Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Hos Diction får du Norges beste priser på tekstforfatting skrevet av spesialister fra nettopp din bransje.

Tekstforfatting

Diction tilbyr profesjonell tekstforfatting innen mange ulike bransjer. Vi skriver kreative og fengende tekster som omfatter alt fra produktbeskrivelser og SEO-tekster til artikler og nyhetsbrev. Hvis du har behov for velskrevne tekster med høy kvalitet, står vi til rådighet som ditt profesjonelle tekstforfatterbyrå.

Akademikere som tekstforfattere 

Hos Diction er du sikret høy kvalitet, i motsetning til hos mange andre tekstforfattere, ettersom våre tekstforfattere er utdannede akademikere med minst fem års universitetsbakgrunn. Dessuten skriver våre tekstforfattere på egne morsmål, så du kan stole på at tekstene dine er av høyeste kvalitet.

Typer tekstforfatting

Hos Diction har vi spesialiserte tekstforfattere innenfor hvert enkelt område. Slik sikrer vi at din tekstforfatter har bransjekunnskap innenfor nettopp ditt felt. Vi har bl.a. tekstforfattere som har spesialisert seg i:

• SEO

• Salgsmateriale

• Pressemeldinger

• Hjemmesidetekst

• Nyhetsbrev

• Artikkel- og bloggtekster

• Tekster til brosjyrer, produktbeskrivelser og lignende

Avsender/mottaker

I samarbeid med deg ser vi på budskapet og mottakeren av teksten. Vi går gjennom materialet via e-post eller telefon, så vi har nøyaktige instruksjoner før vi setter i gang. Vi har stort fokus på en god flyt og relevant språkbruk, slik at teksten vil appellere til den tiltenkte målgruppen. Det viktigste for oss er at teksten blir slik DU helst vil ha den. Hvorvidt teksten skal selge, informere eller noe helt annet, er helt opp til deg.

Fortrolighet

Alle forespørsler og pågående prosjekter blir behandlet strengt fortrolig. Vi jobber daglig med å skrive tekster om produkter/tjenester som ennå ikke har blitt offentliggjort og er derfor vant til å håndtere sensitiv informasjon.

Vi understreker det faktum at alle våre tekstforfattere og medarbeidere bundet av en fortrolighetsavtale.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40 eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps