Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Europcar

11. juli 2016

Oversettelse av administrative dokumenter for Europcar


Hvem


Europcar er en av de største spillerne på bilutleiemarkedet med over seks millioner kunder i året. De leder på markedet i Europa og har tilstedeværelse i over 140 land globalt. Med mer enn 200 000 biler arbeider de innen utleie til både private og bedrifter, og har i tillegg en rekke andre utleietjenester.


Utfordringen


Som den globale virksomheten Europcar er, sysselsetter de medarbeidere med all verdens nasjonaliteter, noe som skaper et internasjonalt arbeidsmiljø. Europcar har en rekke faste arbeidsprosedyrer for å kunne opprettholde samme høye servicenivå på alle sine lokale kontorer. I dette tilfellet hadde Europcar en rekke prosedyre-tekster utarbeidet på sine kontorer i Italia, som skulle oversettes til lokale språk i Skandinavia. På tross av at de selv har språkkyndige ansatte i virksomheten, trengte de profesjonell hjelp til forskjellige språklige oppgaver.


Løsning


Prosjektlederne hos Diction kunne raskt konstatere at det var behov for oversettere med kjennskap til bilspesifikasjoner for å sikre at terminologien ble korrekt. Det resulterte i at Diction håndplukket noen spesifikke oversettere som spesialiserte seg innenfor bilindustrien til å løse oversettelsesoppgavene for Europcar. Oversettelsene ble så levert, noe som har lettet arbeidsbyrden for Europcar og vært med på å sikre opprettholdelsen av virksomhetens prosedyrer på globalt plan. Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps