Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Vi oversetter dine tekster til ungarsk. Raskt og effektivt til Norges beste pris.

Profesjonell ungarsk oversettelse til markedets beste pris

Diction tilbyr profesjonell ungarsk oversettelse innenfor alle fagområder/tekstkategorier, inkludert oversettelse av salgs- og markedsføringsmateriell, finansielle dokumenter, kontrakter og annen korrespondanse. Derfor er vi klare til å hjelpe deg med dine ungarske oversettelsesoppgaver, uavhengig av hvilken type oversettelse du måtte etterspørre. Diction bruker kun profesjonelle og erfarne ungarske morsmålsoversettere med henblikk på å kunne levere raskt, i samme høye kvalitet og servicenivå til markedets klart beste priser. Diction har gjennomført mange ungarske oversettelsesoppgaver, så vi har den nødvendige kunnskapen og erfaringen samt de nødvendige kompetansene. Dermed er du sikker på å få den høyeste kvaliteten, noe vi her på Diction tar stolthet i å kunne levere gang på gang. Ungarsk er et prioritert språk hos Diction og hvis du har et stykke tekst som skal oversettes til eller fra ungarsk, så er du definitivt i trygge og erfarne hender.

Oversettelse av ungarske tekster

I vår database har vi sørget for å ha flere kompetente og erfarne oversettere som står klare til å oversette dine ungarske tekster. Diction kan alltid tilby våre kunder en løsning som er skreddersydd akkurat deres behov og krav, fordi våre oversettere har den nødvendige kunnskapen og spesialiserer seg på det aktuelle feltet. Uansett hvilket fagområde, om det er juridiske, samfunnsmessige eller tekniske tekster du ønsker oversatt, vil en profesjonell oversettelse være avgjørende for om den ungarske mottakeren forstår budskapet ditt presist og korrekt. Det er med andre ord ikke en ungarsk oversettelse vi ikke kan håndtere.

Prosess
Last opp dokumenter
Betal med kort eller Vipps
Vi oversetter tekstene dine
Vi sender tekstene tilbake på e-post

Morsmåloversettere sikrer høy oversettelseskvalitet

Som tidligere beskrevet anvender Diction kun oversettere som har ungarsk som morsmål. Våre oversettere er underlagt høye kompetanse- og erfaringskrav, og må skal kunne dokumentere at de har høyere utdanning og gjerne større oversettelseserfaring. Vi er svært oppmerksomme på å bruke de best egnede oversetterne innenfor dette språkfeltet for å møte dine krav og behov samt levere den høyeste kvaliteten.

Korrekturlesing av ungarske tekster

En ferdig oversettelse korrekturleses av en annen oversetter med et tilsvarende utdannelses- og kvalifikasjonsnivå. Korrekturlesingen eliminerer først og fremst småfeil, som for eksempel taste- og formateringsfeil. Utover dette inneholder den også en språkrevisjon, som garanterer at oversettelsen er idiomatisk korrekt og dermed ikke høres oversatt ut, og at oversettelsen er en sann gjengivelse av kildeteksten. Vi legger stor vekt på korrekturlesingen, noe som sikrer en profesjonell løsning av oppgaven og bidrar til å sikre høyest mulig kvalitet. Vi er dessuten stolte av alltid å være fleksibel med hensyn til våre kunders ønsker, så hvis du har et spesielt behov, er du alltid velkommen til å skrive det til oss. Skulle det være noen andre krav til korrekturlesingen, tilføyer du det bare i en kommentar via e-post eller via skjemaet på denne siden. Diction har alltid mulighet for å tilknytte samme oversetter til alle dine oversettelsesprosjekter, hvis du eller din bedrift trenger å få oversatt flere tekster over en lengre periode.

Rettidig og rask levering av oversettelser

I vår database og nettverk har vi flere dyktige og pålitelige oversettere som en fast stab som er klar til å ta imot din ungarske oversettelsesoppgave med henblikk på rask og rettidig levering. Vi kan også tilby en høy grad av skalerbarhet når det gjelder hasteoversettelser og volum. Vi kan møtes personlig på kontoret kun etter avtale.

Oversettelser til og fra ungarsk

Det ungarske språket tilhører den finsk-ugriske språkstammen og er beslektet med estisk og finsk. Ungarn er et fullverdig medlem av EU og har en voksende middelklasse og et progressivt næringsliv. 

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

"Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig."
Alexander Wulff
Christian Birksø
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer, ABEO A/S

Powerful translations to the green Danish company Clever

The Danish company Clever is at the front of the green transition with their innovative solutions for charging electric cars. Diction has continuously helped Clever with translation of text material and support their mission of accessible green energy and establishing 10,000 new charging points by the end of 2025.

Read The Case
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps