Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til ungarsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Profesjonell ungarsk oversettelse til markedets beste pris

Diction tilbyr profesjonell ungarsk oversettelse innenfor alle fagområder/tekstkategorier, inkludert oversettelse av salgs- og markedsføringsmateriell, finansielle dokumenter, kontrakter og annen korrespondanse. Derfor er vi klare til å hjelpe deg med dine ungarske oversettelsesoppgaver, uavhengig av hvilken type oversettelse du måtte etterspørre. Diction bruker kun profesjonelle og erfarne ungarske morsmålsoversettere med henblikk på å kunne levere raskt, i samme høye kvalitet og servicenivå til markedets klart beste priser. Diction har gjennomført mange ungarske oversettelsesoppgaver, så vi har den nødvendige kunnskapen og erfaringen samt de nødvendige kompetansene. Dermed er du sikker på å få den høyeste kvaliteten, noe vi her på Diction tar stolthet i å kunne levere gang på gang. Ungarsk er et prioritert språk hos Diction og hvis du har et stykke tekst som skal oversettes til eller fra ungarsk, så er du definitivt i trygge og erfarne hender.

Oversettelse av ungarske tekster

I vår database har vi sørget for å ha flere kompetente og erfarne oversettere som står klare til å oversette dine ungarske tekster. Diction kan alltid tilby våre kunder en løsning som er skreddersydd akkurat deres behov og krav, fordi våre oversettere har den nødvendige kunnskapen og spesialiserer seg på det aktuelle feltet. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske tekster du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være avgjørende for om den ungarske mottakeren forstår budskapet ditt presist og korrekt. Det er med andre ord ikke en ungarsk oversettelse vi ikke kan håndtere.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmåloversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun oversettere som har ungarsk som morsmål. Våre oversettere er underlagt høye kompetanse- og erfaringskrav, og må skal kunne dokumentere at de har høyere utdanning og gjerne større oversettelseserfaring. Vi er svært oppmerksomme på å bruke de best egnede oversetterne innenfor dette språkfeltet for å møte dine krav og behov samt levere den høyeste kvaliteten.

Rettidig og rask levering av oversettelser

I vår database og nettverk har vi flere dyktige og pålitelige oversettere som en fast stab som er klar til å ta imot din ungarske oversettelsesoppgave med henblikk på rask og rettidig levering. Vi kan også tilby en høy grad av skalerbarhet når det gjelder hasteoversettelser og volum. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra ungarsk

Det ungarske språket tilhører den finsk-ugriske språkstammen og er beslektet med estisk og finsk. Ungarn er et fullverdig medlem av EU og har en voksende middelklasse og et progressivt næringsliv. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps