Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Europcar

Oversettelse av administrative dokumenter for Europcar

Hvem

Europcar er en av de største spillerne på bilutleiemarkedet med over seks millioner kunder i året. De leder på markedet i Europa og har tilstedeværelse i over 140 land globalt. Med mer enn 200 000 biler arbeider de innen utleie til både private og bedrifter, og har i tillegg en rekke andre utleietjenester.

Utfordringen

Som den globale virksomheten Europcar er, sysselsetter de medarbeidere med all verdens nasjonaliteter, noe som skaper et internasjonalt arbeidsmiljø. Europcar har en rekke faste arbeidsprosedyrer for å kunne opprettholde samme høye servicenivå på alle sine lokale kontorer. I dette tilfellet hadde Europcar en rekke prosedyre-tekster utarbeidet på sine kontorer i Italia, som skulle oversettes til lokale språk i Skandinavia. På tross av at de selv har språkkyndige ansatte i virksomheten, trengte de profesjonell hjelp til forskjellige språklige oppgaver.

Løsning

Prosjektlederne hos Diction kunne raskt konstatere at det var behov for oversettere med kjennskap til bilspesifikasjoner for å sikre at terminologien ble korrekt. Det resulterte i at Diction håndplukket noen spesifikke oversettere som spesialiserte seg innenfor bilindustrien til å løse oversettelsesoppgavene for Europcar. Oversettelsene ble så levert, noe som har lettet arbeidsbyrden for Europcar og vært med på å sikre opprettholdelsen av virksomhetens prosedyrer på globalt plan. 

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester