Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Momondo

13. mai 2016

Bistå Momondo med å tiltrekke seg kunder


Hvem


Momondo har etterhvert blitt et kjent navn når det gjelder å finne billigste og beste reisemål. Det er ikke et reisebyrå, men en gratis tjeneste på nett, som sammenligner priser fra alle reisebyråer og flyselskaper. Selskapet ble opprettet i 2006 og har siden utvidet tjenestene til å omfatte mange forskjellige smarte funksjoner, som for eksempel prissammenligning av pakkereiser, hotell og leiebil. Momondo er forventet å ha en omsetning på ca. 1 milliard kr i 2016, noe som tilsvarer en dobling i omsetningen hvert år.


Utfordringen


Momondo kontaktet oss for å få oversatt tekster til portugisisk. Tekstene beskrev ulike reisemål på deres hjemmeside. Momondo hadde undersøkt oversettelsesmarkedet i Danmark, og fant frem til at vi var det mest fleksible oversetterbyrået med tanke på leveranse, priser og språkkombinasjoner. Momondos tekster er mer naturlige, sammenliknet med andre mer tekniske og akademiske tekster som vi vanligvis mottar, og tekstene skulle selge ulike reisemål til besøkende på Momondos nettsted, ved bruk av et flytende og tiltalende språk.


Løsningen


Selv om det selvsagt var nødvendig å perfeksjonere den portugisiske oversettelsen, skulle den også fange den rette stemningen. Oversettelser med denne typen språkbruk krever en annen tilnærming enn de fleste jobber vi får inn, men vi tilpasset oss kundens ønske i forhold til bruksområdet for tekstene. Vi kontaktet en av våre dyktigste portugisiske oversettere, som har stor sans for denne typen tekster. Momondo fikk ikke bare grammatiske og språklig perfekte oversettelser, men samtidig tekster som formidlet det lille ekstra. Dette resulterte i en løsning med en poetisk undertone i stedet for en formell språkdrakt, og Momondo kunne tiltrekke seg mange nye kunder med disse reisebeskrivelsene.


Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversettelser, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps