Diction
Ring til +47 4019 8040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Nordisk Film

Oversett 55.000 ord på to uker, takk!


Slik lød oppdraget fra Danmarks største TV-produksjonsselskap, Nordisk Film TV, som i Skandinavia sysselsetter litt over 1 900 mennesker.


Utfordringen


Samarbeidet med Nordisk Film TV startet da de hadde behov for å oversette et av deres TV-manuskripter fra dansk til engelsk. Manuset inneholdt en mengde spesifikke fraser og teknisk terminologi som det skulle tas hensyn til. En annen utfordring var at prosjektet skulle ferdigstilles innen 10 virkedager.


Løsningen


Tatt i betraktning den store mengden tekst som skulle oversettes, kombinert med den korte fristen, satte prosjektlederen vår i gang et nært samarbeid mellom to av våre oversettere. Siden vi hadde satt to ulike oversettere til å arbeide med samme oppgave, krevde det at de var kjent med hverandres oversettelsestil, og det var derfor viktig at oversetterne hadde løpende dialog om bruk av teknisk terminologi og stilistiske funksjoner i teksten.


Etter gode dialoger, hvor oversetterne jobbet sammen og finpusset oversettelsen ved å gå gjennom hverandres arbeid, ble teksten så perfekt som den kunne bli og tilnærmet identisk.


Resultatet


Prosjektlederen og de to oversetterne arbeidet tett gjennom hele prosessen, slik at Nordisk Film TV fikk oversettelsen overlevert i tide, klar til bruk.


Om Nordisk Film – Egmont


Nordisk film er en del av Egmont og er Skandinavias ledende utvikler, produsent og distributør av kreativt innhold til film og spill. Nordisk film hadde i 2015 en omsetning på 3,7 milliarder kroner. Selskapet sysselsetter 1 900 mennesker i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Betal med kort eller Vipps

Vi er det eneste oversettelsesbyrået i Skandinavia som tilbyr betaling på nettet til private kunder.
visamastercardvipps
Få et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film

Våre kunder

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 4019 8040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps