Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Aller Media

Språksupport for 500.000 ord på tysk, spansk, nederlandsk, norsk og fransk

Hvem

Aller Media er den største utgiveren av ukentlige og månedlige magasiner og har over 2 000 ansatte i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De publiserer 729 000 tidsskrifter hver uke, og mer enn to millioner dansker leser ukentlig en av Allers utgivelser. Det store utvalget av magasiner omfatter blant annet Se og hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme og KK. Aller Media har ifølge FDIMs utgiverliste 31 millioner sidevisninger per måned, blant annet fordi de har gjort sine blader tilgjengelig på iPad og iPhone, og de har også tatt del i utviklingen av ulike apper for smarttelefoner og nettbrett. Dette tilsvarer en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kr.

Utfordringen

Aller Media ønsket å utvikle en ny app med et taktisk ordspill. Spillet handler om stave seg ut av motspillerens base. Siden mange av ordene var datagenererte hadde de behov for en språkpartner som kontinuerlig kunne bidra med korrektur av over 500 000 ord i deres norske, spanske, nederlandske, franske og tyske databaser, slik at brukerne ikke opplevde språklige feil i spillet. Hvert ord skulle derfor dobbeltsjekkes i en ordliste på hver av de fem landenes språk på bare 30 dager.

Løsningen

Det er en svært omfattende oppgave å søke opp en halv million ord på fem forskjellige språk. Det var derfor avgjørende at vi skapte en intern koordinering som arbeidet så effektivt som mulig. Prosjektet hadde kort tidsfrist, så vi klargjorde teamet umiddelbart for å ta fatt på korrekturen. Vi arbeidet raskt og effektivt, og klarte å løse oppgaven innen tidsfristen og selvfølgelig til avtalt pris.

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester