Diction
Ring til +47 401 98 040
Åpen til kl. 17.00

Våre kunder

Dictions kunder: Arriva

11. juli 2016

Oversettelser for ledelsen i Arriva – en av Nordens største buss- og togoperatører


Hvem


Arriva er i dag Danmarks største bussoperatør og nest største togoperatør. Arriva Danmark er en del av Arrivagruppen, som består av kollektive transportselskaper i 14 europeiske land og ansetter over 55 000 medarbeidere på verdensbasis. Arrivagruppen ble i 2010 kjøpt av Deutsche Bahn.


Utfordringen


Arriva er en organisasjon som setter store krav til ledelsen, og i den forbindelsen har Arriva kontinuerlig dokumenter som skal oversettes til engelsk til resten av organisasjonen. Det er avgjørende at disse tekstene blir oversatt korrekt, og at tekstene blir flytende og lette å forstå for resten av organisasjonens medarbeidere. For å sikre dette søkte Arriva et profesjonelt oversettelsesbyrå og endte derfor opp med å kontakte Diction.


Løsningen


Diction har flere ganger samarbeidet med virksomheter i transport- og logistikkbransjen og hadde derfor erfarne oversettere klare til Arrivas oppgave. Derfor kunne Diction fra starten av levere profesjonelle oversettelser, som var skrevet på et språk som var lett å forstå for resten av Arriva-organisasjonen. 


Hvis din bedrift har behov for korrekturlesning eller oversettelser kan du kontakte oss på [email protected] eller ringe oss på +45 4290 1711. Vi ser frem til å høre fra deg.

Betal med kort eller Vipps

Vi tilbyr nettbetaling til private kunder.
visamastercardvipps
Motta et uforpliktende tilbud

Les om noen av våre oppdrag:

Hos Diction har vi erfaring med oversettelse av tekster for både arbeidslivet, det offentlige og privatpersoner. Vi har oversettere innenfor nesten alle fagfelt. Flere av våre oversettere har spesialisert seg innenfor et særlig område, og nettopp dette har stor betydning for at dine tekster får et korrekt språk med god flyt og dermed får frem budskapet ditt så klart som mulig.

Våre kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
The Museum of Danish Resistance
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Våre kunder:

Diction AS
Postadresse: Bogstadveien 27 B
0355 Oslo
Norge
+47 401 98 040
Org.nr.: 919 257 121
visamastercardvipps