Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Toyota

13. mai 2016

Teknisk oversettelse for Toyota, en av verdens største bilprodusenter


Hvem


Toyota har hovedkontor i Japan, og er en av verdens største bilprodusenter. De har et totalt salg på rundt 9 millioner kjøretøy fordelt på mer enn 170 land. Toyota produserer tradisjonelle bensin- og dieselbiler samt hybridbiler, og kan skilte med mer enn 320 000 ansatte over hele verden. Mange nordmenn er kjent med den populære bilen Auris, da den har vært den mest solgte modellen i Norge de siste årene.


Utfordringen


Toyota har et stort behov for å oversette lange manualer og annen viktig tekst fra mange forskjellige språk til dansk. Utfordringen med å oversette for Toyota ligger i det store omfanget av fagtekniske ord og uttrykk som skal oversettes. For Toyota er det viktig at de får en svært nøyaktig, faglig oversettelse, fordi teksten skal være en veiledning for deres kunder, og derfor blir lest av millioner av mennesker. Denne typen oppgaver passer oss perfekt, fordi vi setter vår ære i å løse annerledes og utfordrende problemstillinger for våre kunder, og fordi vi også har påtatt oss mange tekniske oversettelser tidligere.


Løsningen


Vi vet hvor viktig manualer er, og vi ville derfor utføre jobben på best mulig vis. Hos Diction har vi knyttet til oss flere spesialister som er dyktige til å oversette tekster innenfor mange ulike bransjer. Transportindustrien er en stor industri, og vi har bred erfaring fra denne bransjen. Våre spesialiserte, tekniske oversettere sørget for at produktet levde opp til forventningene og det store ansvaret som Toyota påla oss i dette tilfellet.


Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversetting, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps