Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Toyota

Teknisk oversettelse for Toyota, en av verdens største bilprodusenter

Hvem

Toyota har hovedkontor i Japan, og er en av verdens største bilprodusenter. De har et totalt salg på rundt 9 millioner kjøretøy fordelt på mer enn 170 land. Toyota produserer tradisjonelle bensin- og dieselbiler samt hybridbiler, og kan skilte med mer enn 320 000 ansatte over hele verden. Mange nordmenn er kjent med den populære bilen Auris, da den har vært den mest solgte modellen i Norge de siste årene.

Utfordringen

Toyota har et stort behov for å oversette lange manualer og annen viktig tekst fra mange forskjellige språk til dansk. Utfordringen med å oversette for Toyota ligger i det store omfanget av fagtekniske ord og uttrykk som skal oversettes. For Toyota er det viktig at de får en svært nøyaktig, faglig oversettelse, fordi teksten skal være en veiledning for deres kunder, og derfor blir lest av millioner av mennesker. Denne typen oppgaver passer oss perfekt, fordi vi setter vår ære i å løse annerledes og utfordrende problemstillinger for våre kunder, og fordi vi også har påtatt oss mange tekniske oversettelser tidligere.

Løsningen

Vi vet hvor viktig manualer er, og vi ville derfor utføre jobben på best mulig vis. Hos Diction har vi knyttet til oss flere spesialister som er dyktige til å oversette tekster innenfor mange ulike bransjer. Transportindustrien er en stor industri, og vi har bred erfaring fra denne bransjen. Våre spesialiserte, tekniske oversettere sørget for at produktet levde opp til forventningene og det store ansvaret som Toyota påla oss i dette tilfellet.

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning, eller oversetting, kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester