Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Nordisk Film

Oversett 55.000 ord på to uker, takk!

Slik lød oppdraget fra Danmarks største TV-produksjonsselskap, Nordisk Film TV, som i Skandinavia sysselsetter litt over 1 900 mennesker.

Utfordringen

Samarbeidet med Nordisk Film TV startet da de hadde behov for å oversette et av deres TV-manuskripter fra dansk til engelsk. Manuset inneholdt en mengde spesifikke fraser og teknisk terminologi som det skulle tas hensyn til. En annen utfordring var at prosjektet skulle ferdigstilles innen 10 virkedager.

Løsningen

Tatt i betraktning den store mengden tekst som skulle oversettes, kombinert med den korte fristen, satte prosjektlederen vår i gang et nært samarbeid mellom to av våre oversettere. Siden vi hadde satt to ulike oversettere til å arbeide med samme oppgave, krevde det at de var kjent med hverandres oversettelsestil, og det var derfor viktig at oversetterne hadde løpende dialog om bruk av teknisk terminologi og stilistiske funksjoner i teksten.

Etter gode dialoger, hvor oversetterne jobbet sammen og finpusset oversettelsen ved å gå gjennom hverandres arbeid, ble teksten så perfekt som den kunne bli og tilnærmet identisk.

Resultatet

Prosjektlederen og de to oversetterne arbeidet tett gjennom hele prosessen, slik at Nordisk Film TV fikk oversettelsen overlevert i tide, klar til bruk.

Om Nordisk Film – Egmont

Nordisk film er en del av Egmont og er Skandinavias ledende utvikler, produsent og distributør av kreativt innhold til film og spill. Nordisk film hadde i 2015 en omsetning på 3,7 milliarder kroner. Selskapet sysselsetter 1 900 mennesker i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester