Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpent til kl. 16.30

Dictions kunder: Arriva

Oversettelser for ledelsen i Arriva – en av Nordens største buss- og togoperatører

Hvem

Arriva er i dag Danmarks største bussoperatør og nest største togoperatør. Arriva Danmark er en del av Arrivagruppen, som består av kollektive transportselskaper i 14 europeiske land og ansetter over 55 000 medarbeidere på verdensbasis. Arrivagruppen ble i 2010 kjøpt av Deutsche Bahn.

Utfordringen

Arriva er en organisasjon som setter store krav til ledelsen, og i den forbindelsen har Arriva kontinuerlig dokumenter som skal oversettes til engelsk til resten av organisasjonen. Det er avgjørende at disse tekstene blir oversatt korrekt, og at tekstene blir flytende og lette å forstå for resten av organisasjonens medarbeidere. For å sikre dette søkte Arriva et profesjonelt oversettelsesbyrå og endte derfor opp med å kontakte Diction.

Løsningen

Diction har flere ganger samarbeidet med virksomheter i transport- og logistikkbransjen og hadde derfor erfarne oversettere klare til Arrivas oppgave. Derfor kunne Diction fra starten av levere profesjonelle oversettelser, som var skrevet på et språk som var lett å forstå for resten av Arriva-organisasjonen. 

Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visa mastercard vipps
Motta et uforpliktende tilbud

De beste i bransjen

Vi tar jevnlig i bruk Dictions tjenester i forbindelse med oversettelse av bl.a. produkttekster, til flere forskjellige skandinaviske språk. Leveringstiden er kort, oversettelsen er korrekt hver gang, og prosessen er utrolig enkel å forholde seg til. Det er heller ingen ulempe at prisen er den beste vi har kunnet oppdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brukt Diction når vi har behov for å oversette tekniske tekster som krever innsikt i byggtekniske termer. Oversettelsene vi har fått i retur har alltid vært korrekte og av høy kvalitet. I tillegg har prisen vært svært rimelig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
EAN: 5797200064202
visa mastercard vipps
Tjenester