Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Aller Media

9. mai 2016

Språksupport for 500.000 ord på tysk, spansk, nederlandsk, norsk og franskHvem


Aller Media er den største utgiveren av ukentlige og månedlige magasiner og har over 2 000 ansatte i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De publiserer 729 000 tidsskrifter hver uke, og mer enn to millioner dansker leser ukentlig en av Allers utgivelser. Det store utvalget av magasiner omfatter blant annet Se og hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme og KK. Aller Media har ifølge FDIMs utgiverliste 31 millioner sidevisninger per måned, blant annet fordi de har gjort sine blader tilgjengelig på iPad og iPhone, og de har også tatt del i utviklingen av ulike apper for smarttelefoner og nettbrett. Dette tilsvarer en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kr.


Utfordringen


Aller Media ønsket å utvikle en ny app med et taktisk ordspill. Spillet handler om stave seg ut av motspillerens base. Siden mange av ordene var datagenererte hadde de behov for en språkpartner som kontinuerlig kunne bidra med korrektur av over 500 000 ord i deres norske, spanske, nederlandske, franske og tyske databaser, slik at brukerne ikke opplevde språklige feil i spillet. Hvert ord skulle derfor dobbeltsjekkes i en ordliste på hver av de fem landenes språk på bare 30 dager.


Løsningen


Det er en svært omfattende oppgave å søke opp en halv million ord på fem forskjellige språk. Det var derfor avgjørende at vi skapte en intern koordinering som arbeidet så effektivt som mulig. Prosjektet hadde kort tidsfrist, så vi klargjorde teamet umiddelbart for å ta fatt på korrekturen. Vi arbeidet raskt og effektivt, og klarte å løse oppgaven innen tidsfristen og selvfølgelig til avtalt pris.Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps