Diction
Ring til 401 98 040
Åpent til kl. 16.00

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

Spanske Santander Consumer Bank trer inn på det skandinaviske markedet

Hvem

Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander, som er den største banken i Eurosonen og blant de største banker i verden med over 195 000 ansatte på globalt plan og over 120 mrd. kunder i mer enn 40 land. I 2015 hadde Banco Santander en markedsverdi på 66 mrd. euro og en inntekt etter skatt på 6,6 mrd. euro. Santander Consumer Bank har i dag en ledende posisjon på det skandinaviske markedet for billån og er dessuten spesialister i privatlån, kredittkort og spareprodukter.

Utfordringen

Santander Consumer Bank hadde i forbindelse med sin inntreden på det skandinaviske markedet behov for å få tilpasset juridiske dokumenter til lokale forhold samt å få dokumentene oversatt til de aktuelle språkene. Santander Consumer Bank hadde blant annet behov for å få oversatt forretningsbetingelser, låneavtaler, kredittkjøpsavtaler og andre finansielle og juridiske dokumenter fra engelsk til dansk. I den forbindelse hadde Santander Consumer Bank behov for ekstern hjelp, og de valgte derfor å ta kontakt med en rekke profesjonelle oversettelsesbyråer, blant annet Diction.

Løsning

Etter at vår prosjektleder hadde gitt Santander Consumer Bank en grundig gjennomgang av vår typiske arbeidsprosess for oversettelse av denne typen tekster, valgte Santander Consumer Bank å bruke Diction som leverandør av oversettelser. I samarbeidet med Santander Consumer Bank har Diction sørget for raske og presise oversettelser, så Santanders entré på det skandinaviske markedet kunne gjennomføres knirkefritt.  

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vår bedrift har kunder i mange land. Vi har behov for oversettelse av dokumenter til forskjellig språk, ofte med korte tidsfrister. Våre behov er alt fra juridiske avtaler, tekniske beskrivelser og mer uformell kommunikasjon. Diction er alltid tilgjengelig, leverer på avtalt tid og alltid særdeles nøyaktig, alt til en fornuftig pris. Terningkast 6.
Stian Aasen
Stian Aasen
Easy At Work AS
Trenger man noe oversatt så kan jeg fra vår erfaring trygt anbefale Diction. Her var det meget rask responstid og saksbehandling, og upåklagelig service hele veien. Prisen var meget vettuge og helt klart verdt det. Kort oppsummert så var hele prosessen en meget komfortabel kundeopplevelse, og til en lavere pris enn forventet på forhånd. Det er tydelig at her er det kundens ønsker som prioriteres og servicen vi fikk var upåklagelig.
Morten Berge
Morten Berge
Easy Movement AS
TV 2 har benyttet Diction til oversettelse av offentlige dokumenter til spansk. Autoriserte oversettelser ble levert raskt og med god kvalitet. Bestillingsprosessen var enkel, og vi fikk hurtig tilbakemelding og oppfølging. Kundeservicen oppleves som svært god.
Siv Lyslo Døssland
Siv Lyslo Døssland
TV 2 AS
10/10! Veldig fornøyd med tjenesten. Fikk dokumentet mitt oversatt, og raskt sendt til meg. De var hyggelige og serviceinnstilte.
Beatriz S,
Beatriz S,
Privatperson
Er veldig godt fornøyd med oversettingen av dokumentene, Fikk kjapt svar på forespørselen og de leverte i henhold til avtale.
Stein O.
Stein O.
Privatperson
Enestående og raskt levert! Fikk raskt svar på henvendelsen og raskt levert etter avtalen. Veldig fornøyd med oversettelsen som sto i stil til mine forventninger. Kommer helt klart til å bruke Diction neste gang også!
Venche J.
Venche J.
Privatperson

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps