdig litauisk oversettelse i 4 enkle steg

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Beregn prisen din

ord
ord til  
minstepris 790 ekskl. mva.
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
phone
Ring til 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Bestill profesjonell litauisk oversettelse til best kvalitet og pris

Vi har dyktige og erfarne litauiske morsmålsoversettere, som alltid står klar for oversettelse og korrekturlesing av dine litauiske tekster, både for private og bedriftskunder. I tillegg legger vi stor vekt på å være i stand til å levere raskt, i høy kvalitet og til de beste prisene. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelse av litauiske tekster

Oversettelse av litauiske tekster er en av våre kjernekompetanser, da vi har et sterkt fokus på å arbeide med litauiske oversettere som spesialiserer seg innenfor hvert sitt felt. Det gjør vi for å oppfylle dine krav til oversettelse og dermed få levert en oversettelse av høyeste kvalitet.

Vi har sørget for å ha flere oversettere i vår database, slik at vi alltid kan tilby våre kunder en løsning som er tilpasset akkurat deres behov. Det er med andre ord ikke en litauisk oversettelse vi ikke kan håndtere.

upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmåloversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

Som tidligere beskrevet er det bare dyktige og profesjonelle oversettere som får mulighet til å oversette for Diction. Alle og enhver kan i realiteten kalle seg oversetter, og derfor ser vi nøye på alle våre ansattes kompetanse før de blir tilknyttet. 

   Diction har alltid mulighet for å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelser, hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode.

Det ville helt klart være hensiktsmessig og sikre kontinuiteten i de språktjenestene som leveres, at en konkret bestilling av en oversettelse blir gjort av samme oversetter, og i utgangspunktet vil Diction få den samme utvalgte oversetteren til å utføre oversettelse innenfor det enkelte fagområdet for å sikre konsekvens innenfor terminologi og stil i forbindelse med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelser.

Korrekturlesing av litauiske tekster

Vi leser også korrektur på litauiske tekster. Alle våre oversettere er også flinke korrekturlesere. De leser gjerne gjennom dine litauiske tekster etter alle typer feil. De kikker på manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, manglende tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få mellomrom, feil i formatering og koding (tags) m.m. Vi bruker alltid "Registrer endringer/Spor endringer"-funksjonen i Microsoft Word, slik at du kan gå gjennom alle endringene og avgjøre om hver enkelt rettelse skal aksepteres eller avvises. Vi er selvsagt alltid tilgjengelige hvis du ønsker å få utdypet en eller flere rettelser. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Rettidig og rask levering av dine litauiske tekster

En av Dictions største styrker er at vi alltid har mulighet for rask levering av oversettelser og korrekturlesinger, fordi vi alltid har flere tilgjengelige oversettere til å ta imot en oppgave. Vi tar for øvrig også gjerne mot spesielle forespørsler.

Oversettelser til og fra litauisk

Det baltiske språket litauisk hører i likhet med norsk til den indoeuropeiske språkfamilien. Litauen er et fullverdig medlem av EU og har en voksende middelklasse og næringsliv. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske tekster du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være avgjørende for om den litauiske mottakeren forstår budskapet ditt korrekt. Her kan Diction hjelpe deg å sikre kvaliteten og gi råd og veiledning om hvordan vi best endrer teksten din.

 

 

Møt teamet vårt

Vi sitter alltid klare til å hjelpe deg på telefon 401 98 040 eller på mail [email protected]. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Richard Sæther Thorsen er Dictions prosjektleder for det norske mar...
Richard Sæther Thorsen
Prosjektleder - Norge
+47 401 98 040
Julie Munkø er Vendor Manager i Diction. Som Vendor Manager har hun...
Julie Munkø
Vendor Manager
+45 22277016
Martin Boberg er grunnlegger og administrerende direktør i Diction ...
Martin Boberg
Chief Executive Officer
+4522277016
Claus Boberg er CFO i Diction. Claus har vært involvert i firmaet...
Claus Boberg
Chief Financial Officer
+4526857082
Christopher Horn
Prosjektassistent - Norge
+47 401 98 040
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps