Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

Spanske Santander Consumer Bank trer inn på det skandinaviske markedet

Hvem

Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander, som er den største banken i Eurosonen og blant de største banker i verden med over 195 000 ansatte på globalt plan og over 120 mrd. kunder i mer enn 40 land. I 2015 hadde Banco Santander en markedsverdi på 66 mrd. euro og en inntekt etter skatt på 6,6 mrd. euro. Santander Consumer Bank har i dag en ledende posisjon på det skandinaviske markedet for billån og er dessuten spesialister i privatlån, kredittkort og spareprodukter.

Utfordringen

Santander Consumer Bank hadde i forbindelse med sin inntreden på det skandinaviske markedet behov for å få tilpasset juridiske dokumenter til lokale forhold samt å få dokumentene oversatt til de aktuelle språkene. Santander Consumer Bank hadde blant annet behov for å få oversatt forretningsbetingelser, låneavtaler, kredittkjøpsavtaler og andre finansielle og juridiske dokumenter fra engelsk til dansk. I den forbindelse hadde Santander Consumer Bank behov for ekstern hjelp, og de valgte derfor å ta kontakt med en rekke profesjonelle oversettelsesbyråer, blant annet Diction.

Løsning

Etter at vår prosjektleder hadde gitt Santander Consumer Bank en grundig gjennomgang av vår typiske arbeidsprosess for oversettelse av denne typen tekster, valgte Santander Consumer Bank å bruke Diction som leverandør av oversettelser. I samarbeidet med Santander Consumer Bank har Diction sørget for raske og presise oversettelser, så Santanders entré på det skandinaviske markedet kunne gjennomføres knirkefritt.  

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester