Diction
Ring til 401 98 040
Phone Hours Weekend

Hos Diction får du Norges beste priser på tekstforfatting skrevet av spesialister fra nettopp din bransje.

Tekstforfatting

Diction tilbyr profesjonell tekstforfatting innen mange ulike bransjer. Vi skriver kreative og fengende tekster som omfatter alt fra produktbeskrivelser og SEO-tekster til artikler og nyhetsbrev. Hvis du har behov for velskrevne tekster med høy kvalitet, står vi til rådighet som ditt profesjonelle tekstforfatterbyrå.

Akademikere som tekstforfattere 

Hos Diction er du sikret høy kvalitet, i motsetning til hos mange andre tekstforfattere, ettersom våre tekstforfattere er utdannede akademikere med minst fem års universitetsbakgrunn. Dessuten skriver våre tekstforfattere på egne morsmål, så du kan stole på at tekstene dine er av høyeste kvalitet.

Typer tekstforfatting

Hos Diction har vi spesialiserte tekstforfattere innenfor hvert enkelt område. Slik sikrer vi at din tekstforfatter har bransjekunnskap innenfor nettopp ditt felt. Vi har bl.a. tekstforfattere som har spesialisert seg i:

• SEO

• Salgsmateriale

• Pressemeldinger

• Hjemmesidetekst

• Nyhetsbrev

• Artikkel- og bloggtekster

• Tekster til brosjyrer, produktbeskrivelser og lignende

Avsender/mottaker

I samarbeid med deg ser vi på budskapet og mottakeren av teksten. Vi går gjennom materialet via e-post eller telefon, så vi har nøyaktige instruksjoner før vi setter i gang. Vi har stort fokus på en god flyt og relevant språkbruk, slik at teksten vil appellere til den tiltenkte målgruppen. Det viktigste for oss er at teksten blir slik DU helst vil ha den. Hvorvidt teksten skal selge, informere eller noe helt annet, er helt opp til deg.

Fortrolighet

Alle forespørsler og pågående prosjekter blir behandlet strengt fortrolig. Vi jobber daglig med å skrive tekster om produkter/tjenester som ennå ikke har blitt offentliggjort og er derfor vant til å håndtere sensitiv informasjon.

Vi understreker det faktum at alle våre tekstforfattere og medarbeidere bundet av en fortrolighetsavtale.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40 eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps