Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Momondo

Bistå Momondo med å tiltrekke seg kunder


Hvem


Momondo har etterhvert blitt et kjent navn når det gjelder å finne billigste og beste reisemål. Det er ikke et reisebyrå, men en gratis tjeneste på nett, som sammenligner priser fra alle reisebyråer og flyselskaper. Selskapet ble opprettet i 2006 og har siden utvidet tjenestene til å omfatte mange forskjellige smarte funksjoner, som for eksempel prissammenligning av pakkereiser, hotell og leiebil. Momondo er forventet å ha en omsetning på ca. 1 milliard kr i 2016, noe som tilsvarer en dobling i omsetningen hvert år.


Utfordringen


Momondo kontaktet oss for å få oversatt tekster til portugisisk. Tekstene beskrev ulike reisemål på deres hjemmeside. Momondo hadde undersøkt oversettelsesmarkedet i Danmark, og fant frem til at vi var det mest fleksible oversetterbyrået med tanke på leveranse, priser og språkkombinasjoner. Momondos tekster er mer naturlige, sammenliknet med andre mer tekniske og akademiske tekster som vi vanligvis mottar, og tekstene skulle selge ulike reisemål til besøkende på Momondos nettsted, ved bruk av et flytende og tiltalende språk.


Løsningen


Selv om det selvsagt var nødvendig å perfeksjonere den portugisiske oversettelsen, skulle den også fange den rette stemningen. Oversettelser med denne typen språkbruk krever en annen tilnærming enn de fleste jobber vi får inn, men vi tilpasset oss kundens ønske i forhold til bruksområdet for tekstene. Vi kontaktet en av våre dyktigste portugisiske oversettere, som har stor sans for denne typen tekster. Momondo fikk ikke bare grammatiske og språklig perfekte oversettelser, men samtidig tekster som formidlet det lille ekstra. Dette resulterte i en løsning med en poetisk undertone i stedet for en formell språkdrakt, og Momondo kunne tiltrekke seg mange nye kunder med disse reisebeskrivelsene.


Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversettelser, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våre kunder

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps