Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Hos Diction får du Norges beste priser på tekstforfatting skrevet av spesialister fra nettopp din bransje.

Tekstforfatting

Diction tilbyr profesjonell tekstforfatting innen mange ulike bransjer. Vi skriver kreative og fengende tekster som omfatter alt fra produktbeskrivelser og SEO-tekster til artikler og nyhetsbrev. Hvis du har behov for velskrevne tekster med høy kvalitet, står vi til rådighet som ditt profesjonelle tekstforfatterbyrå.

Akademikere som tekstforfattere 

Hos Diction er du sikret høy kvalitet, i motsetning til hos mange andre tekstforfattere, ettersom våre tekstforfattere er utdannede akademikere med minst fem års universitetsbakgrunn. Dessuten skriver våre tekstforfattere på egne morsmål, så du kan stole på at tekstene dine er av høyeste kvalitet.

Typer tekstforfatting

Hos Diction har vi spesialiserte tekstforfattere innenfor hvert enkelt område. Slik sikrer vi at din tekstforfatter har bransjekunnskap innenfor nettopp ditt felt. Vi har bl.a. tekstforfattere som har spesialisert seg i:

• SEO

• Salgsmateriale

• Pressemeldinger

• Hjemmesidetekst

• Nyhetsbrev

• Artikkel- og bloggtekster

• Tekster til brosjyrer, produktbeskrivelser og lignende

Avsender/mottaker

I samarbeid med deg ser vi på budskapet og mottakeren av teksten. Vi går gjennom materialet via e-post eller telefon, så vi har nøyaktige instruksjoner før vi setter i gang. Vi har stort fokus på en god flyt og relevant språkbruk, slik at teksten vil appellere til den tiltenkte målgruppen. Det viktigste for oss er at teksten blir slik DU helst vil ha den. Hvorvidt teksten skal selge, informere eller noe helt annet, er helt opp til deg.

Fortrolighet

Alle forespørsler og pågående prosjekter blir behandlet strengt fortrolig. Vi jobber daglig med å skrive tekster om produkter/tjenester som ennå ikke har blitt offentliggjort og er derfor vant til å håndtere sensitiv informasjon.

Vi understreker det faktum at alle våre tekstforfattere og medarbeidere bundet av en fortrolighetsavtale.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40 eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester