Hos Diction får du Norges beste priser på tekstforfatting skrevet av spesialister fra nettopp din bransje.

Vi ligger på førsteplass på Trustpilot
Vi har en score på 9,5 ut av 10 basert på 119 kundetilbakemeldinger

TEKSTFORFATTING

Diction tilbyr profesjonell tekstforfatting innen mange ulike bransjer. Vi skriver kreative og fengende tekster som omfatter alt fra produktbeskrivelser og SEO-tekster til artikler og nyhetsbrev. Hvis du har behov for velskrevne tekster med høy kvalitet, står vi til rådighet som ditt profesjonelle tekstforfatterbyrå.

AKADEMIKERE SOM TEKSTFORFATTERE

Hos Diction er du sikret høy kvalitet, i motsetning til hos mange andre tekstforfattere, ettersom våre tekstforfattere er utdannede akademikere med minst fem års universitetsbakgrunn. Dessuten skriver våre tekstforfattere på egne morsmål, så du kan stole på at tekstene dine er av høyeste kvalitet.

TYPER TEKSTFORFATTING

Hos Diction har vi spesialiserte tekstforfattere innenfor hvert enkelt område. Slik sikrer vi at din tekstforfatter har bransjekunnskap innenfor nettopp ditt felt. Vi har bl.a. tekstforfattere som har spesialisert seg i:

• SEO

• Salgsmateriale

• Pressemeldinger

• Hjemmesidetekst

• Nyhetsbrev

• Artikkel- og bloggtekster

• Tekster til brosjyrer, produktbeskrivelser og lignende

AVSENDER/MOTTAKER

I samarbeid med deg ser vi på budskapet og mottakeren av teksten. Vi går gjennom materialet via e-post eller telefon, så vi har nøyaktige instruksjoner før vi setter i gang. Vi har stort fokus på en god flyt og relevant språkbruk, slik at teksten vil appellere til den tiltenkte målgruppen. Det viktigste for oss er at teksten blir slik DU helst vil ha den. Hvorvidt teksten skal selge, informere eller noe helt annet, er helt opp til deg.

FORTROLIGHET

Alle forespørsler og pågående prosjekter blir behandlet strengt fortrolig. Vi jobber daglig med å skrive tekster om produkter/tjenester som ennå ikke har blitt offentliggjort og er derfor vant til å håndtere sensitiv informasjon.

Vi understreker det faktum at alle våre tekstforfattere og medarbeidere bundet av en fortrolighetsavtale.


KONTAKT OSS

Kontakt oss på tlf. +47 2199 2470 eller pr. e-post på [email protected] for å få et uforpliktende tilbud på akkurat den teksten du har bruk for.

Beregn prisen din

ord

ord til 1,69 NOK 0,00 NOK

(Minimum 590,-)
Motta et uforpliktende tilbud

Norges beste priser

Vi oversetter fra 1,69 NOK per ord og korrekturleser fra 0,29 NOK per ord.

Høy kvalitet

Vi benytter oss utelukkende av erfarne morsmålsoversettere, så du er garantert en kvalitetsoversettelse.

Rask levering

Avhengig av tekstmengden, kan vi ha oversettelsen klar samme dag.

Våre kunder

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.

“Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Les flere anmeldelser på Trustpilot.

Vi snakker mange språk

Med et stort team av spesialiserte oversettere er Diction den foretrukne samarbeidspartneren til mange skandinaviske og internasjonale bedrifter. Vi oversetter primært tekster til og fra alle europeiske språk og spesialiserer oss innenfor de skandinaviske språkene.

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere, og alle tekster blir kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlesing som blir utført av en annen person enn oversetteren. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.