Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: PricewaterhouseCoopers

11. juli 2016

Oversettelse av juridiske dokumenter for PwC


Hvem


PwC er blant verdens ledende revisjonshus med kontorer i over 157 land og med over 208 000 medarbeidere på globalt plan. PwC bidrar til å skape verdi for sine kunder ved å levere regnskapsrådgivning, skatterådgivning samt andre konsulenttjenester. I 2015 leverte PwC tjenester til 418 av de 500 største virksomhetene på Fortune Global 500’s liste. I 2015 hadde PwC en omsetning på over 35,4 milliarder USD.


Utfordringen


PwC har flere lokale kontorer i Norden, og deres norske avdeling i Oslo trengte hjelp med oversettelse av en rekke juridiske dokumenter som var myntet på internasjonale kunder. Dokumentene hadde hovedsakelig innhold av skattemessig karakter, og det ble derfor stilt høye krav til oversetterens kompetanse, da det var ytterst viktig at den fullstendige meningen i kildetekstene ble beholdt i oversettelsen. For å få løst oversettelsesbehovet, tok PwC kontakt med Diction.


Løsningen


Diction har et enormt nettverk av oversettere innen forskjellige industrier. I dette tilfellet krevde oppgaven oversettere med kunnskap om jus og særlig innsikt i skatterelatert terminologi. Derfor benyttet Diction spesialister med den nødvendige kompetansen til denne oppgaven, og gjennomførte dessuten statsautoriserte oversettelser for PwC i Norge som passet til deres behov. Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps