Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Momondo

Bistå Momondo med å tiltrekke seg kunder

Hvem

Momondo har etterhvert blitt et kjent navn når det gjelder å finne billigste og beste reisemål. Det er ikke et reisebyrå, men en gratis tjeneste på nett, som sammenligner priser fra alle reisebyråer og flyselskaper. Selskapet ble opprettet i 2006 og har siden utvidet tjenestene til å omfatte mange forskjellige smarte funksjoner, som for eksempel prissammenligning av pakkereiser, hotell og leiebil. Momondo er forventet å ha en omsetning på ca. 1 milliard kr i 2016, noe som tilsvarer en dobling i omsetningen hvert år.

Utfordringen

Momondo kontaktet oss for å få oversatt tekster til portugisisk. Tekstene beskrev ulike reisemål på deres hjemmeside. Momondo hadde undersøkt oversettelsesmarkedet i Danmark, og fant frem til at vi var det mest fleksible oversetterbyrået med tanke på leveranse, priser og språkkombinasjoner. Momondos tekster er mer naturlige, sammenliknet med andre mer tekniske og akademiske tekster som vi vanligvis mottar, og tekstene skulle selge ulike reisemål til besøkende på Momondos nettsted, ved bruk av et flytende og tiltalende språk.

Løsningen

Selv om det selvsagt var nødvendig å perfeksjonere den portugisiske oversettelsen, skulle den også fange den rette stemningen. Oversettelser med denne typen språkbruk krever en annen tilnærming enn de fleste jobber vi får inn, men vi tilpasset oss kundens ønske i forhold til bruksområdet for tekstene. Vi kontaktet en av våre dyktigste portugisiske oversettere, som har stor sans for denne typen tekster. Momondo fikk ikke bare grammatiske og språklig perfekte oversettelser, men samtidig tekster som formidlet det lille ekstra. Dette resulterte i en løsning med en poetisk undertone i stedet for en formell språkdrakt, og Momondo kunne tiltrekke seg mange nye kunder med disse reisebeskrivelsene.

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversettelser, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester