Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Vi oversetter dine tekster til thai. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Behov for profesjonell thailandsk oversettelse

Diction gir deg den beste prisen på markedet uten å gå på kompromiss med høy kvalitet, hvis du har behov for profesjonell thailandsk oversettelse. Vi har nemlig flere kompetente og erfarne thailandske morsmålsoversettere i vår database og nettverk til oversettelse og korrekturlesing av alle typer thailandske tekster. Vi har løst flere thailandske oversettelsesoppgaver, og derfor har Diction det rette oversetterteamet og den nødvendige ekspertisen til best mulig samarbeid og løsning av deres oversettelsesoppgaver. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Thailandsk oversettelse

Vi er svært gode på oversettelse av thailandske tekster, fordi vi er veldig omhygglige med å finne og bruke noen av de beste oversetterne innenfor dette språkfeltet. Håndtering og oppfyllelse av dine krav og behov er svært viktig for Diction, da vi ønsker å kunne levere den høyeste kvalitet og service. Ved å sørge for å ha flere dyktige og erfarne oversettere i vår database, kan vi alltid tilby våre kunder en løsning som er tilpasset akkurat deres behov, samt imøtekomme ønsket om en rask levering. Vi tar for øvrig også gjerne mot spesielle forespørsler.

Prosess
upload
Last opp dokumenter
credit-card
Betal med kort eller Vipps
text
Vi oversetter tekstene dine
truck
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmålsoversettere og korrekturlesing sikrer høy oversettelseskvalitet

Som beskrevet bruker Diction kun dyktige og profesjonelle oversettere. De oversetter kun til sitt eget morsmål, er alle universitetsutdannede og har erfaring innenfor det området de oversetter i. Yrket og tittelen oversetter er ikke beskyttet, og derfor gransker, tester og utvelger vi alle relevante thailandske oversettere nøye før de blir tatt opp i Dictions oversetterdatabase.

Den ferdige oversettelsen videresendes til en annen oversetter med tilsvarende kvalifikasjons- og kompetansenivå, som gjør en grundig korrekturlesing av teksten. Vi er selvsagt alltid tilgjengelige hvis du ønsker å få utdypet en eller flere rettelser. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden.

Diction har mulighet til å la en konkret bestilling av en oversettelse bli gjort av samme oversetter innenfor det enkelte fagområdet for å sikre konsekvens i terminologi og stil i forbindelse med pågående eller tidligere gjennomførte oversettelser. Hvis du har behov for å få oversatt flere tekster over en lengre periode, vil det bidra til å sikre kontinuitet i dine leverte oversettelsesprosjekter hvis Diction anvender den samme oversetteren til jobben.

Rettidig og rask levering av dine thailandske tekster

Kombinasjonen av flere nøye utvalgte oversettere og vårt omfattende nettverk av oversettere er en av Dictions styrker, noe som betyr at vi alltid har mulighet for rask levering av thailandske oversettelser og korrekturoppgaver. Vi vil derfor være i stand til å leve opp til dine forventninger om rask levering og høy leveringssikkerhet.

Oversettelser til og fra thai

Det thailandske språket snakkes av ca. 60 millioner mennesker. Thailand har en raskt voksende middelklasse og næringsliv. Turisme er av stor betydning, og mange nordmenn drar på ferie og reiser til Thailand. Uansett hvilken yrkessektor du henvender deg til, alt fra landbruk og turisme til produksjon, vil en profesjonell oversettelse som er målrettet til den thailandske mottakeren være avgjørende for at vedkommende forstår budskapet ditt riktig. Her vil Diction hjelpe deg å sikre kvalitet og gi råd og veiledning for en optimal oversettelse.

 

 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Møt vårt team

Miriam Madsen Krane
Miriam Madsen Krane
Project Manager - Norway
Jens Preisler
Jens Preisler
E-mail Marketing Manager - Denmark
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Project Coordinator - Denmark
Sebastian Hansen
Sebastian Hansen
Project Manager - Sweden
Rebecka Axelsson
Rebecka Axelsson
Project Coordinator - Sweden
Aske Hansen
Aske Hansen
Cloud System Engineer
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visamastercardvipps