Vi oversetter dine tekster til rumensk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

DICTION TILBYR PROFESJONELL RUMENSK OVERSETTELSE TIL MARKEDETS BESTE PRIS

Du har kommet til rette sted hvis du trenger profesjonell oversettelse og korrekturlesing av rumenske tekster. Våre oversettelser gjøres av kompetente og erfarne morsmålsoversettere med henblikk på å kunne levere en rask oversettelse av høy kvalitet til de beste prisene.

Diction har satt sammen riktig og nødvendig ekspertise for best mulige samarbeid og løsning av dine oversettelsesoppgaver innenfor dette språket.

OVERSETTELSE AV RUMENSKE TEKSTER

Oversettelse av rumenske tekster er noe vi er spesielt gode på. Vi fokuserer på å bruke de mest egnede oversetterne innenfor det rumenske språkfeltet. Rumenske oversettere hos Diction er utvalgt for deres kompetanse og erfaring på flere spesifikke fagområder (f.eks. det juridiske, samfunnsmessige eller tekniske fagområdet).

Vi har sørget for å ha flere dyktige oversettere i vår database, slik at vi alltid kan tilby våre kunder en løsning som er tilpasset akkurat deres behov. Mange av våre oversettere har lokalkunnskap og er kjent med de ulike variantene av den rumenske språket. Vi kan derfor håndtere alle rumenske oversettelser.

Når Diction tar hånd om dine oversettelsesoppgaver, er du sikker på å få den høyeste kvaliteten, som vi her på Diction setter en ære i å kunne levere gang på gang.

Prosess

Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

DICTION SIKRER HØY OVERSETTELSESKVALITET MED MORSMÅLSOVERSETTERE OG KORREKTURLESING

Som nevnt er det kun profesjonelle morsmålsoversettere som får mulighet til å oversette for Diction. De anvendte morsmålsoversetterne er alle universitetsutdannede og har erfaring innenfor det feltet de oversetterer i.

Når oversettelsen er gjort, sender vi den ferdig oversatte teksten til en annen oversetter som har tilsvarende utdannelses- og kompetansenivå for en grundig korrekturlesing av teksten.

Grundig korrekturlesing er en avsluttende kvalitetskontroll som først og fremst eliminerer småfeil som taste- og formateringsfeil, men som også omfatter manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, mangel på tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få innsatte mellomrom, feil formatering og koding (tags) m.m.

Vi er selvsagt alltid tilgjengelige hvis du ønsker å få utdypet en eller flere rettelser. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Diction har alltid mulighet for å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelser, hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode.

DINE RUMENSKE TEKSTER BLIR LEVERT RASKT OG RETTIDIG

Flere av våre kunder ønsker en rask levering, og derfor har vi flere dyktige oversettere i vår database til å ta imot en oppgave. Vi har dermed muligheten til å levere raskt hvis du har en stram tidsfrist som skal overholdes.                        

Vi kan også tilby en høy grad av skalerbarhet når det gjelder hasteoversettelser og volum.

RUMENSKE OVERSETTELSER

Det rumenske språket tilhører i likhet med norsk til den indoeuropeiske språkfamilien.

Romania er medlem av EU og har en middelklass og næringsliv i rask utvikling, med fokus på produksjon.

Det danske næringslivet har derfor hatt mer oppmerksomhet på å styrke handels- og samarbeidsrelasjonene mellom landene de siste årene.

Vi har derfor fokus på Romania og har gjennomført mange rumenske oversettelsestjenester, og derfor har vi den nødvendige kunnskapen, erfaringen og de nødvendige kompetansene til å alltid levere et vellykket resultat.

Beregn prisen din

ord

ord til 1,79 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,79 NOK per ord og korrekturleser fra 0,39 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.