Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Få en hasteoversettelse skrevet av profesjonelle oversettere til Norges beste priser. Få et tilbud nå.

Hasteoppdrag

Det hender at du har behov for å få teksten din oversatt på kort varsel. Vi tilbyr oss å gi oppdragene dine førsteprioritet. Det betyr at vi legger fra oss alle andre oppgaver og kaster oss over oversettelsen din med en gang. Avhengig av tekstmengden kan vi ha teksten ferdig samme dag som vi tar på oss oppdraget. Som oversettelsesbyrå har Diction fra starten av vært veldig opptatt av at det vi leverer ikke bare er av høyeste kvalitet, men at det også skjer til rett tid. Vi sørger alltid for at oversettelsene våre leveres til avtalt tid, og helst tidligere. Vil du ha tekst oversatt innen 48 timer regner vi det som et hasteoppdrag. Dette gjelder også om du sender oss mye tekst med kort leveringstid. Det er nettopp fordi vi er fleksible, og fordi vi har flere oversettere tilgjengelige, at vi alltid har mulighet til å behandle forespørselen din, uavhengig av den eksisterende arbeidsmengden vår. Fleksibilitet er en av våre absolutt største styrker, som gjør at vi kan alltid ta hensyn til alle de språklige og tidsmessige utfordringene teksten kan ha.

Kvalitet

Det er viktig å sikre kvaliteten på oversettelsen ved å kryssjekke oversettelsen med en annen oversetter. Vi mener det er viktig at teksten blir gjennomgått og rensket for feil, utelatelser og språklige problemer, slik at den blir helt perfekt. Dictions arbeidsrutiner innebærer at alle oversettelsene blir kontrollert, og eventuelt redigert, av en skrivekyndig korrekturleser. Vi mener at to hoder arbeider bedre enn ett, og det er slik vi får den mest nøyaktige og presise oversettelsen.

Vi sender ikke tekst tilbake til kunden før vi er helt sikre på at den er upåklanderlig. Vi mener at du som kunde har krav på det absolutt beste, og du derfor ikke bør ta sjansen på å velge en billigere oversettelse hos for eksempel en frilanser som arbeider alene, uten mulighet til å få et ekstra sett øyne til å se over teksten. Våre tilknyttede oversettere har lang erfaring og minimum en mastergrad bak seg. Når oversettelsen er grundig undersøkt og vi har sørget for å komme frem til den beste løsningen sender vi den tilbake til deg, klar til bruk.

Konfidensialitet

Mange av tekstene vi arbeider med er tekster som ennå ikke er publisert eller tatt i bruk. Det er derfor svært viktig for mange av kundene våre at teksten forblir konfidensiell. Vi har av den grunn tatt alle de nødvendige sikkerhetstiltakene for å garantere fullstendig konfidensialitet av tekstinnhold. Diction jobber mot de gjeldende etiske retningslinjene i bransjen vår. Alle oversetterene våre er bundet av en avtale om konfidensialitet og har taushetsplikt. På den måten håndterer vi alltid oversettelsene konfidensielt, og du kan trygt overlate oversettelsen din til oss.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på 40 19 80 40 eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps