Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Dictions kunder: Aller Media

Språksupport for 500.000 ord på tysk, spansk, nederlandsk, norsk og fransk

Hvem

Aller Media er den største utgiveren av ukentlige og månedlige magasiner og har over 2 000 ansatte i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De publiserer 729 000 tidsskrifter hver uke, og mer enn to millioner dansker leser ukentlig en av Allers utgivelser. Det store utvalget av magasiner omfatter blant annet Se og hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme og KK. Aller Media har ifølge FDIMs utgiverliste 31 millioner sidevisninger per måned, blant annet fordi de har gjort sine blader tilgjengelig på iPad og iPhone, og de har også tatt del i utviklingen av ulike apper for smarttelefoner og nettbrett. Dette tilsvarer en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kr.

Utfordringen

Aller Media ønsket å utvikle en ny app med et taktisk ordspill. Spillet handler om stave seg ut av motspillerens base. Siden mange av ordene var datagenererte hadde de behov for en språkpartner som kontinuerlig kunne bidra med korrektur av over 500 000 ord i deres norske, spanske, nederlandske, franske og tyske databaser, slik at brukerne ikke opplevde språklige feil i spillet. Hvert ord skulle derfor dobbeltsjekkes i en ordliste på hver av de fem landenes språk på bare 30 dager.

Løsningen

Det er en svært omfattende oppgave å søke opp en halv million ord på fem forskjellige språk. Det var derfor avgjørende at vi skapte en intern koordinering som arbeidet så effektivt som mulig. Prosjektet hadde kort tidsfrist, så vi klargjorde teamet umiddelbart for å ta fatt på korrekturen. Vi arbeidet raskt og effektivt, og klarte å løse oppgaven innen tidsfristen og selvfølgelig til avtalt pris.

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps