Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Bestill en medisinsk oversettelse skrevet av profesjonelle oversettere med medisinsk bakgrunn.

Medisinske oversettelser

Hos Diction jobber vi med oversettelser av medisinske tekster for både offentlige institusjoner og private farmasøytiske selskaper. Vår erfaring med medisinske tekster er en god garanti for deg, slik at du trygt kan overlate din medisinske oversettelse til oss.

Hva er medisinsk oversettelse?

Medisinske tekster omfatter mange ulike typer tekster, som for eksempel tidsskrifter, vitenskapelige artikler, produktbeskrivelser og brosjyrer med medisinsk innhold. Språkbruken i denne type tekster bør etterleve medisinsk språk og terminologi, hvilket varierer fra land til land.

Medisinsk oversettelse hos Diction

Oversettelse av medisinske tekster krever en dyktig oversetter som har kunnskap om den medisinske bransjen. Når vi i Diction får i oppdrag å oversette medisinske tekster, sørger vi alltid for at oversettelsen blir utført av en oversetter med medisinsk ekspertise og erfaring innen medisinske oversettelser. Det er viktig at oversetteren forstår betydningen av medisinsk terminologi og forsikrer seg om at den presise meningen bak kildeteksten skinner gjennom i oversettelsen. Oversetteren må ha kjennskap til den medisinske språkbruken i både kildespråket og målspråket, slik at resultatet blir en troverdig, medisinsk tekst på målspråket. Oversettelsen korrekturleses alltid av en annen oversetter med tilsvarende kompetanse, slik at vi kan garantere en medisinsk oversettelse av høy kvalitet.

Du er dessuten velkommen til å sende oss referansemateriale for din oversettelse i form av for eksempel tidligere oversettelser, fotografier av produkter eller andre dokumenter som kan gi våre oversettere en idé om den foretrukne terminologien. Diction er underlagt en taushetsplikt, og behandler alltid alle tekster strengt konfidensielt. Derfor at du trygt og under all fortrolighet sende en medisinsk tekst til oss for å få et uforpliktende tilbud.

Få et tilbud i dag

Kontakt oss ved å fylle ut skjema via dette nettstedet, ring oss på +47 40 19 80 40 eller send oss en e-post på [email protected], for å få et uforpliktende tilbud. Vi møtes på kontoret kun etter avtale. Hvis du ønker å møte oss, så ring eller skriv til oss for å lage en avtale.

Beregn prisen din

ord
ord til  
(minimumspris: 790,- eks. mva.)
Motta et uforpliktende tilbud

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Ditt profesjonelle oversettelsesbyrå

Oversettelsesbyrået Diction er din språklige samarbeidspartner, enten du trenger oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting eller tolking. Byrået har kontor i København, Danmark. Fra kontoret vårt har vi siden 2010 hjulpet kunder med oversettelse i hele Nord-Europa. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de skandinaviske språkene, slik at du trygt kan overlate tekstene til oss og forvente å få tilbake korrekte og språklig flytende oversettelser. For at du skal være sikker på å få oversettelse av høyeste kvalitet, har vi samlet bransjens dyktigste oversettere hos oss. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere. Diction leverer profesjonelle språkløsninger til både private og bedrifter, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg.
Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps