Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til serbisk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Levering av profesjonell serbisk oversettelse til markedets beste pris

Hvis du trenger profesjonell oversettelse og korrekturlesing av serbiske tekster, kan du trygt overlate oppgaven til oss. Uansett hvor krevende og spesiell oversettelsesoppgaven din er, vil Diction og våre kompetente og erfarne morsmålsoversettere løfte oppgaven med fokus på å levere høyeste kvalitet og sikre rask levering til markedets klart beste priser.

Oversettelse av serbiske tekster

Hvis du trenger oversettelser til og fra serbisk innenfor flere fagområder, inkludert alt fra juridiske dokumenter, personlig korrespondanse til salgsmateriell, er Diction den rette til å hjelpe deg. Diction har sterkt fokus på å bruke de best egnede oversetterne innenfor det bestemte fagområdet, slik at vi omhyggelig får oppfylt dine forventninger til en korrekt og optimal oversettelse. Vi har flere oversettere i vår database og nettverk, og det sikrer at du alltid får en løsning som er tilpasset og skreddersydd til dine behov. Vi kan trygt garantere at vi har ekspertisen til å håndtere og levere alle typer serbiske oversettelser.

Prosess
upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

Som tidligere nevnt er det bare dyktige og profesjonelle morsmålsoversettere som brukes til oversettelser for Diction. Å være oversetter er ikke en beskyttet yrkestittel, og derfor ser vi nøye på oversetternes kompetanser under anvendelse av kritiske og strenge krav før oversetterne blir utvalgt og tilknyttet Diction. Det ville helt klart være hensiktsmessig og sikre kontinuiteten i de leverte oversettelsesoppgavene at en konkret bestilling av en oversettelse blir utført av samme oversetter grunnet sammenlignbarhet med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelser. Diction har alltid mulighet for å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelserprosjekter, hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode.

Korrekturlesing av serbiske tekster

En grundig korrekturlesing innebærer kontroll og kvalitetssikring av manglende oversettelser, stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil, inkonsekvent terminologi, manglende tall og tegn, gjentatte ord, for mange eller for få mellomrom, feil i formatering og koding (tags) m.m. Vi bruker alltid spor endringer-funksjonen i Microsoft Word, slik at du kan gjennomgå alle endringer og avgjøre om hver enkelt rettelse skal aksepteres eller avvises. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Rettidig og rask levering av dine serbiske tekster

Kombinasjonen av flere nøye utvalgte oversettere og et nært samarbeid med disse gjør at vi alltid har mulighet til rask levering av serbiske oversettelser. Vi vil derfor være i stand til å leve opp til dine forventninger til rask levering og høy leveringssikkerhet. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra serbisk

Det sørslaviske språket serbisk er nært beslektet med bosnisk og kroatisk, men med blant annet fonetiske/uttalemessige forskjeller mellom disse språkene. Balkanlandet Serbia var en del av Jugoslavia og har nå en voksende middelklasse og næringsliv. Den serbiske språket snakkes av ca. 9 millioner mennesker. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske tekster, personlig korrespondanse eller salgsmateriell du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være målrettet mottakteren, så vedkommende forstår budskapet ditt korrekt. Her vil Diction hjelpe deg å sikre kvaliteten og gi råd og veiledning med henblikk på en perfekt oversettelse som treffer den rette stilen og tonen. Alt i alt er Diction det optimale oversettelsesbyrået når det kommer til å løse dine serbiske oversettelsesoppgaver. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Claus Boberg
Claus Boberg
Chief Financial Officer
Julie Munkø
Julie Munkø
Vendor Manager
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
Maja Wistrand
Maja Wistrand
Project Coordinator - Sweden
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps