Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Europcar

Oversettelse av administrative dokumenter for Europcar


Hvem


Europcar er en av de største spillerne på bilutleiemarkedet med over seks millioner kunder i året. De leder på markedet i Europa og har tilstedeværelse i over 140 land globalt. Med mer enn 200 000 biler arbeider de innen utleie til både private og bedrifter, og har i tillegg en rekke andre utleietjenester.


Utfordringen


Som den globale virksomheten Europcar er, sysselsetter de medarbeidere med all verdens nasjonaliteter, noe som skaper et internasjonalt arbeidsmiljø. Europcar har en rekke faste arbeidsprosedyrer for å kunne opprettholde samme høye servicenivå på alle sine lokale kontorer. I dette tilfellet hadde Europcar en rekke prosedyre-tekster utarbeidet på sine kontorer i Italia, som skulle oversettes til lokale språk i Skandinavia. På tross av at de selv har språkkyndige ansatte i virksomheten, trengte de profesjonell hjelp til forskjellige språklige oppgaver.


Løsning


Prosjektlederne hos Diction kunne raskt konstatere at det var behov for oversettere med kjennskap til bilspesifikasjoner for å sikre at terminologien ble korrekt. Det resulterte i at Diction håndplukket noen spesifikke oversettere som spesialiserte seg innenfor bilindustrien til å løse oversettelsesoppgavene for Europcar. Oversettelsene ble så levert, noe som har lettet arbeidsbyrden for Europcar og vært med på å sikre opprettholdelsen av virksomhetens prosedyrer på globalt plan. Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våre kunder

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps