Diction
Ring til 401 98 040
Hverdager fra 08.00 til 16.00

Dictions kunder: Toyota

Teknisk oversettelse for Toyota, en av verdens største bilprodusenter

Hvem

Toyota har hovedkontor i Japan, og er en av verdens største bilprodusenter. De har et totalt salg på rundt 9 millioner kjøretøy fordelt på mer enn 170 land. Toyota produserer tradisjonelle bensin- og dieselbiler samt hybridbiler, og kan skilte med mer enn 320 000 ansatte over hele verden. Mange nordmenn er kjent med den populære bilen Auris, da den har vært den mest solgte modellen i Norge de siste årene.

Utfordringen

Toyota har et stort behov for å oversette lange manualer og annen viktig tekst fra mange forskjellige språk til dansk. Utfordringen med å oversette for Toyota ligger i det store omfanget av fagtekniske ord og uttrykk som skal oversettes. For Toyota er det viktig at de får en svært nøyaktig, faglig oversettelse, fordi teksten skal være en veiledning for deres kunder, og derfor blir lest av millioner av mennesker. Denne typen oppgaver passer oss perfekt, fordi vi setter vår ære i å løse annerledes og utfordrende problemstillinger for våre kunder, og fordi vi også har påtatt oss mange tekniske oversettelser tidligere.

Løsningen

Vi vet hvor viktig manualer er, og vi ville derfor utføre jobben på best mulig vis. Hos Diction har vi knyttet til oss flere spesialister som er dyktige til å oversette tekster innenfor mange ulike bransjer. Transportindustrien er en stor industri, og vi har bred erfaring fra denne bransjen. Våre spesialiserte, tekniske oversettere sørget for at produktet levde opp til forventningene og det store ansvaret som Toyota påla oss i dette tilfellet.

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversetting, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps