Diction
Ring til 401 98 040
Phone Hours Weekend

Dictions kunder: Europcar

Oversettelse av administrative dokumenter for Europcar

Hvem

Europcar er en av de største spillerne på bilutleiemarkedet med over seks millioner kunder i året. De leder på markedet i Europa og har tilstedeværelse i over 140 land globalt. Med mer enn 200 000 biler arbeider de innen utleie til både private og bedrifter, og har i tillegg en rekke andre utleietjenester.

Utfordringen

Som den globale virksomheten Europcar er, sysselsetter de medarbeidere med all verdens nasjonaliteter, noe som skaper et internasjonalt arbeidsmiljø. Europcar har en rekke faste arbeidsprosedyrer for å kunne opprettholde samme høye servicenivå på alle sine lokale kontorer. I dette tilfellet hadde Europcar en rekke prosedyre-tekster utarbeidet på sine kontorer i Italia, som skulle oversettes til lokale språk i Skandinavia. På tross av at de selv har språkkyndige ansatte i virksomheten, trengte de profesjonell hjelp til forskjellige språklige oppgaver.

Løsning

Prosjektlederne hos Diction kunne raskt konstatere at det var behov for oversettere med kjennskap til bilspesifikasjoner for å sikre at terminologien ble korrekt. Det resulterte i at Diction håndplukket noen spesifikke oversettere som spesialiserte seg innenfor bilindustrien til å løse oversettelsesoppgavene for Europcar. Oversettelsene ble så levert, noe som har lettet arbeidsbyrden for Europcar og vært med på å sikre opprettholdelsen av virksomhetens prosedyrer på globalt plan. 

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps