Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: PricewaterhouseCoopers

Oversettelse av juridiske dokumenter for PwC

Hvem

PwC er blant verdens ledende revisjonshus med kontorer i over 157 land og med over 208 000 medarbeidere på globalt plan. PwC bidrar til å skape verdi for sine kunder ved å levere regnskapsrådgivning, skatterådgivning samt andre konsulenttjenester. I 2015 leverte PwC tjenester til 418 av de 500 største virksomhetene på Fortune Global 500’s liste. I 2015 hadde PwC en omsetning på over 35,4 milliarder USD.

Utfordringen

PwC har flere lokale kontorer i Norden, og deres norske avdeling i Oslo trengte hjelp med oversettelse av en rekke juridiske dokumenter som var myntet på internasjonale kunder. Dokumentene hadde hovedsakelig innhold av skattemessig karakter, og det ble derfor stilt høye krav til oversetterens kompetanse, da det var ytterst viktig at den fullstendige meningen i kildetekstene ble beholdt i oversettelsen. For å få løst oversettelsesbehovet, tok PwC kontakt med Diction.

Løsningen

Diction har et enormt nettverk av oversettere innen forskjellige industrier. I dette tilfellet krevde oppgaven oversettere med kunnskap om jus og særlig innsikt i skatterelatert terminologi. Derfor benyttet Diction spesialister med den nødvendige kompetansen til denne oppgaven, og gjennomførte dessuten statsautoriserte oversettelser for PwC i Norge som passet til deres behov. 

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester