Diction
Ring på +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Københavns Universitet

Oversettelse av materiale for Københavns Universitet


Hvem


Københavns Universitet er det eldste universitetet i Danmark og blant de eldste universiteter i Nord-Europa. Københavns Universitet er med sine ca. 40 000 studenter og 9000 medarbeidere en av Nordens største forsknings- og utdannelsesinstitusjoner. Universitetet er rangert som det 6. beste universitetet i Europa ifølge Leiden Ranking 2016.


Utfordringen


Københavns Universitet består av mange forskjellige fakulteter, som beskjeftiger seg med alt fra landbruk til økonomi. På grunn av det brede spekteret av fagområder har universitet kontinuerlig behov for hjelp til oversettelse av fagspesifikt materiale. For eksempel hadde Danmarks Grundforskningsfonds Centre of Excellence for internasjonale domstoler, som er en del av det juridiske fakultetet, behov for hjelp til oversettelse av internt og eksternt materiale til engelsk. For å få oversatt tekstene korrekt tok de kontakt med Diction.


Løsningen


Diction hjelper adskillige utdannelsesinstitusjoner med oversettelser til og fra en lang rekke språk. I dette tilfellet fikk Diction tak i sine dyktigste oversettere med juridisk bakgrunn. God forståelse for juridisk terminologi på både kilde- og målspråk er en forutsetning for gode oversettelsesløsninger av juridiske tekster. Oversetterne sørget for at Københavns Universitet mottok en god oversettelse med korrekt terminologi og et flytende språk. Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våre kunder

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps