Diction
Ring på +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

WhiteAway

Hvitevareprodukter oversatt for Nordens største hvitevareforhandler


Hvem


WhiteAway er blant Nordens største forhandlere av hvitevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater med fokus på konkurransedyktige priser. WhiteAway ble stiftet i 1945 og har i dag over 150 medarbeidere.


Utfordringen


WhiteAway har hatt enorm suksess i Danmark, og som en del av sin ekspansjonsstrategi har WhiteAway nettopp ekspandert til resten av Skandinavia. I nettbutikken sin har Whiteaway grundige produktbeskrivelser samt detaljerte produktvideoer med tilhørende undertekster. I forbindelse med virksomhetens ekspansjon søkte WhiteAway en samarbeidspartner til å ta seg av oversettelsen av produktbeskrivelsene samt undertekstene i produktvideoene. I den forbindelsen tok WhiteAway kontakt med Diction for å finne en pålitelig partner.


Løsningen


Dictions prosjektledere utarbeidet straks en klar prosedyre for oversettelsen av undertekstene til bruk i produktvideoene – en oppgavetype som setter store krav til at oppsettet og kodene beholdes samt at antall tegn overholdes. I tillegg dannet Diction et utvalgt team av oversettere og korrekturlesere til å løse WhiteAways oversettelsesoppgaver til både svensk og norsk. Denne løsningen resulterte i et fast samarbeid, der Diction på ukentlig basis har sørget for at produktbeskrivelsene til WhiteAways online videoer alltid er oppdaterte på virksomhetens norske og svenske hjemmesider.Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med betalingskort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våre kunder

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps