Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

11. juli 2016

Spanske Santander Consumer Bank trer inn på det skandinaviske markedet


Hvem


Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander, som er den største banken i Eurosonen og blant de største banker i verden med over 195 000 ansatte på globalt plan og over 120 mrd. kunder i mer enn 40 land. I 2015 hadde Banco Santander en markedsverdi på 66 mrd. euro og en inntekt etter skatt på 6,6 mrd. euro. Santander Consumer Bank har i dag en ledende posisjon på det skandinaviske markedet for billån og er dessuten spesialister i privatlån, kredittkort og spareprodukter.


Utfordringen


Santander Consumer Bank hadde i forbindelse med sin inntreden på det skandinaviske markedet behov for å få tilpasset juridiske dokumenter til lokale forhold samt å få dokumentene oversatt til de aktuelle språkene. Santander Consumer Bank hadde blant annet behov for å få oversatt forretningsbetingelser, låneavtaler, kredittkjøpsavtaler og andre finansielle og juridiske dokumenter fra engelsk til dansk. I den forbindelse hadde Santander Consumer Bank behov for ekstern hjelp, og de valgte derfor å ta kontakt med en rekke profesjonelle oversettelsesbyråer, blant annet Diction.


Løsning


Etter at vår prosjektleder hadde gitt Santander Consumer Bank en grundig gjennomgang av vår typiske arbeidsprosess for oversettelse av denne typen tekster, valgte Santander Consumer Bank å bruke Diction som leverandør av oversettelser. I samarbeidet med Santander Consumer Bank har Diction sørget for raske og presise oversettelser, så Santanders entré på det skandinaviske markedet kunne gjennomføres knirkefritt.  Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps